Z
ZeroStyle
Гостин
Па имајте колку сакате ми е гајле мене ќе си идам на море јас ќе си го ладам нема со малограѓанштина да се расправам :bip:
A што викаш сите ние да навалиме да одиме на одмор во струга па да нема место за косоварите, па да немораат стружани да учат албански?,,Super,, e se vo Struga...samo pobrzo ucete albanski,oti so Kosovarine tesko deka ke se razberite
,,Super,, e se vo Struga...samo pobrzo ucete albanski,oti so Kosovarine tesko deka ke se razberite
П.С. Нема потреба да се дискутира повеќе, охриѓани се искомплексирани затоа што не се од Скопје, и тоа е тоа, џабе ќе се расправаме и вреѓаме.
И според моето искуство, слабо стојат со математикаИ немаат топла вода и тоалетна хартија во голем број од тоалетите.
ама ти не сваќаш дека мојме да те тужиме... изразов е охридски...ПАТЕНТИРАН...:helou:Јаху, АКО НЕ ТИ ЧИНИТ КАЈГАНА НЕ ИДАЈ!!! :pos2:
Ја сфаќаш поентата?
Acid, сфатив. Може бурно изгреаѓираа малку охриѓани, ама немаше потреба. Мирно можеше да се прифати бојкотов, ама добро може има нешто вистина во тоа (дека си ја имаат мувата на капата), така што бурно изреагираа.Јаху, АКО НЕ ТИ ЧИНИТ КАЈГАНА НЕ ИДАЈ!!! :pos2:
Ја сфаќаш поентата?