Која е најубава серија во моментов?

Z

ziko bt

Гостин
Шекерезад некако ми скурче не е то шо беше и сеа сум фрлен на Бандини сеа за сеа ми се број1

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428

Се друго од серија е излишно. (иако пратам уште 2-3 други)

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
LOST Мислам дека во последно време (се ближи финалето) е најдобра и најпопуларна

Член од
20 мај 2010
Мислења
94
Поени од реакции
29
Charmed Fan Forever!!!серијава ми е закон, штета шо мора да се чека 10 јуни, за да имам време да ја гледам...од др.сите ЦСИ ми се топ, Married with children, многу е стара, ама ја си глеам се шо има на FOXlife, Reba, According to Jim, Everybody hates Chris, Gossip Girl, итн, итн...:aplauz:

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Два ипол мажи , уживам да ја гледам. Чарли е легендата.

Член од
21 јуни 2010
Мислења
119
Поени од реакции
1
Najdobra serija e BANDINI se prikazhuva na SITEL xD davam ocenka 10 ! :D

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
два ипол мажи моментално ма да и сите го мразат крис у последно време му иам земено мерка.чарли легендо г0г0!!!коа ке го пуштат најдобриот сериски филм на сите времиња луд,збунет,ненормален??сунце ти калајсано верски необразовано ма сунце ти сериско манијачко убијачко-рамковски пуштај го уше утре филмов!рабадабарабадабадм:tv:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.745
Поени од реакции
18.495
два ипол мажи моментално ма да и сите го мразат крис у последно време му иам земено мерка.чарли легендо г0г0!!!коа ке го пуштат најдобриот сериски филм на сите времиња луд,збунет,ненормален??сунце ти калајсано верски необразовано ма сунце ти сериско манијачко убијачко-рамковски пуштај го уше утре филмов!рабадабарабадабадм:tv:
Друже извини али постовите ти се кала*урница :pos:

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Почнав и јас да ја гледам Breaking Bad зошто psyside многу ја фалеше и морам да кажам дека серијава е феноменална, многу е добра приказната! Единствено нешто што мене лично не ми се свиѓа е тоа што многу споро се одвиваат дејствата (може дека не гледам многу драми :D) али дефинитивно е најдобра серија што сум ја гледал, се разбира после True Blood :)

Ајде сега 2-ра сезона :tv:

P.S. Wanna cook meth? :zlo:

Kajgana Shop

На врв Bottom