Груевски и Ахмети постигнаа договор за коалиција

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Верувам дека ќе коалицира со ДУИ, ама не верувам дека веќе му дал клоца на Тачи. Можеби ќе бидат и 2те албански партии во владата, па колку ќе биде тоа добро останува да видиме.

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Кај и да е со некои луѓе ќе седнам на пиво како што им имам ветено, со отворени карти малце...:)

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Честито на ДУИ.
Честито на ВМРО.
Честито до сите кои ги сакаа ВМРО поради нивното непопуштање пред терористите на Ахмети.
Честито до тие што мислат дека ја разбираат политика.
Честито до тие што се осеќаат предадени.

За Македонија...во загради Скопје, или нешто друго...
ja pretera so ova ... cepkas vo svesta vo nacionaklniot identitet ( squip ) kako sega bre ???

a od kade ova daj video link , dur ne vidam ne veruvam i pak " gladna kokoska proso sonuva " - rekov video ili izjava ... pa posle ke te castam boza :pos2::pos2::pos2: ili vidka zavisi od koi sqip si od modernite ili os konzervativnite ?

zasega tolku se vrakame posle novite "vesti"

pozZ

Член од
13 јануари 2008
Мислења
570
Поени од реакции
18
Напред МАКЕДОНИЈА, напред ТМОРО-ВЕП! :pos2:

За 6 дена би требало да бидат ослободени Љубе и Јохан од Хаг, т.е. ќе се изрече „пресудата“ од и онака нелегитимниот, ненормаланиот, неморалниот, неважечки и гнасниот т.н. „судски процес во Хаг“, а домашнава победничка партија им „испраќа“ вакви „срдечни поздрави“ на Љубе и Јохан, дека на власт повторно ќе се вратат терористите и убијците. Абе незамисливо....

А

Ајсшутер

Гостин
Гледам почнавте да ги напаѓате Вмро,а шо ке речете за СДСМ што беше со СДСМ во коалиција

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
ja pretera so ova ... cepkas vo svesta vo nacionaklniot identitet ( squip ) kako sega bre ???

a od kade ova daj video link , dur ne vidam ne veruvam i pak " gladna kokoska proso sonuva " - rekov video ili izjava ... pa posle ke te castam boza :pos2::pos2::pos2: ili vidka zavisi od koi sqip si od modernite ili os konzervativnite ?

zasega tolku se vrakame posle novite "vesti"

pozZ
Абе пушти му на чоекот стенограм од разговорот.
Или покани го вечер на свеченоста.
Пууу, шо си ти.

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Дај боже да чепкам, па можеби некој ќе се разбуди од сонот. Ама нејсе, сеуште си тазе за да разбереш.

Гледам почнавте да ги напаѓате Вмро,а шо ке речете за СДСМ што беше со СДСМ во коалиција
Не напаѓам никого, честитам друже...им честитам. Има ли поубаво од тоа нешто? Нит имам намера да ги пљукам.

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Абе пушти му на чоекот стенограм од разговорот.
Или покани го вечер на свеченоста.
Пууу, шо си ти.

skeptik :) :pos2::pos2: moze so partiiski pari edna pijanka a i tebe ke te viknam :) ako me viknat i mene :P

pozZ

Член од
27 декември 2005
Мислења
153
Поени од реакции
179

За 6 дена би требало да бидат ослободени Љубе и Јохан од Хаг, т.е. ќе се изрече „пресудата“ од и онака нелегитимниот, ненормаланиот, неморалниот, неважечки и гнасниот т.н. „судски процес во Хаг“, а домашнава победничка партија им „испраќа“ вакви „срдечни поздрави“ на Љубе и Јохан, дека на власт повторно ќе се вратат терористите и убијците. Абе незамисливо....

Шо бе ти за тморо - беп да не си? оти на изборите за нив гласав.

Член од
13 јануари 2008
Мислења
570
Поени од реакции
18
Шо бе ти за тморо - беп да не си? оти на изборите за нив гласав.
Па се разбира дека сум за ТМОРО-ВЕП! И јас гласав за нив на избориве и им бев на единствениот митинг во село Драчево. Најголеми легенди и вистински македонски патриоти, на чело со Страшо! Вистински Македонци! Мило ми е и ти што си гласал за нив.

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
skeptik :) :pos2::pos2: moze so partiiski pari edna pijanka a i tebe ke te viknam :) ako me viknat i mene :P

pozZ
Многу си љубезен пријателе.
Но сепак...благодарам.
Шо ќе правам ја прославата ваша.
Вие сте си новите коалициони партнери.
Треба поубо да си се упознаете.
Може и некој рафал ќе падне...од радост.
Ја само ќе ви сметам....

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Многу си љубезен пријателе.
Но сепак...благодарам.
Шо ќе правам ја прославата ваша.
Вие сте си новите коалициони партнери.
Треба поубо да си се упознаете.
Може и некој рафал ќе падне...од радост.
Ја само ќе ви сметам....
onaka da ja razubaves trpezata , da pokazeme pred svetot i evropa deka moze i od drygite da sednatko gospoda pa moze ke te "asimilirame" ke to padene muabet dva , tri i oboen vi drugi boi so drugi "ideoligiii" :)

pozZ

Член од
27 декември 2005
Мислења
153
Поени од реакции
179
се знаеше дека „патриотите“ со ДУИ коалиција че напра.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
Im pozeluvam sve najdobro na koalicionite partneri . Sepak DUI pobedi , zosto pobedi DUI ? Zatoa sto tie ne se sprotivstavuvaa na koaliciranje so Vmro . Koj izgubi , izgubija vmrovcite , izgubija makedonskite patrioti ( kako sto se narekuvaa vmrovcite, a onie drugite , odnosno 270.000 bea predavnici , taka velea vmrovcite).
Znaci sepak Vmro ke koalicira so teroristite od DUI , kako sto pred toa napravija od SDSM , a posle SDSM i VMRO koalicirase so eden del teroristi , kako sto se Leka , Matoshi , Krasniqi.
Sami se stavivte na pozicija na gubitnici , iako koalicijata megju VMRO-DUI za vas ne bi trebalo da bide gubitna , od gorenavedenite pricini , posto i porano koaliciravte so teroristite od DPA , a i so DUI sklucivte eden dogovoro narecen Majski dogovor.
Socustvo do makedonskite patrioti , ne vi ostanuva nisto drugo osven da plukate i po Nikola Gruevski , kako sto dosega ste pluknale po sekoj vas lider , od Kiro do Lupco i Branko , koga ke dojde vistinskiot lider za vas ?

Kajgana Shop

На врв Bottom