Македонцки
мадрфакр
- Член од
- 23 ноември 2007
- Мислења
- 4.281
- Поени од реакции
- 635
останува да проверите..зебана работа се тоа планинитекаква потврда? и од каде имаш инфо за оружјето?
останува да проверите..зебана работа се тоа планинитекаква потврда? и од каде имаш инфо за оружјето?
интересно како сите татри се фрлија на темава..дури и некој кој во сенка ги пратат форумите...како левски пример....
еееј од вмацедониа до овој пост година помина...но тој е тука....
Сандански не сери....походот е со воена позадина, за бугарски окупациони војници.., маскирни униформи и знамиња најмалце ке има..... оружје знаеме дека ке носите....не ви е прв пат....
....тие што ги обучувате по рила и пирин ке дојдат....
сакате војна да си играте мамицата ваша.....војна ке добиете
А бе он незнам...Да бе тајно ке тргнеме не кон Галичица, а кон Скопие - военен преврат да правиме.
Што не дојдеш на походот - лично да следиш и контролираш нештата?:pos2:
Повели.Т'кмо ште се срештнеш с ср'бскија амбасадор за доп'лнителни инструкцииKога сакаат да дојдат бе?
И зошто јас ништо до сега не сум чул за оваа `иницијатива`?
Ќе се помирувале срби и бугари...:pos2::kesa:
(и тоа пази-на македонска планина)...
ЛОЛ...
Некој да ми пише дата кога треба да `се најдат у работа` ова бугарчињава?
То куме...Аз ште прис'ствам на похода за да отдам чест на прадедо си да видим дали имаш ТИ точно ТИ кураж да ми попречиш.Ај со здраве
додека ти сереш информацијата го обиколи светотС такива откровени л'жи мацедоцки ме караш да се замислја да не би да те е страх че ако информацијата се поднесе обективно македонската јавност нема да се сбуни достат'чно.
што и сликите ги измислив...ваш пост ваш весник ваши слики...Требе да се поукраси с неколко пиштова ,маски и паравоенни организации да ги хване страх обикновените луге.
биди сигурен да присуствуваш од почеток до крај....кажи како ке бидеш облечен за да знам чие грло прво да пресечам....Аз ште прис'ствам на похода за да отдам чест на прадедо си да видим дали имаш ТИ точно ТИ кураж да ми попречиш.Ај со здраве
E па повели и с'рбите исто са добродоjниТо куме...
Браво.
Алал да ти е.
Сега да кажеш уште кога ќе дојдеш...
(да не се мачам сам да барам кога тоа ти планираш да `береш цвеќе` на планина)
и ќе дојдам и јас.
Да те чествувам,јеби га...
и јас имам прадедо.
Исто ко него има да те чествувам.![]()
Не сум запознат кога е точно. Којто може да отиде, после ке разправјате...А бе он незнам...
ама јас сигурно ќе дојдам и ќе `контролирам`.
Него ти да бидеш така фин и да ми пишеш кога тоа вие сте решиле `да се најдете у работа` ?
ште те чекам Баце.што обаче си мислја че куче кое много лае не хапе.Ти си интернет герој.Не ми се прави на м'ж по форумите.биди сигурен да присуствуваш од почеток до крај....кажи како ке бидеш облечен за да знам чие грло прво да пресечам....
немој и оддалеку да мкислиш дека ова е кеј во сред Скопје пша котек ке јадете..ова се планини ..а во планините лесно можеш да се изгубиш