- Член од
- 14 март 2008
- Мислења
- 574
- Поени од реакции
- 14
Дојди пријател, заедно ќе бидеме погласни...Ја ке викам и без да ми даеш,само да доам у Скопје
Дојди пријател, заедно ќе бидеме погласни...Ја ке викам и без да ми даеш,само да доам у Скопје
Најлесно ти е на плоштад...Ке може некој да ми каже каде поточно можам да тркнам у Скопјево да земам ваква маица ?
Ке може некој да ми каже каде поточно можам да тркнам у Скопјево да земам ваква маица ?
Секој ден.Фала на информација. :smir:
п.с
Секој ден вие отворен штандот од 19:00 до 23:00 ?
Во Струмица...Во Струмица постои таков штанд?
ако не од каде да дојдеме до маицава ?!:salut:
Zevsus,a до каде е работата за Кичево маичките?Ќе стигнат, или да барам од друго место?Бидејќи, од таму требаше да добијам,ама сеуште не се стигнати...ПоздравВо Струмица...
нажалост другарче немаме маички на лагер.
Ама може да ви се испратат секој ден по автобус.
Дајте точен опис на величини (размер) и веќе утредента ќе ви бидат испратени.
Бате... уште утре ќе ти пратам ако прецизираш размер и број.Zevsus,a до каде е работата за Кичево маичките?Ќе стигнат, или да барам од друго место?Бидејќи, од таму требаше да добијам,ама сеуште не се стигнати...Поздрав
Не треба 5.Дај кој има од Струмица за таква маица.. да се собереме 5 луѓе (така разбрав дека 5 треба) и да ни пратат по автобус кул се маиците .
Ќе се договорам со Станоја, па ќе те известиме...Поздрав!Бате... уште утре ќе ти пратам ако прецизираш размер и број.
Било колку и да се.
Ми го украдоа тел. а со тоа ми отиде јабана и контактот со Станоја.