- Член од
- 20 април 2010
- Мислења
- 718
- Поени од реакции
- 527
In Treatment!

Se nadevam deka zensko siХмм па најјаки во моментов ми се The Vampire Diaries и Gossip Girl, интересни причи уште поинтересни глумци ( Ian Somerhalder, Chace Crawford)...Во секој случај убиваат досада.
Паа или женско или евентуално педер :SSe nadevam deka zensko si
Breakind Bad, Dexter i The Walking Dead se verojatno najdobrite momentalno
А ние мажите шо гледате VD, а не сме педери? о.0Паа или женско или евентуално педер :S
Aко гледате и Gossip Girl, ќе стане многу дискутабилно. :icon_biggА ние мажите шо гледате VD, а не сме педери? о.0
А ние сме педери а??Se nadevam deka zensko si
Breakind Bad, Dexter i The Walking Dead se verojatno najdobrite momentalno
Уствари муабетот ми беше дека во постот ги имав напоменато ГЛУМЦИТЕ поради кои сериите ми се башка интересни (ваљда поради тоа и беше сугерирано дека сум женско) -.-А ние мажите шо гледате VD, а не сме педери? о.0
Иначе и ја ја глеам Чармд по 46589346 пати, така да чим и ти ја глеаш поштовање xDА ние сме педери а??
П.С. Јас и Charmed ја гледам одново значи педер со тапија сум??? Барем според логикава твоја![]()
Kako ti se interesni takvite neznam, Charmed cisti gluposti bez navredaА ние сме педери а??
П.С. Јас и Charmed ја гледам одново значи педер со тапија сум??? Барем според логикава твоја![]()
Sho e tolku smeshno ?^
Dexter, Vampire Diaries & TBBT.
Имаш слушнато за вкус?Kako ti se interesni takvite neznam, Charmed cisti gluposti bez navreda
Nemora da znachi deka si peder verojatno ti se dopagat i poakcioni serii ?