Го мразам овој клуб затоа што...

• Креатор на темата Креатор на темата JFK
  • Време на започнување Време на започнување
Taa славна титула најмногу ја земаа поради Моџи , кој ги уништи Јуве како клуб , го уништи нивното реноме и ги направи второлигаши .
Јас не се ситам поради тоа што Јуве играле во Втора Лига или пак со потсмев гледам на тоа, али беден е начинот на кој го дозволија тоа , местеа утакмици . И да , Јуве беа тим од Светска Класа , и сеуште неможам да сватам како тој ист тим т.е. Моџи дозволи ваков срам и резил , јас незнам како сеуште гледам фанови на нетов со испран мозок кој го обожаваат тој човек кој реално глеадно го уназади Јуветнус во многу аспекти . Истово да го правеше тим како Сампдорија или Каљари или Ливорно , истите во моментов ке беа во Серија Ц .

Да се надоврзам на Aleksandar112 , ако Јуве е најдобрата екипа во Италија , зашто местеа утакмици и правеа мафијашки спогодби ?

Се правеа споредби од минатото , пак ке речам , ирелевантни ми се зашто во овој момент не може некој да ми каже дека Јувентус е подобар од Интер , истото важи и за Милан . Едните завршија трети , другите се пласираа во Купот на УЕФА , ако минатото ве прави да се осеќате подобро , тогаш ок , спонувајте си го нонстоп , иако ништо не постигнувате .
Не е битно што Фиоренитна заврши пред Милан , џабе им е , Милан има потрофејно минато и поуспешна историја , незнам зашто толку многу се радуваа фановите на Виола оваа година .

И да се надоврзам до Пејо , колку што таа титула за Интер е славна , толку е и славен начинот на кој на Милан им беше овозможен настап во ЛШ таа сезона , апсурдно беше некој да оди во Серија Б , друг да биде казнет со 21 бод а Милан да оди во ЛШ .

п.с. EnergieNo.1 Пактот Берлускони - Морати е една од причините за одењето на Јуве во Серија Б иако истото беше сосем заслужено , го имав ова еднаш говорено на тема '' Италијанско Првентсво '' , нејќам да се повторувам .

A да си навиваме ние за Вардар ...

Значи само Арсенал го сакаш, така испаѓа а? :))

Не постои нешто што сака или па да има неутрален став (боже сачувај) само Надал и Реал све друго мрзи од дно на душа, потврдено многу пати до сега! :icon_lol:

Јас го мразам Интер, се земаа оваа година :(

Челзи(копилиња), Јувентус(шушумиги), Барбиелона(заради пораз во финалето), Баерн Минхен(особено Робен), Арсенал(незнам зашто ама ме нервираат):smir:

челзи поради тоа шо е вештачки,сити-новиот челзи,реал и барса преку такво со тие политики и со трансвериве сите играчи ги сакаат немаат респект и арогантни се,арсенал тапа клуб у секој поглед кога ги глеам се ежам и затоа не ги ни глеам веќе,баер м поради историјата со звезда ради тоа шо сите постари у фамилија се звездаши па и мене ме прифатило тоа да го мразам баер м,интер т.е морати интер не толку колку тој човек!со судот курупција се спасија без казна во калчополи сеа со судот се спасија пак за трансвериве просто кажано невиден мафијаш!иначе за нешо погоре ретко кој го слуша моџи и сите навивачи на јуве знаат шо направил тој за клубот добро а шо лошо,.има некој добри ставови моџи ама за калчополи никогаш нема да му простам!и уше нешо најомразениот тим ми е МИЛАН.срање у боја може биле нешо али од коа следам се гзлаци стари никакви а тој берлусскони каков човек:pos2: тој ни у милан не го сакаат барем за последниве 3 години сигурно.пази сеа :берлускони,галијани,тасоти,анчелоти коа беше, пирло, гатузо,амброзини и најбитно ИНЗАГИ сите најомраени и одвратни личности во спортот општо се во милан

челзи поради тоа шо е вештачки,сити-новиот челзи,реал и барса преку такво со тие политики и со трансвериве сите играчи ги сакаат немаат респект и арогантни се, арсенал тапа клуб у секој поглед кога ги глеам се ежам и затоа не ги ни глеам веќе ,баер м поради историјата со звезда ради тоа шо сите постари у фамилија се звездаши па и мене ме прифатило тоа да го мразам баер м,интер т.е морати интер не толку колку тој човек!со судот курупција се спасија без казна во калчополи сеа со судот се спасија пак за трансвериве просто кажано невиден мафијаш!иначе за нешо погоре ретко кој го слуша моџи и сите навивачи на јуве знаат шо направил тој за клубот добро а шо лошо,.има некој добри ставови моџи ама за калчополи никогаш нема да му простам!и уше нешо најомразениот тим ми е МИЛАН.срање у боја може биле нешо али од коа следам се гзлаци стари никакви а тој берлусскони каков човек:pos2: тој ни у милан не го сакаат барем за последниве 3 години сигурно.пази сеа :берлускони,галијани,тасоти,анчелоти коа беше, пирло, гатузо,амброзини и најбитно ИНЗАГИ сите најомраени и одвратни личности во спортот општо се во милан
Brat, Ti navivas za starite dami... Ako se naezuvas koga gi gledas Ganerite, na mene mi se prisere koga kazat deka igra juventus...

