шо е муабетов?:uvo::uvo::uvo:
има ... не викаме нема...Не бе бендисва идејата за избегнување на Охрид.Да.цените се повисоки,то треба да се смени,ама јас до сега имам налетано само на фини газди охриѓани,а на многу некултурни туристи,без разлика од која град се.Урлаат,де дерат,собите ги оставаат хаос зад себе,фрлаат ѓубре по плаѓите и слично.Па прво чоек треба да има култура.А и 300 ден од кревет,пристојна соба,топла вода,мала кујна и не е така скапо.
А фер е некој да се испосери на сред веце, и да пушта музика до даска (во куќа!) во време кога сите се в чаршија т.е. во време кога и тој треба да е в чаршија?!али некој да ти вика дека треба да и оставиш тоалетната и шампонот дека тоа било фер???
вакви и мене ме нервирет... нека си коментирет меѓу нив... нека кршет гла...има ... не викаме нема...
али некој да ти вика дека треба да и оставиш тоалетната и шампонот дека тоа било фер??? не дека ти се исплаѓа да враќаш дома сапун тоалетна кафе шеќер али мислам... или пак да ти кажува касно се вративте.. каде излегуваш сега.. вчера беше надвор со петко да речеме.. во кујна се седи пола час.. неможе да готвите се троши струја ( а јас баш на лето посебно на одмор сум етен готвачки расположена, од шпорет не се тргам), да ги оговара другите гости што и се пред нас.. не спиеле типките во собите, не се враќале ноќе мислам... муабетов нејќам да го продолжам
јас колку што знам 99% од туристите собите ги користат једино за туширање и спиење...А фер е некој да се испосери на сред веце, и да пушта музика до даска (во куќа!) во време кога сите се в чаршија т.е. во време кога и тој треба да е в чаршија?!
Има, има и тоа има