concrete
alte Esel
Se e ova POTPOLNO TOCNO...,no STETATA E NEPOPRAVLIVA, ostanuva mozebi nekoja satisfakcija za UNISTENITE , no veke nivnite potomci POJMA NEMAAT ZA STO ZBORUVAME. Toa e ona uste od pusto tursko: ebaniot eban tepaniot tepan....Морам да му одговорам на Б.Ц., преку тактовото ми е од неговите демагогии.
Б.Ц.,
Годел, Газела, Охис, Стаклара, зарем не беше тоа суштината, основата за убава иднина на овој народ ?
Што стана со нив ?
Грабеж, нели.
Дали имаме со име и презиме осудени.
Нема !
Како ќе одиме напред ако тие луѓе кои го доведоа овој народ во сиромаштија од најсуров вид ги гледаме како важни јавни личности, како успешни менаџери, како советници по разни прашања, како експерти ?
Како бе Бране ?
Каде е дрогата од депото на МВР ?
Колкав е шверцот за време ембаргото на Србија ?
Колкав е шверцот со цигари ?
Тоа е суштинското што Македонија ја става во делот на криминални држави.
Ти Бранко Црвенковски си главата на октоподот на тој систем и тебе треба да ти се суди а не да ти дозволат да си заминеш во пензија или на било кое друго место.
Не збогум, на суд.
Tragedija e sto ja unistija nepovtorlivata sansa da se vospostavi MAKEDONSKA DRZAVA na ZDRAVI EKONOMSKI OSNOVI i DEFINITIVNO"HOMOLOGIRA" MAKEDONSKIOT NAROD... za toa treba KAZNA , no nazalost NEMA KOJ DA JA DOSUDI I SPROVEDE...., a kako mi se gleda..NEMA NI DA IMA... zosto sepak potpolno sum siguren deka nema slucajni-slucki.....

Љубе Бошковски ми стои како најсериозен кандидат за ова место. Ја има подршката од народот, ке дејстува храбро, тоа е битно.:salut:
Ljube,ako e pameten ..kako sto verojatno ne e ..ke si se vrati na maslinkite, slatkarstvoto, pa i na se ona sto go praktikuval so godini pred da stane toa sto ne trebase.......i da si go izivee zivotot daden od Boga...raatt...
se drugo ke bide prvo nova zaebancija za Makedoncite, a za nego noknja mora.....
...,no bidejki sekoja rabota koja moze da trgne na loso,obicno toa i go pravi i ovaa ke trgne , a po obicaj..: po najlosiot mozen redosled...

нека се носат **** да се надеваме дека немаат таква регулатива или акт.