Гласај: Бојкот на Охридскиот туризам: Сложно, да "неидаме"!

Чисто да се преброиме, колку луѓе се подготвени да го бојкотираат.

• Вкупно гласачи
    247
Статус
Затворена за нови мислења.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Пред два месеци имаше масовно труење од мајонезот во Палма, 15-16 души завршија на болница со труење, а едно 40 со повраќање поминаја.

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
кај живеев јас тогаш...:kesa:
уште одев гимназија пред два месеци...како ова да незнам...:kesa::kesa::kesa:

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
толку од охридскиот елитен туризам

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Не бе бендисва идејата за избегнување на Охрид.Да.цените се повисоки,то треба да се смени,ама јас до сега имам налетано само на фини газди охриѓани,а на многу некултурни туристи,без разлика од која град се.Урлаат,де дерат,собите ги оставаат хаос зад себе,фрлаат ѓубре по плаѓите и слично.Па прво чоек треба да има култура.А и 300 ден од кревет,пристојна соба,топла вода,мала кујна и не е така скапо.

kusi

glory for man utd
Член од
12 мај 2008
Мислења
295
Поени од реакции
3
Абе незнам што се крстите сите толку во охрид јас идам 6 години во преспа поточно во претор.Местото си е топ!!! Направија убава плажа едно 7-8 кафичи на плажа убави 2-3 хотели чист воздух,мирно,тивко нема многу коли абе неам зборови а вие охрид па охрид.Батали ги ако им е боље без нас не идеме нека живеат од странци и готово!!!:bip:

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Марјан, од некои ситници правиш ко којзнае што да е. Смешен си со сликите, сигурно келнерот У некој скопски ресторант исто така ќе пишува на свој дијалек..а посебно нарачката.:nesvest:
Трну, рекламата за Колор е постара од плочките шо ги сменаа.
А и тој градоначалникот шо го исмејаваш направи повеќе од вашиот градоначалник, а и од тебе (гледајќи го ова шо си го напишал). Шо сакаш праи, шо сакаш викај за Охрид тешко дека ќе успејш во сето тоа. Охрид ти е еден од најразвиени градови во македонија, каде каде ред Скопје..тук да беее не знаеш тоа, не си дојден..бојкотираш :wink:
Слободно рекламирај други Македонски дестинации, ќе ти помогнам.
ЈОКИ љубави ------>>>> :cuc:
Поздрав и се гледаме низ Охридов.
А, и да, не сум од Охрид, ама каде каде се попријатни од вас.

Член од
4 февруари 2007
Мислења
1.640
Поени од реакции
16
Ја само на грчки ствари мавам бојкот.

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Не бе бендисва идејата за избегнување на Охрид.Да.цените се повисоки,то треба да се смени,ама јас до сега имам налетано само на фини газди охриѓани,а на многу некултурни туристи,без разлика од која град се.Урлаат,де дерат,собите ги оставаат хаос зад себе,фрлаат ѓубре по плаѓите и слично.Па прво чоек треба да има култура.А и 300 ден од кревет,пристојна соба,топла вода,мала кујна и не е така скапо.
има ... не викаме нема...
али некој да ти вика дека треба да и оставиш тоалетната и шампонот дека тоа било фер??? не дека ти се исплаѓа да враќаш дома сапун тоалетна кафе шеќер али мислам... или пак да ти кажува касно се вративте.. каде излегуваш сега.. вчера беше надвор со петко да речеме.. во кујна се седи пола час.. неможе да готвите се троши струја ( а јас баш на лето посебно на одмор сум етен готвачки расположена, од шпорет не се тргам), да ги оговара другите гости што и се пред нас.. не спиеле типките во собите, не се враќале ноќе мислам... муабетов нејќам да го продолжам

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
али некој да ти вика дека треба да и оставиш тоалетната и шампонот дека тоа било фер???
А фер е некој да се испосери на сред веце, и да пушта музика до даска (во куќа!) во време кога сите се в чаршија т.е. во време кога и тој треба да е в чаршија?!
Има, има и тоа има

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
има ... не викаме нема...
али некој да ти вика дека треба да и оставиш тоалетната и шампонот дека тоа било фер??? не дека ти се исплаѓа да враќаш дома сапун тоалетна кафе шеќер али мислам... или пак да ти кажува касно се вративте.. каде излегуваш сега.. вчера беше надвор со петко да речеме.. во кујна се седи пола час.. неможе да готвите се троши струја ( а јас баш на лето посебно на одмор сум етен готвачки расположена, од шпорет не се тргам), да ги оговара другите гости што и се пред нас.. не спиеле типките во собите, не се враќале ноќе мислам... муабетов нејќам да го продолжам
вакви и мене ме нервирет... нека си коментирет меѓу нив... нека кршет гла...
зш глупо е... ко шо слушам дека коментират за некој пред мене, така најверојатно ќе коментират и за мене...
неможам да сватам вакви...
и бтв... пак генерализација...:tapp:

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
А фер е некој да се испосери на сред веце, и да пушта музика до даска (во куќа!) во време кога сите се в чаршија т.е. во време кога и тој треба да е в чаршија?!
Има, има и тоа има
јас колку што знам 99% од туристите собите ги користат једино за туширање и спиење...
барем јас секогаш ко сум одела на одмор за тоа сум ги користела... кујната само колку да седнеш да не јадеш стоејќи...

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Ам јас колку шо знам 99% не се такви од Охриѓаниве ко шо ги праите.

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Sum bil vo Ohrid desetina pati i ne sum imal nikakvi problemi, mozebi zatoa sto sekogash sum odel vo hotel.
Dobro vie ste deca na budzetari pa razbirlivo e sto se bunite.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom