- Член од
- 12 јули 2008
- Мислења
- 22
- Поени од реакции
- 0
Gossip Girl... Најубава серија што сум ја гледала. Со нетрпение чекам да дојде понеделник да излезе нова епизода :tv:
овие на која програма играат ?Па сега во моментов ја гледам само Flash forward и на некое време кога ќе ги фатам комедиине како: Луди 70-ти, Козби, Како ќе каже Џим, Рејмонд..
![]()
на foxlife ги даваат само незнам точно кое времеовие на која програма играат ?
Е ај објасни зошто не за секого де?Заборавив да спомнам неколку фантастични серии но дефинитвно не за секого.
Твајлајт Зоун, Икс Фајлс,Твин Пикс и Кајл XY.
Prison Break дефинитивно"Prison Break" е неприкосновен, само шо ги изгледав сите 4 сезона и сега некако тажно се осеќам, немат веќе Присон Брејк :pos2:
Исто имам изгледано 15сезони "Stargate SG1/Atlantis" и супер серија е...
А од комедии "Friends" e најдобра серија :smir:
Па се работи за мистерии и напнати не секојдевни серии со забегани сцени и мрачна атмосфера. Така што ако седне некоја 16 годишна тинејџерка да погледне некоја од тие серии мислам дека нема да и се допадне,ова не важи за Kyle XY. Зборувам генерално се разбира знам дека би можело да има и по некој исклучокЕ ај објасни зошто не за секого де?
После втората сезона серијата драстично го губи квалитетот затоа прекинав да ја гледам.Prison Break дефинитивно
Првата сезона беше нешто посебно... Сега ги гледам последните епизоди од втора...
Многу заразна серија![]()
Дај не заебавајтеThe Big Bang Theory anyone ?
И да, Prison Break почнаа да го тупат, до почеток на трета сезона стигнав и преставам да гледам ...