ок да бев навивач на арсенал и ја ке имав таков став.неам нишо против навивачите на никој клуб едноставно само против газдите трансвер политиката и играчите тимот

челзи поради тоа шо е вештачки,сити-новиот челзи,реал и барса преку такво со тие политики и со трансвериве сите играчи ги сакаат немаат респект и арогантни се,арсенал тапа клуб у секој поглед кога ги глеам се ежам и затоа не ги ни глеам веќе,баер м поради историјата со звезда ради тоа шо сите постари у фамилија се звездаши па и мене ме прифатило тоа да го мразам баер м,интер т.е морати интер не толку колку тој човек!со судот курупција се спасија без казна во калчополи сеа со судот се спасија пак за трансвериве просто кажано невиден мафијаш!иначе за нешо погоре ретко кој го слуша моџи и сите навивачи на јуве знаат шо направил тој за клубот добро а шо лошо,.има некој добри ставови моџи ама за калчополи никогаш нема да му простам!и уше нешо најомразениот тим ми е МИЛАН.срање у боја може биле нешо али од коа следам се гзлаци стари никакви а тој берлусскони каков човек:pos2: тој ни у милан не го сакаат барем за последниве 3 години сигурно.пази сеа :берлускони,галијани,тасоти,анчелоти коа беше, пирло, гатузо,амброзини и најбитно ИНЗАГИ сите најомраени и одвратни личности во спортот општо се во милан
1. Има некој шо не го мразиш освен Јувентус???
2. Ако од Арсенал се ежиш шо играат отворен фудбал полн со голови, тогаш Јувентус шо игра има жити све??? Дај гол и оди кај Буфон да си правиме муабет.

Челзи(копилиња), Јувентус(шушумиги), Барбиелона(заради пораз во финалето), Баерн Минхен(особено Робен), Арсенал(незнам зашто ама ме нервираат):smir:
да погодам зашто? :pos2::pos2:

Барселона поголеми копилиња немам видено.....и Манчестер Јунајтед поради Руни.....

1. Има некој шо не го мразиш освен Јувентус???
2. Ако од Арсенал се ежиш шо играат отворен фудбал полн со голови, тогаш Јувентус шо игра има жити све??? Дај гол и оди кај Буфон да си правиме муабет.
1.да-манчестер,атлетико,наполи,а од тие шо сум ги напишал не ги мразам во вистинска мисла на зборот тука некој дел од клубот освен милан каде шо мрзам се!
2.арсенал игра далеку од атрактивно.ако е атрактивно да подаваш по стопати без идеа и да чекаш шо ке смисли фабрегас добро.јуве да купуваше како барса по 70,40,45милиона и они ке играа така!не е моментод да не навивам за јуве ако не играат атрактивен фудбал.

!и уше нешо најомразениот тим ми е МИЛАН.срање у боја може биле нешо али од коа следам се гзлаци стари никакви а тој берлусскони каков човек:pos2: тој ни у милан не го сакаат барем за последниве 3 години сигурно.пази сеа :берлускони,галијани,тасоти,анчелоти коа беше, пирло, гатузо,амброзини и најбитно ИНЗАГИ сите најомраени и одвратни личности во спортот општо се во милан
Да мразиш играчиште како Пирло, е исто ко да го мразиш целиот фудбал во светот.

Боби[Мкд];3665974 напиша:
да погодам зашто? :pos2::pos2:

ајде погаѓај :tv:

--- надополнето ---

1.да-манчестер,атлетико,наполи,а од тие шо сум ги напишал не ги мразам во вистинска мисла на зборот тука некој дел од клубот освен милан каде шо мрзам се!
2.арсенал игра далеку од атрактивно.ако е атрактивно да подаваш по стопати без идеа и да чекаш шо ке смисли фабрегас добро.јуве да купуваше како барса по 70,40,45милиона и они ке играа така!не е моментод да не навивам за јуве ако не играат атрактивен фудбал.

е да Барселона ги купи Меси(мозокот на барса), Педро и некои помлади играчи освен еден Ибра-кадабра што купија ништо друго а јуве смени пола тим и пак се шушумиги и тоа и ќе останат

јуве ќе се врати на врвот кога тогаш а од школа на барса се:алвес 40мил,туре20,маркез поим неам колку,ибра,60-70,виља45.цасерес,16мил,чегрински,25 а на јуве најскапиот е 25 па види сеа.го ценам тоа шо го прават со школата ама трансверите им се речиси како на реал сити...

Барселона поголеми копилиња немам видено.....и Манчестер Јунајтед поради Руни.....

Затоа што е најголем противник на Реал Мадрид. ФАКТ.
И тоа според мене е НАЈ НАЈнормално. Фановите на Реал да ја мразат Барселона, и обратно, оние за Барселона да го мразат Реал, ама тоа е само затоа што се најголеми противници. Се друго е измислено, дека се педери, дека се глупави, даваат многу пари итн...

А, за фан на Барселона или Реал да мрази клуб од друго првенство мора да има причина.

Јас, на пример не го сакам Јувентус. Само Буфон и ДелПиеро заслужуваат почит во тој клуб. Се другото е некои "фудбалери" кои се одбиени од фондот за пензионерско осигурување, не им дале пензија од некоја причина, и играат во јувентус.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom