Официјална посета на Македонците, во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Покрај тоа што е ниско и подло од овие мисири што го коментираат изгледот на луѓето , ке беше добро да залепите по една слика на вашите сурати , па да го избегнете епитетот кој за крај доаѓа , а тоа е - педерски.

Ма сите исфруструирани џаболебари кои ништо не постигнале, па љубоморат може да си се носат кај сакаат. Нека мрчат до бескрај. Џабе им е.

Затоа што после ова што денес со свои очи го видов и во срцето го почувствував, знам дека Хунзите се НАШИ, МАКЕДОНЦИ. А, не бев само јас. Целата толпа го осети истото. Си се препознавме. БРАЌА И СЕСТРИ!

Тек, па тоа што ќе следува на плоштад на 18-ти...И малкуте разгракани муцки ќе ги заќути.

П.С Ќе се потрудам утре да ги ставам на форум и нет сите прекрасни фотографии од пречекот. Па со слика да се преточат 1000 зборови на братска љубов.

оставете ги сите овие што зборат негативно за потомците на војската на александар едноставно ќе пукнат од мака и преголема љубомора.

Јас сум сигурен дека поголеми потомци на војската од Александар нема од овие Македонци родени овде во Македонија,или ти а и неколкумина други се сомневате во тоа.Инаку гардата на Александар била составена од Мијаци кој и ден денес си го знаат своето мијачко потекло.

Покрај тоа што е ниско и подло од овие мисири што го коментираат изгледот на луѓето , ке беше добро да залепите по една слика на вашите сурати , па да го избегнете епитетот кој за крај доаѓа , а тоа е - педерски.

Такви сознанија имаш пак од историјата или антиката,каде се појавуваат шпекулации и за овие двајца:

http://content.answers.com/main/content/wp/en/thumb/b/b9/180px-Alexander_and_Hephaestion.jpg
или од размислувањево на Трендо:
http://star.on.net.mk/statija.asp?id=8673

Ах, АБЦ пак ги прескокнавме медикаментите, а?:back:

Јас сум сигурен дека поголеми потомци на војската од Александар нема од овие Македонци родени овде во Македонија,или ти а и неколкумина други се сомневате во тоа.Инаку гардата на Александар била составена од Мијаци кој и ден денес си го знаат своето мијачко потекло.

Ок. Идниот пат за Мијаците да се направи документарец, па и за нив да се направи спектакл.

Може ли?

Може да кажеш нешто корисно , на пример за луѓето во пределот каде што ти е адресата :toe:

Стварно бе АБЦедо.
Отвори тема и покажи желба за акција.
Уште од сега ветувам дека ќе дадам свој предонес. Убедена сум и многу други.
Покрени се и ти, О вечен критизеру.
Еве имаш нешо шо почитуваш. Убаво е. Ќе те подржиме.
Али иницирај. И не ја валкај преубавава тема

Ах, АБЦ пак ги прескокнавме медикаментите, а?:back:

Си хаулцинираш Адо,“толпата“ од 10 мина и не е баш толпа,или пак си каснала печурки во штабот.:angel1:

Си хаулцинираш Адо,“толпата“ од 10 мина и не е баш толпа,или пак си каснала печурки во штабот.:angel1:

Онтопик поента?

Abe princon svetol ten, plavi oci, ama nevestana original Gjupka.
Nisto ona mora da e potomka na Roksana Azijatkata(na Alek zena mu de).
Ovoj princov isti Filip II ama Atika me razocara.

Pa Atika ne e Hunza. Uste vo reportazata pred 3 godini, Marina kaza deka Atika ne e Hunza, tuku deka e od nekoe pleme lokalno, no e ubava zena.

Tebe ne te razocara Atika, tuku faktot sto postojat Makedonci vo Pakistan, koi se nasi rodnini .

Аххх колку само вечерва не ме интересираат мудросерите на темава.... неможе веќе ништо да ми го расипе впечатокот стекнат денеска.

Нека си ја грешат душата ... со идиотски коментари.

дајте бе слики и клипови..... кажувајте имавте можност да се поздравите, да се сликате...... имаше нешто говор....како што кажувајте да го ем........

дајте бе слики и клипови..... кажувајте имавте можност да се поздравите, да се сликате...... имаше нешто говор....како што кажувајте да го ем........

Може ли утре клипови и сл.? Т.е. некој друг ако сликал и снимал нека постира слободно. Јас морам да се средам и искулирам малце.

Поздрав.

Не бе АБЦ, не беа 10 души. Ај ќе видиш слики.
И дај ајде за мариовците активирај се.

Него мали, многу луѓе се поздравија со кралот и кралицата. Меѓу нив имаше и наша форумџика, која верувам ќе пише.
А, беше...Ух, еуфорично и магично.
И општата реакција меѓу луѓето беше: Боже, колку си личиме:)
Инаку, и Тони Михајловски, на собирот на плоштад во чест на брат Љубе, со радост прокоментира за доаѓањето на Хунзите.

А, за слики... Ехе, има еден куп. Верувам до утре ќе бидат поставени.

супер, ме радува ептен... какви убајни денес биле!!! јас одам да се пакувам, за 9 саати тргнувам за Македонијааааааааааа!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom