Steam: Официјална дискусија

KamIx

Reichsfuhrer-SS
Член од
4 ноември 2008
Мислења
22
Поени од реакции
1
Ме нема зашто несум со тој ник ај потражи го овој па види

^0||X-^3Elite||^1ka^3Am^1ix~!

^0||X-^3Elite||^1ka^3Am^1ix~! :D

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.165
Поени од реакции
6.046
Дај некој што има искуство со купување на Steam нека каже кои картички од нашиве ги прифаќаат. Фала однапред :smir:

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Дај некој што има искуство со купување на Steam нека каже кои картички од нашиве ги прифаќаат. Фала однапред :smir:
Јас купувам со VISA од Стопанска, поточно со една од нивните "интернет картички". Веројатно може и со VISA од NLB. Генерално, секоја картичка со која може да се пазари на интернет (Amazon, Sendit и сл.) ќе работи и на Steam.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.165
Поени од реакции
6.046
Значи може со таа Visa Internet од Стопанска покрај Steam да се купува и од Amazon и Sendit? Се мислев да извадам сеа некоја картица за да ги фатам новогодишните попусти на Steam, али ако можам истата да ја користам и за друго нешто, тогаш супер :)

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.162
Поени од реакции
5.944
Кој има Steam акаунт некa ме адне во пријатели :)

http://steamcommunity.com/profiles/76561198018528539/
Orange Box, huh? Nice :)
Се заебав ја што не го купив пред 2 недели. 300 денари за такви игри е гага. Иако сите ги имам дома и ми се свртени по неколку пати, сепак највеќе ќе ми годеше ради TF 2.
Ај, ваљда ќе има и другпат ваков попуст...

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.165
Поени од реакции
6.046
Имам проблем. Не сака да се уклучи Steam веќе саат време и кусур. Ми прикажува Updating Steam platform... и ептен споро се пуни progress bar-от. Бев уклучен пред 3-4 саата и го немав тој проблем. Сигурно не е пач некој, нема шанси волку споро да се апдејтува, солидна е брзината на нетот во моментов.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.165
Поени од реакции
6.046
Многу добра понуда на Steam, Left 4 Dead 2 за 3,50 EUR или 4 копии за 10,50 EUR па можете да бидете Дедо Мраз за тројца другари :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Некој да ми помогне со Street Fighter 4 PC верзијава?

Барам да ја купам ефтино од каде било, не мора од Steam. Гледам на Steam e 29.90 евра, па дали на некој забутан (али проверен сајт) или на старо само кодот...

Прашувам бидејќи не ми е за мене, туку за другарче кое е попалено по играта и секогаш ја игра кога ќе ми дојде на гости. А дома нема јак PC, па затоа не би можел да ја игра...и 30 евра бидат премногу. Фала. :)

Vargo _online

プレイステーション3
Член од
1 мај 2010
Мислења
493
Поени од реакции
60
Некој да ми помогне со Street Fighter 4 PC верзијава?

Барам да ја купам ефтино од каде било, не мора од Steam. Гледам на Steam e 29.90 евра, па дали на некој забутан (али проверен сајт) или на старо само кодот...

Прашувам бидејќи не ми е за мене, туку за другарче кое е попалено по играта и секогаш ја игра кога ќе ми дојде на гости. А дома нема јак PC, па затоа не би можел да ја игра...и 30 евра бидат премногу. Фала. :)
Еве ти ја на sendit

--- надополнето ---

Негде околу 1000 со транспорт.

Kajgana Shop

На врв Bottom