Кој град во Македонија е најдобар за шопинг?

• Креатор на темата Креатор на темата VeS
  • Време на започнување Време на започнување
Скопје, Тетово и Битола најголем избор има, за пониски цени Прилеп и Штип...

Тотално си во право :)
И така е ако се оди за поефтино се оди во помалите градови но помалку има за избор таму и тоа е тоа .

SKOJE ima poveke izbor vistina e deka e po skapo ama koj saka da kupi po evtino neka si otide vo SHUTKA :vozbud::vozbud::vozbud:

SKOPJE OF COURSE!!! solun e mn. podobro.. mislam na cosmos ama aj da ne go smetame kako mak. grad iako nas si e :D ohrid nema nisto, bitola taka taka, strumica nisto kvalitetno iako ne znam so ima u toj trgovskiot global.. kako i da e za onie so rekoa sk bilo najubavo bit pazar se teski seljaci.. pa se znae lugje RAMSTORE!!:pipi:

Strumica?? Hahahaha i jas sum od tamu ama neeeeeeeeeeee.......osven AZZURO i TIFANY ....ne sakam da setam kako dresirana niz Sr...so edno namalenie i ajdeeee site isti

Кој град во Македонија е најдобар за шопинг?...........- Солун

Кој град во Македонија е најдобар за шопинг?...........- Солун
..точно така...
..инаку скопје... мн поскапо е..ама мн поасално од др градои..ко на пр тетово...сваки бутик е албански (не баш све..поишето) и се онакви ствари има ко по нивни стил..што неверојатно ме нервира...бе за една блуза три дена треба да тражиш:nesvest::uvo:

..точно така...
..инаку скопје... мн поскапо е..ама мн поасално од др градои..ко на пр тетово...сваки бутик е албански (не баш све..поишето) и се онакви ствари има ко по нивни стил..што неверојатно ме нервира...бе за една блуза три дена треба да тражиш:nesvest::uvo:
кажи каква блуза сакаш...кога ќе одам солун....ќе ти купам:) ....
....или па......ај да те земам со мене....па сама одбери си ;)

Порано увек у Солун купував, сеа веќе не.
Па најверојатно Скопје, има поише трговски и бутици. Уствари ја никад не сум купувала од Тетово, само од Скопје. Ама ипак се поише ме разочарува.

Не, не, и јас сум од Струмица, ама тапа сме за вакви работи.
он: Скопје. :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom