Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што кога вашиот партнер е металец/ка? Дали ви сметаат некои стилови кои тие ги почитуваат, а вие да припаѓате од оној вид на луѓе кои не сакаат таков стил на музика и слично.
Дали сте се обиделе да го промените мислењето на партнерот, да не слуша таква музика или да не се облекува вака или така, или сепак го прифаќате таков каков што е. Ќе седите во паркови со него ќе пиете и слично. Дали сепак ќе се обидете меѓусебно да се договарате каде да излезете, и дали воопшто мислите дека една врска меѓу девојка што не сака таков вид на музика и дечко што е тврдокорен металец да успее? Сепак станува збор за различен стил на живот. Дали ќе го прифатите тоа и ќе одите по своите чувства?
Еве ти металкаСе би дал да имам девојка металка :/
Воопшто не ме интересира што слуша. Ниту пак јас замарам некого со својата музика. Дури не се ни облекувам спрема стилот на музиката што ја слушам (освен некои елементи). Баш сакам да сум во тренд, а не да бидам заробен во времето од кога потекнал правецот на музиката што ја сакам. А тоа дека детето ке ми слуша лоша музика ако партнерот слуша турбо фолк, не држи вода. Па моите родители (а верувам и поголемиот дел од вашите) цел живот слушаат народна музика, па тоа не влијаело врз мојот вкус за музика.
Ние двајцата се сакаме no mather what, 'till the end.
Не бе. Ќе напрајте симбиоза. Ќе слушате народен турбо-фолк метал со етно певаљки и ќе ви биде све океј.Конечно нешо паметно, значи према претходниве мислења ако мојата женска слуша турбофолк(што и е случај) а јас слушам метал рок, чилаут и сл. значи спрема одредени не треба да се сакаме.
Ne be greska si , ova ke se slusa ako treba hahahНе бе. Ќе напрајте симбиоза. Ќе слушате народен турбо-фолк метал со етно певаљки и ќе ви биде све океј.
Препорака од мене имаш една бесна трака.
Мислев на Перо, ама се премислив во последен момент.Ne be greska si , ova ke se slusa ako treba hahah![]()