Кој комуњарски паразит следен ќе го наебе?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Господо и Дами, ајде малку да се забавуваме. Имено кој се клади со мене дека јали јани, јали шемчо, или некој сличен мрсул есдеесовски многу бргу ќе го вскуси горкиот леб искушенички, пардон притворски? :pos2: Ајде листи да составаме листа од потенцијални следни “жртви“ на клетата вмровска власт. Ја уште и бУЧКовски би го ставил овде, а и оној андреј петровски неши многу се разрипал у задње време. Ќе го јаде стапот така ми мириса :tv: Но секако мој фаворти над фаворитите е лицето Б.Ц.
Мислам дека ова не ти е на место . Ова личи на реваншизам и не е добар пристап од никого.Јас сум за тоа да се апсат сите , без разлика дали се комуњари или не .Гледам дека не си ги ставил во списокот терористите кои имаат крвави раце ,а седат на директорски места и јавни функции.Денот кога Б.Ц.кога ќе го стават во затвор треба да се прогласи за државен празник ,и немој да заборавиш тој е подеднакво душман и на македонскиот народ во глобала , али на СДС како партија.

Член од
9 март 2007
Мислења
323
Поени од реакции
21
Se nadevam deka Nikola Gruevski ke bide osuden za milionskite sumi pri prodavanjeto na zemjisteto zad ramstor na sopstvenikot na Orka - Orce Kamcev, a moze da bidat i vmetnati i stanovite na majkamu koi od platata kako minister gi stedel i gi kupil

rustyblades

Stiff Upper Lip
Член од
19 февруари 2007
Мислења
611
Поени од реакции
35
Рада :helou: (што побргу)

Член од
2 април 2007
Мислења
394
Поени од реакции
13
И кога ќе дојде СДСМ(а ќе дојде порано или подоцна) на власт, ќе почне да ги апси овие од ДПМНЕ и така во круг.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Добро Ајсшутер, ти со 14 години си кадарен да одговориш на сите прашања, без разлика дали се од полето на политиката, фудбалот, економијата и тако даље.

Член од
28 март 2008
Мислења
22
Поени од реакции
0
Добро Ајсшутер, ти со 14 години си кадарен да одговориш на сите прашања, без разлика дали се од полето на политиката, фудбалот, економијата и тако даље.
Ce go bide maleckiov :D

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Или ќе го биде за политичар пошо добро лажит, или ќе завршит со превртена капа клекнат на плоштад. Едно ќе бидит.

Insomniac

Evil Macedonian
Член од
27 мај 2007
Мислења
1.799
Поени од реакции
28
Многу ги има не знам од каде да почнам.

Член од
12 јуни 2006
Мислења
232
Поени од реакции
31
Господо и Дами, ајде малку да се забавуваме. Имено кој се клади со мене дека јали јани, јали шемчо, или некој сличен мрсул есдеесовски многу бргу ќе го вскуси горкиот леб искушенички, пардон притворски? :pos2: Ајде листи да составаме листа од потенцијални следни “жртви“ на клетата вмровска власт. Ја уште и бУЧКовски би го ставил овде, а и оној андреј петровски неши многу се разрипал у задње време. Ќе го јаде стапот така ми мириса :tv: Но секако мој фаворти над фаворитите е лицето Б.Ц.
Следново е копи-паст од книгата на проф. Благоја Самаковски, која ја има во ПДФ формат на неговиот новоотворен блог,
I dvete „dami# na SDSM, kako {to sakaat da se nare~at
Radmila [e}erinska i Ilinka Mitreva, dadoa svoj pridones
vo ovaa „plejada# nesposobni i antidr`avno orientirani
politi~ari na makedonskata scena. Vo ekot na pregovorite
za imeto i zaostrenite gr~komakedonski odnosi, Rada se
son~a{e na jahtata na gr~ki brodosopstvenik. Se dr`i do
narodnata, ama malku izvrtena prikazna: Neprijatelot na
mojot narod, e moj prijatel.

Линкот:http://samak.blog.com.mk/node/170251

Svetovid

Триглав
Член од
26 февруари 2006
Мислења
868
Поени од реакции
44
Мислам дека ова не ти е на место . Ова личи на реваншизам и не е добар пристап од никого.Јас сум за тоа да се апсат сите , без разлика дали се комуњари или не .Гледам дека не си ги ставил во списокот терористите кои имаат крвави раце ,а седат на директорски места и јавни функции.Денот кога Б.Ц.кога ќе го стават во затвор треба да се прогласи за државен празник ,и немој да заборавиш тој е подеднакво душман и на македонскиот народ во глобала , али на СДС како партија.
А овој?
И овој ли ако го поапсат ќе биде реваншизам?

Член од
30 мај 2008
Мислења
830
Поени од реакции
27
Многу ги има не знам од каде да почнам.
Da,mnogu gi ima.Kako sto trgnalo mora da se pravat nabrzina montazni zatvori,oti ovie postoeckite se prepolni so pedofili i seriski ubijci.I tuka vo mojot grad ima eden pretsedatel na OO na SDSM koj oplacka edno JP,pa ova JP ne moze da plati dolg kon ESM i sega se cudime kako toa pretprijatie ke funkcionira i lugeto se plasat vo ova toplo leto dali ke imaat voda za pienje,gubreto nema da se sobira i umrenite nema da se pogrebuvaat.Strasno!

ANTIPATER

of Macedon
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.181
Поени од реакции
44
Најдобро ќе биде да го окркаат Буч и Хари Потера..да видат малце како се лежи затвор крвта нивна предавничка да им ја...... али ако требада се кладам кој е следен јас типувам на ВМРОвец,некој што му пипнало рачето во некои државни пари...нели да се прикаже дека борбата против корупцијата се води не селективно

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom