Не се напинјај да б'деш страшен.У мен лично будиш само смех.Казах ти куче кое много лае не хапе.Такви виртуални патриоти са ми јаснидете треба да ти влезе во глава ко што ти влага у гз...ВИЕ СТЕ ПРОВОКАЦИЈАТА..ЛИНИЈАТА ЈА ПОМИНАВТЕ...ВО ПЛАНИНА ИДЕТЕ...ке нема полиција ни да ве брани ни да ве штити....
такви планинарски групи ко вашите кај нас има многу поопасни..НЕ СЕ ЗАЕБАВЈТЕ...никој не спомна тепање....нема да излезете живи...ти влезе ли сега???
такви виртуелни патроити ко магариња ве претепаа пред некоја година...па некоја година потоа, па ве тепаа на стадион....па плачевте по телевизии ко пички мамини, со солзи во очите со џумки на главитеТакви виртуални патриоти са ми јасни
za bugarija "golema" umrel ne dosol da go "odbrani" lozjeto na "komsiite"!dojdete sto poveke na pohodot. da oma za site !За снимките ти говорја.Беше ги постирал на Виртуал Мацедонија.Истите тиа снимки.И за никакви паравоенни формированија не става дума.што се напинјаш да сееш паника.Иначе и аз бих отиш'л на похода.Пра Дедо ми е умрјал на фронта јужно от Битолја.Бил се е заради ВАС с англичани французи с'рби г'рци .Вечна Му Памет![]()
![]()
e vojvodo sapin da go praveme toa tatarcinjata najarno ke e !Од кај ја разурнавте цела Македонија, пола луѓе раселивте, од кај брат со брат направивте да се мразат и убиваат па и уште ќе ми се ракувате, ко којзнае што арно да сте напраиле...... срамота....
Да не ве викаа Македонците да им ги уривате градовите: Битола, Дојран..
Дајте им кандидатски статус на Србите и срештајте се со дипломати ...... ама во Брисел (таман сте всички другарчета от прва световна собрани). Што не правите поход во Егејска Македонија бе, туку овде најдовте село без кучиња па само да провоцирате нешто, а...??
Правим си разходка. Как'в ви е проблема?!:uvo:
Не е разходка, не се прави толку невин. Одбележувате годишнина од нашите страдања во имја....???????? Признај ќе има по некоја балгарска патриотическа, нови пропагандни клипчиња... дрн, дрн, дрн.
Си го кажав своето останува на васНе се напинјај да б'деш страшен.У мен лично будиш само смех.Казах ти куче кое много лае не хапе.Такви виртуални патриоти са ми јасни
ќути ти па не открвај се остај нека дојдат за да се изненадаттакви виртуелни патроити ко магариња ве претепаа пред некоја година...па некоја година потоа, па ве тепаа на стадион....па плачевте по телевизии ко пички мамини, со солзи во очите со џумки на главите
такви виртуелни патриоти низ војна имаат поминато дете....се гледаме...охригани и битолчани ви се спремаат слушам...
поздрав имам работа
A јас си мислев дека ке ве пропуштам.... Елајте при мени в Дојрана Града... на 20 јули...хммм...периодов е онака баш кога цело друштво ке бидеме кај мене у викендица.... Дојран е мало место, ќе нема кај да бегате бре курвичиња едни освен преку езеро кај ГЕЈОВИТЕ таман да ви го бапнат по еднаш!E па повели и с'рбите исто са добродоjниТуристически поход „Охрид – Дојран 2008” по линијата на јужнија фронт от П'рвата световна војна (по повод 90 години от краја на П'рвата световна војна) С'с записване! Маршрут: 1-ви ден - Тр'гване на 10 јули 2008 г. в 8.00 ч. от Билјанините извори крај Охрид и преход през планината Галичица до село Стенье на брега на Преспанското езеро. 2-ри ден - С организиран транспорт се п'тува до село Брајчино от другата страна на Преспанското езеро. От там се прави преход до хижа „Големо езеро”, намирашта се покрај едноименото ледниково езеро на Баба планина. 3-ти ден - От хижа „Големо езеро” се ходи до хижа „Копанки” (като единија вариант е да се мине през вр'х Пелистер, а другија - през местноста Ц'рвени стени. 4-ти ден - Слизане до хотел „Молика” (30-40 минути). Организиран транспорт до село Живојно, намирашто се в полите на Нидже планина. Посештение и разходка в град Битолја. 5-ти ден - Изкачване на вр'х Кајмакчалан и срешта с дипломати на страните – участнички в П'рвата световна војна. 6,7 и 8-ми ден - Преходи по фронтовата линија по билата на Нидже и Кожуф планина. 9-ти ден - Пристигане в град Гевгелија. 10-ти ден - Преход Гевгелија- Дојран (през Богданци и село Фурка, к'дето се е намирал штаба на генерал Владимир Вазов (брат на Иван Вазов)). Забележка: За тези, които нјамат достат'чно време и физическа подготовка има в'зможност за вклјучване в отделните етапи от маршрута. Нужна екипировка: -планинарски обувки; -палатка, спален чувал, шалте; -топли дрехи и д'ждобран за евентуално студено и д'ждовно време; -храна (може да се закупи в Охрид, с. Стенье и Битолја) Организатор на похода е сдружение „Хоризонти” с председател Лјубчо Куртелов. Тел за контакти: +389 (0)46 262 530 стационарен; +389 (0)70 331 159 мобилен Записванија за участие могат да се правјат и в Културно- информационнија цент'р на Република Б'лгарија в Скопие. виж програмата за јули-август
Ќе стигнат во вреќа,со по една мачка за друштво да им прави.:smir:дали ке стигнат до Дојран???
На споменика на Бунева набихте двама старци на по 60 години ,при това македонски граждани.Единијат беше Мирослав Ризински.Нјама што голјамо геројство.мацедонцки идеја си нјамаш колко са ми смешни виртуални герои като тебе.Мноооого смешни.Много е лесно да ми се правиш на м'ж на форума.ште те видим на 10 дали ште се покажештакви виртуелни патроити ко магариња ве претепаа пред некоја година...па некоја година потоа, па ве тепаа на стадион....па плачевте по телевизии ко пички мамини, со солзи во очите со џумки на главите
такви виртуелни патриоти низ војна имаат поминато дете....се гледаме...охригани и битолчани ви се спремаат слушам...
поздрав имам работа
Битно е да не се вратат во вертикала, само убаво хоризонтално наредени* :helou:дали ке стигнат до Дојран???
Е баш за овој праев ја муабет.... Курвар! И он, и брат му! Ретардирани бугарофилски идиоти! На нив ке целам првин! Ако ми се рода, они највеќе ќе го јадат! И АКО СЛУЧАЈНО ГО ПРОЧИТААТ ПОСТОВ, ДА СИ ЗНААТ!!!На споменика на Бунева набихте двама старци на по 60 години ,при това македонски граждани.Единијат беше Мирослав Ризински.Нјама што голјамо геројство.мацедонцки идеја си нјамаш колко са ми смешни виртуални герои като тебе.Мноооого смешни.Много е лесно да ми се правиш на м'ж на форума.ште те видим на 10 дали ште се покажеш![]()