не ни помислувам на бојкот. сум немал никакви замерки, се ми било во ред до сега. цените ми биле ок. така да, охрид, чекај ме после 20ти =))
Ради 2-3 шкарт локали со шкарт услуга и пар нафурани ориѓани да не одам? ноу веи.
I <3 Oh.
едит.
Да даде Господ охридски таксист да те вози.
Да даде Господ да седнеш во охридски ресторан, да порачаш јадење и после 40 минути да дојде келнерот и да ти рече: "немат".
Да даде Господ да те стегне серка, а да нема вода во WC-то.
Да даде Господ да не видиш топла вода во бања.
Може звучат како клетви, ама ти давам само обични туристички ситуации од Охрид... Убав помин
аехехаехаехаехае
сум се возел, гага било. 20 денари од арена до билјанини...

30 од арена до охридска, позади полицијата. скапо да не е?!
се што сум нарачал сум добил на време и се останато било како што требало. ОСВЕН, спората услуга во меџик, па и затоа не би одел веќе таму. друго-немам што да се пожалам.
секогаш среден тоалет со топла вода нон-стоп!
секогаш ми биле фини охриѓани. што и да сум прашал, сум добил одговор, ме упатиле и сл. лани за 1ви мај, ми се скина сајлата за кумплунг. охриѓанец во локалниот сервис за автомобили, откога му кажав што се десило, вика: влагај в кола, идаме! значи, со него и со уште едно мајсторче отидовме, со негова кола, ја средија на лице место. лом се направија до лакти. ми побара само за сајлата и КАКО да не му дадеш уште 100-200 денари на човекот?! поуслужливо-здравје!