Го мразам овој клуб затоа што...

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
Затоа што е најголем противник на Реал Мадрид. ФАКТ.
И тоа според мене е НАЈ НАЈнормално. Фановите на Реал да ја мразат Барселона, и обратно, оние за Барселона да го мразат Реал, ама тоа е само затоа што се најголеми противници. Се друго е измислено, дека се педери, дека се глупави, даваат многу пари итн...

А, за фан на Барселона или Реал да мрази клуб од друго првенство мора да има причина.

Јас, на пример не го сакам Јувентус. Само Буфон и ДелПиеро заслужуваат почит во тој клуб. Се другото е некои "фудбалери" кои се одбиени од фондот за пензионерско осигурување, не им дале пензија од некоја причина, и играат во јувентус.
Буфон, да Дел Пјеро не, неможе глумец да има респект у мои очи никогаш!

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.205
епа вак.Ја следам темава повеќе време и дури сега одлучив да пишам.Јас сум навивач на Арсенал...во коски сум за Арсенал,а наомилен фудбалер Тиери Анри.Си мислам дека веќе претпоставувате која екипа ја мразам.Барселона.Зошто Барселона!??Сето ова започна од 2006 година во финалето од Лигата на Шампионите.Арсенал со играш помалку водеше до 77 минута кога Ето а подоцна во 89 година и Белети направи пресверт каде по Барса славеа победа.Од овде пошна мојата омраза кон Барселона.Поотоа продолжи со тоа шо ни го грабнаа Анри.Тогаш верувајте да ми се појавеше Рајкард ќе го убиев.Трето шо тогаш кога Роначдињп беше у топ форма кога ќе пиаш некој копилјаци за кој си...тие како од топ : за БАРСА.Уше една причина е оваа година кога не отфрлија од четврт-финалето од ЛШ и заради тој МЕСИ. И капак на се беше тоа шо го сакаат Цеск назад.Па тогаш зошо не го зачуваа Цеск уше како дете!??Го дадоа на Венгер и Венгер го направи тоа шо е денес и видоа колку е јак и ајдееееееее сега пак назад.А иначе ич не ми се одпадна тоа шо освоија 6 титули минатата сезона. ;) поздрав и да знаете дека темава ви е ТОП.

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Ги мразам Манчестер(ме нервира Фергусон страшно, иако мислам дека се најконстантна екипа од сите..значи од кога памтам за нив секогаш биле конкуренти за освојување некоја титула..),
Интер(ги мразев заради Мурињо...најантипатичен и идиотски тренер ми е од сите),

Јувентус и Милан (многу често ме дупат на кладилница..)

Челзи(заради Абрамович)

Инаку како многу фанови на Барса и Реал што се мразат мегу себе јас не ги мразам Реал.Всушност секогаш навивам за шпанските тимови кога играат во Европа...е сега кога го донесоа Мурињо може да ги замразам само заради него..

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.874
Поени од реакции
6.928
Да кажам дека некој тим најмногу го мразам не можам оти нема таков ама има неколку кои ги мразам горе-долу исто.

1. Реал заради ненормалните трошења, купување на наголемите ѕвезди-готови играчи од кои едни од најдобрите и од Манчестер.
2. Барса ја замразив последниве 2 години од ко го тепаја Манчестер во финалето и заради она џуџено кои против појака одбрана не можи да мрдни.
3. Милан оти често во минатото знаеја да се провлечат со клета игра и резултати 1-0, 2-0..

van Postar

поштен ко поштар
Член од
8 јули 2010
Мислења
173
Поени од реакции
16
јуве ќе се врати на врвот кога тогаш а од школа на барса се:алвес 40мил,туре20,маркез поим неам колку,ибра,60-70,виља45.цасерес,16мил,чегрински,25 а на јуве најскапиот е 25 па види сеа.го ценам тоа шо го прават со школата ама трансверите им се речиси како на реал сити...
ама освоија 6 титули после пак освоија шпанска лига а сити и реал што направија губат од четвртолигаши

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Jas kako golem fan na Arsenal, gi mrazam
1.chelzi - imeto im e nekako mnogu pederasko (yes offence)
2.totenhem -kokoski
3.barsa - mnogu seljacki se ponasat

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Тотенхем,Барса,Манчестер Јунајтед

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Епа вака го мразам Јувентус затоа што порано беа најголемите местачи во Италија, и си добија казна што ми беше баш драго. Го мразам Реал затоа што зима се печени играчи и ги упропастува до нема каде. На пример Чави Алонсо ја држеше скоро цела средина во Ливерпул се упропасти човекот, па да не збориме за Кака, кој што беше звезда на Милан отиде во Реал се изгуби, Иста прича и Бензема кој што беше звезда во Лион го земаа него и он се упропасти до нема каде, да не збориме за Снајдер, кој што блескаше во дресот на Твенте и Ајакс, отиде во Реал се упропасти човекот, иста прича и за Робен. Така да од секад сум ги мрзел Реал само поради ова што неможат еден играч да задржат како што треба :toe:

Fear In Madrid

Hala Madrid ! ! !
Член од
26 ноември 2009
Мислења
332
Поени од реакции
37
Епа вака го мразам Јувентус затоа што порано беа најголемите местачи во Италија, и си добија казна што ми беше баш драго. Го мразам Реал затоа што зима се печени играчи и ги упропастува до нема каде. На пример Чави Алонсо ја држеше скоро цела средина во Ливерпул се упропасти човекот, па да не збориме за Кака, кој што беше звезда на Милан отиде во Реал се изгуби, Иста прича и Бензема кој што беше звезда во Лион го земаа него и он се упропасти до нема каде, да не збориме за Снајдер, кој што блескаше во дресот на Твенте и Ајакс, отиде во Реал се упропасти човекот, иста прича и за Робен. Така да од секад сум ги мрзел Реал само поради ова што неможат еден играч да задржат како што треба :toe:
Xabi Alonso se upropastil u Real a ? :))) ke ti se smee nekoj budalo !! :)))

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
GI MARAZAM PEDERITE KOI ZEMAAT TITULI NA MASA A NE SO IGRA :jaj:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
А кај играше подобро во Ливерпул или Реал?
Фала богу дека играше во ливерпул подобро бидејќи во англија се игра подруг фудбал и во ливерпул имаше повеќе слобода за разлика во реал каде притисокот е најголем за разлика од било кој друг клуб и алонсо ја држи скоро цела средина на реал..плус сега е поискусен и подобар од пред 3-4 години!

--- надополнето ---

GI MARAZAM PEDERITE KOI ZEMAAT TITULI NA MASA A NE SO IGRA :jaj:
свашта..........една титула административно ни ја дадоа поради италија да има шампион вие се посравте синкир 5 ни дадоа..а да не споменувам вие како ги земавте титулите...ти мрази го интер и гледај како ги достигнува фудбалските височини каде твојот јувентус може само да гледа!

Kajgana Shop

На врв Bottom