Кога љубам...

• Креатор на темата Креатор на темата Lavanda
  • Време на започнување Време на започнување

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
Кога љубам...

Кога љубам сакам да знаат сите.., да го препознаат чувството кога љубам некого чисто и искрено без резервно, кога ништо не ми е тешко во име на љубовта, кога давам незмерно, чувства, бакнежи, прегратки...
Сакам сите очите да ми ги видат кога љубам, да можам и душата да ја отворам, во неа ќе најдат цветна градина, расцветана, исполнета, разгранети дрвја со плод, птици во најубав пој...
Кога љубам... душата ми е возвишена на седмото небо, на најубавите облаци... се чувствувам дека лебдам , дека пеперутките го пратат мојот восхит и дека и тие впиваат од моите чувства и со мене се радуваат...
Кога љубам... ја ширам убавата и позитивна енергија ги греам сите, ги греам децата, на сите им е пријатно покрај мене...
Кога љубам... а те љубам тебе, најнежна сум, а во ист момент и најсилна, и нема кој не го чувствува и гледа тоа, на секому е во очи, и зрачи од мене како светилка длабоко во ноќта...

Ете јас така себе си се искажувам и одсликувам кога љубам, барам и од вас да кажете по некој збор, како вие се гледате и искажувате себе си кога љубите, го гледа ли некој тоа го чувствува ли???

Повелете....

Хмммм... Кога љубам... Па не сакам многу да се експонирам пред друштво, сепак интимата си има свои граници. Значи Не велам дека сум ладен (како со останатите така и со неа). Еве пример... Искачаме друштво во кое е и таа... Нормално ќе бидам присутен покрај неа честопати, но не покажувам премногу емоции (Да се утепам од бакнување, галкање со неа). Сепак тие работи ги оставам за кога сме сами.

Хмммм... Кога љубам... Па не сакам многу да се експонирам пред друштво, сепак интимата си има свои граници. Значи Не велам дека сум ладен (како со останатите така и со неа). Еве пример... Искачаме друштво во кое е и таа... Нормално ќе бидам присутен покрај неа честопати, но не покажувам премногу емоции (Да се утепам од бакнување, галкање со неа). Сепак тие работи ги оставам за кога сме сами.

Во ред разбирам, дека претежно за во интима се оставаат гушките и бакнежите, ама сакам некогаш и другите да го видат и осетат чувството кога љубиш... *(не дека секогаш се лигавиме на јавни места)но некогаш морам да го извадам за да не експолодира самото од мене:smir:

Koga ljubam mislam deka cuvstvuvam kako se da e mozno, deka se sto sakam da napravam ili da bide ke se ostvari, srekna sum premnogu, za toa deka ljubam sakam da znaat ama bukvalno site,uzivam vo sekoj moment i ednostavno ljubam...:back:

Во ред разбирам, дека претежно за во интима се оставаат гушките и бакнежите, ама сакам некогаш и другите да го видат и осетат чувството кога љубиш... *(не дека секогаш се лигавиме на јавни места)но некогаш морам да го извадам за да не експолодира самото од мене:smir:

Апсолутно тука се сложувам... Сепак подобро еден краток бакнеж да го направам во друштво отколку да се нагомилува и нагомилува и на крај да експлодира... и после да ме гледаат сите зачудено па и таа која може да со почувстува незгодно.

Кога љубам...давам се од себе за партнерот, ја сакам повеќе отколку што се сакам себеси. Кога љубам сакам да им изнакажам на сите. Кога љубам - не спијам, не јадам, и не сум тука со умот. Кога љубам сум нонстоп насмеан...
Кога љубам - само небото е моја граница.

Koga ljubam toa se gleda vo moite oci...ne moram da iskazuvam mnogu mnogu....

... заборавам се’ друго :)

Кога љубам,-љубам...значи тој што го сакам,го сакам со цело срце и душа и тоа лесно може да го препознае човекот што го сакам.....

"Наутро не појадувам, затоа што мислам на тебе
Напладне не ручам, затоа што мислам на тебе
Попладне не вечерам, затоа што мислам на тебе
Навечер не спијам, затоа што сум гладна... "

Прилично класичен пример на заљубена личност :)

Кога љубам... Кога љубам ги преминувам сите можни граници дури и тие кои не постојат! :pipi: Но, во ниту еден момент не заборавам која сум и зошто љубам! :pipi:

Кога љубам, сите сетила ми се на готовс, и паметот ми развива 300..

Најголема разлика од “кога љубам“ до “кога не љубам“ е што кога љубам неам секс со други.

Друго, пазам ептен да не се примети дека сум забеган по неа. Се однесувам доминантно, не искажувам чувства често, ја изненадувам со муабети и постапки, и цело време ја држам на штрек.

Понатаму, ехх, понатаму, многу сакате да знаете бе...

Кога љубам........
Aaa da.....Кога љубам.......
Hmm sto zborev?
Aaaaaaaaa da ....Кога љубам.......Svrsuvam Pobrzo!??

Кога љубам не можам да си ја тргнам насмевката, некогаш си мислам дека сум како ретардирана така насмеана целата.
Кога љубам човекот ми недостига постојано и уживам во негово присуство, доволно ми е да ми е во близина и да ја чувствувам неговата енергија.
Кога љубам станувам од спиење расположена и подготвена денот да ми е поубав од претходниот.
Кога љубам сум најнежна и најмила.
Кога љубам малку сум посесивна, но умерено.
Кога љубам ми иде да се раздерам на цел глас дека го љубам и сите да ме чујат.
Кога љубам човекот знае дека би била покрај него каде и да е.
Кога љубам - љубам бе.

Еј, малку глупаво испадна ова што секоја реченица ми почнува со „Кога љубам...“ ама ми е гајле.
И да, има уште за набројување, ама знаејќи дека никој не ги чита долгите постови, си реков дај да скратам барем овој пат:icon_lol:

koga ljubam skam i da me ljubat.
ama jas sum takov baksuz vo ljubovta sto maka macam koga ne me reckaat ni 2 % a ne da me ljubat
a sakam da sakam i znam da sakam !!!
veruvajte

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom