Steam: Официјална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
hehe da doznaat nemozat ednostavno ti davam jas na tebe user i pass od moj acc i ti go koristis taka da nema shansi da ti zemat

Добро сега, вие сте со понова технологија. Обично ние (јас и мислам многу народ) пуштаме подарок. (10 секунди е процедурата) (Select Game, Is This A Gift - Click, Enter Required Info, Click Finish :))

Steam News:

Day of Defeat: Source сега има цена од само 5$. Понудата трае до 10 Јули.

dobro taka koga kupuvas so creditna plakas tamu 12 i nesto dolari ali ja gi zemam nesto poeftino so nekolku bonus igrici

Добро, отвори си тема "Нелегални Стеам Акаунти" и да видаш дали нема да ја избришат. Тука пишете нешто поврзано со игрите, сервери на кои играте итн...

Serverite se top ke si najdes i serveri i so 10 ping za citeri...hmmm neznam ali gi ima nesto pomalce od nonsteam poso se plasat da ne im stane VAC BANNED pa posle da igraat samo singleplayer ali pak gi ima i toa dosta

Info about VAC: VAC не банире одма, ке помине некое време (саати, денови) па ке ти го банире акаунтот, и нема да може да играш на било која игра од Валве преку Стеам. (онлајн)

Ок, околу тие фри игриците..
Dl од халф лајф.. детмечот и lost coast..

Пиша дека и ти ги имаш, линкче за пач како да ги играм онлајн... пп или мсн плс :kesa:

My Steam Collection:

Coming Soon, Possibly Tomorrow: Day Of Defeat:Source, Ricochet, Deathmatch Classic, Counter Strike, Counter Strike Condition Zero, Day Of Defeat, Team Fortress Classic...:vozbud::vozbud::vozbud:

Некој да не продава хакирани стим акоунти ако продава ПП :)

Денеска има попуст на сите CS игри, проверете ако сакате, 1.6 е 5$ ~ 200 денари. (малку касно пишам ама не бев дома овие денови).

Добро бе ти Стеам само за кантер ли мислаш? Тоа ти што викаш е ретаил, не е стеам не треси глупости. Јас темава ја отворив за клиентот, не за цс.

Сите други "дилери" на Стеам е нелегално, ако Валве дознаат за тоа отиде акаунтот.

Jugoton e legalen..:smir:

Југотон продава Steam? :lol: Get your mind together... :pos2:

Мац, ај затвори темава... Тешка дискусија се дешава. Очигледно некои не знаат што е ретаил а што дигитал...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom