Збогум Б.Ц!

• Креатор на темата Креатор на темата Jakov
  • Време на започнување Време на започнување
За некој шо кажуваат дека Бранко е виновен за овие 17 години независна политика на Македонија, јас ќе кажам дека ДПМНЕ беше на власт од 91-92, 98-02,06-08 = 8 години, а ќе напоменам дека најголеммите арамилоци, кражби, уништување на македонската држава се направија точно од 98 до 2002, кога ДПМНЕ беше на власт со министерот за финансии НИкола Груевски и бугаринот Љубчо за премиер. А за ова денешно време ве увверувам дека за 1 година ќе плукате по се што бугарофилско-вмровско, барем оние кои моментално се заслепени од гнасниот популизам на дпмне.

А за Бранко да кажам нешто...
Јас мислам дека претседателот треба да си поднесе неотповиклива оставка од претседателската функција и да се врати да ја консолидира СДСМ, со цел да ја спаси Македонија од бугарското зло што е можно побрзо!

доста му е.го натовари магарето.сега на одмор 50 години а ние ќе ги оговараме тука како секогаш
bk.gif

За некој шо кажуваат дека Бранко е виновен за овие 17 години независна политика на Македонија, јас ќе кажам дека ДПМНЕ беше на власт од 91-92, 98-02,06-08 = 8 години, а ќе напоменам дека најголеммите арамилоци, кражби, уништување на македонската држава се направија точно од 98 до 2002, кога ДПМНЕ беше на власт со министерот за финансии НИкола Груевски и бугаринот Љубчо за премиер. А за ова денешно време ве увверувам дека за 1 година ќе плукате по се што бугарофилско-вмровско, барем оние кои моментално се заслепени од гнасниот популизам на дпмне.

Јас мислам дека претседателот треба да си поднесе неотповиклива оставка од претседателската функција и да се врати да ја консолидира СДСМ, со цел да ја спаси Македонија од бугарското зло што е можно побрзо!

91 tehniocka vlada , 2001 vlada na nacionalno demek edinstvo

91-92, 98-02,06-08 = 8 години c c c c slabo matematika ispagja 7 vaka neli?

i kako be ako bese po tvoeto biugarasko vmro deka bilo vo 8 godini spored tebe vladeenje na vmro vo mkd ima na prsti bugari da gi broes spored rezultatina popis???

i razberi ako go nejkat bc go nejkat lugeto zaradi sto toj nesto napravil/nenapravil.

i kazi koj si sogragjaninu da pieme edno kafe i da se otepame od muabet za politiki :smir:

Фала Богу веќе еднаш Лицето кое не доведе до ова дереџе да си оди од политика.

Тажно е само тоа што бега од конечниот пораз кој ќе му се случи хипотетички доколку се кандидира за претседател повторно. Ова е бегање од одговорност, а не она што го лупета истава личност по разноразните трибини. И дај Боже да се врати истава особа поново на чело на СДС, тогаш сум сигурен дека ќе ги додепа со се и заедно со него на наредните избори ќе ги пратиме еднаш за секогаш на буништето на историјата.

Од каде ми се познати некои работи?! Се случија во Македонија или не?...нестанување на Македонската химна при интонирањето по повод декларацијата за независност, сменување на името на Македонија, знамето, член 49 од уставот, 150.000 дозволи за увоз, приватизацијата, ТАТ, Алфа-С, Лавци, Македонија реклам, ембаргото за Србија, илајдници фирми приватизирани на најлошиот можен начин, октоподот, изборите 94-та, намерно несоздавање на Македонска бреза во периодот на приватизацијата туку по тоа (97-ма) со цел по ,,законска,, приватизација, купување цвикери и коњи за МВР во моменти кога немаа пушки, Ауди, територијалната организација од 2004 година,...

Каде ли се сега Туше Г. или Антони П.?

Секој е невин додека не се докаже спротивното ,нели !?

А оваа влада има се на своја страна за да докаже дека некој во овој случај БЦ напраил тежок криминал...се спомнуваше све и сфашта претходно ,па бар за нешто да му најдеа ,едно нешто ,ситница ..!!
Прашањето е зошто тоа оваа влада не го направи ????:toe:

Те поздравија Јане Миљовски, Тито Беличанец, Законот за трансформација на претпријатијата со општествен капитал од 1993 година, како и сите оние познати денес како ОЛИГАРХИЈА...кои треба свеќа да палат на оние кои те поздравија.
Овие од 1998-2002 што лапнаа се вистински аматери споредено со оние од 1992 до 1998.
А Бранко?
Сакал се кандидирал, сакал не, исто ми се фаќа... И 2004 велеше дека нема шанси да се кандидира, па еве, Претедател е во последната година од мандатот.
Не им верувајте и не се крстете во политичарите и партиите, за да не пишувате постови како овој цитираниов.

Dobro nesto sto BC odbiva da se "zrtvuva" za MK.Dosega se nesto se zrtvuvase kutriot.

E sega dali e dobro za nas da se vrati na celo na Sds vo situacija koga Vmro sledniot pat sigurno gubi,ne znam.
Normalno ne sakam da vidam posle Vmro-Sds,a posle NG-BC.
Se zavisi do kaj e proces na propagjanje i na Sds i na Vmro.

Абе како можи да сте сите членој на седесето, исто испрани во мозоците!?
Ај жити се провери колкав процент од фирмите низ државава беа приватизирани до 1998 (ај несемачи, 85%), и уште муабет прајш дека најголемите кражби биле од 1998 до 2002. :nenene:
Невервај на се шо ти кажват во штабо!

Фала Богу веќе еднаш Лицето кое не доведе до ова дереџе да си оди од политика.
не сме ние таа среќа тој да се повлече од политика...
немој бе... ќе ги израдуваш неупатените...
тој само нема да се кандидира за уште еден мандат и ќе тргне да го спасува сдс од кашите во кои е влезена...
што значи врти сучи пак ќе е во политика

Со Бране СДСМ ќе се преименува во СДСМ - Античка.

Сега љубе бошковски ќе биде прецедател на македонија или ќе го ставаат за градоначелник на скопје бидејќи сигурно победува.
Kako be za Gradonacalnik,direktno za Pretsedatel!

Не се полекува лицето Б.Ц., мора да го брани украденото, односно себе си. Нарочно ја растури СДСМ и ја прати глупата Шеќеринска да изгуби на последните избори, за тој сега да ги “спасува’’.

Љубе Бошковски многу веројатно е препариран, се надевам нема да се кандидира за претседател.

Mr. Octopussy напушта...Фала богу... Но бродот на СДС е веќе длабоко заглавен во блатото, тешко дека и тој ќе го помести.

А поклониците негови нека кажат 3 работи кои ги има направено за државава, едноставно сакам да знам како ја оправдуваат Б.Ц-овата политичка стерилност заслепени од неговиот мачоизам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom