Салеп на скопска горештина!

• Креатор на темата Креатор на темата rymz
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Салеп обожавам, имам пробано во Лезет. А и фино е да се видиме ние кајганџии на едно место :helou:

Со тешко срце ве известувам дека утре нема да можам да дојдам.
Не дека на некого му е гајле, туку да си кажам, да не ме чекате. =D

Spomenikot na Skenderbeg e pred stokovna Ilinden..... za tie sto ne znaat kaj e stokovnata mozebi znaat kaj e English ( Swan ) Pub, e spomenikot e karsi pubot, od sprotivnata strana na glavnata ulica, nema sansi da se utne. E za tie koi se epten skarani so orientacija mozebi znaat kaj se semaforite kaj kompleksot na fakulteti i sudska palata. E koga trgas od tie semafori nakaj mostot Goce Delcev ( ili nakaj glavnata posta ), od semaforite na stotina metri od desna strana se naoga spomenikot. Krajna solucija za tie sto se epten epten skarani so orientacija im e taxi. Ako ima nekoj uste po epten, neka se samoobesi, moja preporaka, kaj spomenikot na Skenderbeg :):):)

Што е ова, само Скендербег?
Си заборавил правилно да го напишеш како во претходниот пост:
... stigas bas pred spomenikot na ALBANSKIOT HEROJ Skenderbeg. E tuka ...
...ќе мислат си се продал.

Добро...
:toe:
биваше да испиеме по еден салеп или по едно кафе раат без расправања кој чиј херој е?
Реков дека ќе дојдам,таму сум ама на кратко пошто од кај 19ч имам работа...
Ќе ми биде мило да запознаам луѓе што не ги знам у живо.
Поздрав.

Видимо се сутра само сега ке се чекаме некаде плански повеќето или секој сам до Султан во 18ч да се паркира?

Видимо се сутра само сега ке се чекаме некаде плански повеќето или секој сам до Султан во 18ч да се паркира?

Е па значи збирно место : Споменикот на Скендербег.Во 17:45 да биде,за да стасаме до 6 таму.:)

Кој ќе доаѓа пред споменикот,нека каже,за да знаеме кого да чекаме.

Еве како е планот.
Сепак кој сака директно,кој сака и не знае кај е кафичот пред споменикот нека дојде.
Тој што незнае кај е споменикот,нека дојде со такси натаму и нека му каже на таксистот Скендербег,сигурно ќе знае да ве однесе.

Ок Крејзи видимо се сутра во 17:45 пред споменикот ке те препознам сум те видел на факултет колешке :wink:

Ја идам обавезно,си го посетам маалото пак.
У 17 и 45,кај споменикот сум.

И Emma,сеа ќе чекам ти прва да се поздравиш,онака дигнат ќе бидам :)

Што е ова, само Скендербег?
Си заборавил правилно да го напишеш како во претходниот пост
Dosta be aman, ne kenjaj....

Inace 80% doagam. Znaci ke se cekame kaj spomenikot vo 17:45? Samo stampajte na celo nesto za da ve poznam, zosto seuste nikogo ne znam :)

Dosta be aman, ne kenjaj....

Inace 80% doagam. Znaci ke se cekame kaj spomenikot vo 17:45? Samo stampajte na celo nesto za da ve poznam, zosto seuste nikogo ne znam :)

Мислам дека мене нема да ме утнеш, изгледам како да сум се вратила од војна, испотепана сум во колениците и кривам по малку:):):)
После ќе ги најдеме и другите:):):)

Потврдувам и ја пред споменикот сум во 17 45 :party3:

Ај некој што ќе проаѓа од центар да мне дружи до таму бе! Види ги какви се!:(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom