ja pretera so ova ... cepkas vo svesta vo nacionaklniot identitet ( squip ) kako sega bre ???Честито на ДУИ.
Честито на ВМРО.
Честито до сите кои ги сакаа ВМРО поради нивното непопуштање пред терористите на Ахмети.
Честито до тие што мислат дека ја разбираат политика.
Честито до тие што се осеќаат предадени.
За Македонија...во загради Скопје, или нешто друго...
Абе пушти му на чоекот стенограм од разговорот.ja pretera so ova ... cepkas vo svesta vo nacionaklniot identitet ( squip ) kako sega bre ???
a od kade ova daj video link , dur ne vidam ne veruvam i pak " gladna kokoska proso sonuva " - rekov video ili izjava ... pa posle ke te castam boza :pos2::pos2::pos2: ili vidka zavisi od koi sqip si od modernite ili os konzervativnite ?
zasega tolku se vrakame posle novite "vesti"
pozZ
Дај боже да чепкам, па можеби некој ќе се разбуди од сонот. Ама нејсе, сеуште си тазе за да разбереш.ja pretera so ova ... cepkas vo svesta vo nacionaklniot identitet ( squip ) kako sega bre ???
Не напаѓам никого, честитам друже...им честитам. Има ли поубаво од тоа нешто? Нит имам намера да ги пљукам.Гледам почнавте да ги напаѓате Вмро,а шо ке речете за СДСМ што беше со СДСМ во коалиција
Абе пушти му на чоекот стенограм од разговорот.
Или покани го вечер на свеченоста.
Пууу, шо си ти.
Шо бе ти за тморо - беп да не си? оти на изборите за нив гласав.Напред МАКЕДОНИЈА, напред ТМОРО-ВЕП! :pos2:
За 6 дена би требало да бидат ослободени Љубе и Јохан од Хаг, т.е. ќе се изрече „пресудата“ од и онака нелегитимниот, ненормаланиот, неморалниот, неважечки и гнасниот т.н. „судски процес во Хаг“, а домашнава победничка партија им „испраќа“ вакви „срдечни поздрави“ на Љубе и Јохан, дека на власт повторно ќе се вратат терористите и убијците. Абе незамисливо....
Напред МАКЕДОНИЈА, напред ТМОРО-ВЕП! :pos2:
definiraj taze ? ? ?Дај боже да чепкам, па можеби некој ќе се разбуди од сонот. Ама нејсе, сеуште си тазе за да разбереш.
Па се разбира дека сум за ТМОРО-ВЕП! И јас гласав за нив на избориве и им бев на единствениот митинг во село Драчево. Најголеми легенди и вистински македонски патриоти, на чело со Страшо! Вистински Македонци! Мило ми е и ти што си гласал за нив.Шо бе ти за тморо - беп да не си? оти на изборите за нив гласав.
Многу си љубезен пријателе.skeptik :pos2::pos2: moze so partiiski pari edna pijanka a i tebe ke te viknam ako me viknat i mene
pozZ
onaka da ja razubaves trpezata , da pokazeme pred svetot i evropa deka moze i od drygite da sednatko gospoda pa moze ke te "asimilirame" ke to padene muabet dva , tri i oboen vi drugi boi so drugi "ideoligiii"Многу си љубезен пријателе.
Но сепак...благодарам.
Шо ќе правам ја прославата ваша.
Вие сте си новите коалициони партнери.
Треба поубо да си се упознаете.
Може и некој рафал ќе падне...од радост.
Ја само ќе ви сметам....