Lucio
титула по желба
- Член од
- 26 јуни 2006
- Мислења
- 871
- Поени од реакции
- 42
Веќе подолго време, отприлика кога почна летото, имам некои проблеми со спиењето.Знам дека не е нормално да се седи до 4-5 саат сабаjле, ама знам и дека многу луѓе го прават тоа, а утредента стануваат рано и без проблеми продолжуваат така.Минатата година исто така седев многу касно и тоа на компjутер, но откако ќе легнев да спиjам, заспивав за многу кратко време.Сега што и да правам пред спиење, секогаш имам проблеми со заспивањето.
Некои велат имало полна месечина (што не верувам многу), некои велат немоj да jадеш и одма да спиеш (тоа е во ред)..но сепак мислам дека може да има и нешто друго..
Проблемот е во тоа што чувствувам замор и ми се спие, но некако мозокот да не е подготвен за тоа..
Да можеше ке го тужев зошто не ме поддржува!
Обично заспивам после саат ипол-2.Или пак се будам 3-4 пати се додека не станам (конечно) по 9-10 саати спиење.
Има ли некој овде со ваков проблем па има некакво решение
или подобро некој кој може да даде стручен совет?
Некои велат имало полна месечина (што не верувам многу), некои велат немоj да jадеш и одма да спиеш (тоа е во ред)..но сепак мислам дека може да има и нешто друго..
Проблемот е во тоа што чувствувам замор и ми се спие, но некако мозокот да не е подготвен за тоа..
Да можеше ке го тужев зошто не ме поддржува!
Обично заспивам после саат ипол-2.Или пак се будам 3-4 пати се додека не станам (конечно) по 9-10 саати спиење.
Има ли некој овде со ваков проблем па има некакво решение
или подобро некој кој може да даде стручен совет?