Салеп на скопска горештина!

Статус
Затворена за нови мислења.

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Штурмгевер не се вади, ако во америка нема интернет да прочиташ и да пишеш на Кајгана не знам каде има

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Не се вади бе, се зафркава :)
И во петок ќе дојде, само сега се зеза. Баш сеа праевме муабет на МСН.
Кажи им на луѓево бе Штурм, да не се секираат :pipi:

Sturmgewehr

gadget
Член од
9 март 2008
Мислења
537
Поени од реакции
35
Штурмгевер не се вади, ако во америка нема интернет да прочиташ и да пишеш на Кајгана не знам каде има
Pa zatoa kazav deka ke vi pratam razglednica, sto mislese ti po gullab ke ti ja pratam razglednicata :pos2: ili po posta :tapp:

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Петок ? .... рано е да речам да зошто не знам со смениве како ќе сум на работа ама ќе пробам да дојдам :)

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
е..еве и јас еден предлог плус
чим одиме накај чаршија, да одиме негде кај што има и наргиле, 2 години ги терам сите околу мене да идеме и никој нејќе да дое со мене.
само незнам каде има у чаршија знам у чаир има..
Наргиле има во NEW AGE кафичот кај Кузман студенскиот, ама за салеп дали има незнам :nesum:

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Бев, видов, проверив.
Најкул место е Султан, или поранешно Харем. Местото располага со посебни соби, 10-20+ души, и масички надвор на трева као терасичка. Има салеп, има сладолед, има кафе, и други пијачки. Најважното значи, салеп го има. Резервирав за во Петок. 18:00. Останува да му кажам колку души, за да знам која просторија да ја резервирам.
Локалот се наоѓа до Хотел Арка на Бит Пазар, така да муабети од типот ќе се изгубам, се срамота, дека таква градба ако утнеш, убиј се. Крај краева, може секогаш да се чекаме некаде, а поблиску и полесно е влезот на Универзитетот кој гледа кон Мавровка.

Ќе набројам јас кој иде, така да другите кои сакаат да доаѓаат, потврдете го вашето присуство за да знам која соба да ја резервирам.
П.С Наргиле нема. Планот останува ист. Друг ден, друго место, по наргиле.

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Скарфејс34
Rymz
Serpico
Crazy in Love
Foxy`BuTTerFLY (??)
Quark (??)
Maweчко
Емма
Анастазија
Пујол (??)
Стурм (??)

Апокалипто, Ацид, Кит-Катче, Psywhatsoever ...потврдете да знам со сигурност, исто и тие што се со прашалници.

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
Јас можам да потврдам тек во петок, знам педерка сум, ама што да праам не зависи од мене..
сорри :kesa:

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Ај пишете ме и мене, можеби ќе дојдам. :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Не знам Римз, може да идам, ај утре ке ви кажам.
Штурм не иде дефинитивно.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.438
80% доаѓам. Само да не ми ја искорнат шеската па ни салеп да не можам да консумирам:pos:.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.496
Поени од реакции
8.016
Ах, би сакал да дојдам, ќе морам прасето да го празнам за да имам кеш, ама пошто Мрафка не ме носи, ондак одам со вас момци, со мало задоцнување ќе дојдам бидејќи до 6 сум на работа, а додека да дојдам од Маџари до Битпазар треба време да помине.
Енивејз, се гледаме во петок.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Кај сте смислиле салеп? Инаку, слабо го пијам, некако лош вкус има (според мене), ама затоа чајче.... не одбивам во никоја пригода и си пијам редовно.

Quark

brr,brr...zbrc
Член од
12 март 2008
Мислења
3.489
Поени од реакции
156
Iako galamev po temava ne mozam so sigurnost da garantiram deka ke dojdam. Jebes ga, ovoj fakultetot ne me ostava na mira, ja begam on po mene. Ako mi tekne denovive da ucam i da idam na ispit tesko deka ke dojdam, a ako ne idam ( kako i najcesto :) ) ke dojdam.

N

n/a

Гостин
Ќе дојдам и јас....
макар на 15 мин.
:)
Али тоа салеп,боза...
од дете не ми се бендисува.
Никогаш и не сум пробал.
Јеби га...
:toe:
`нервозни` асоцијации ми се мотаат по глава и за едното и за другото.

Али затоа многу сакам лимонада,и растурам по прашање на уништување слатки.
Поготово ориентални.:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom