Пропагандата на youtube

Член од
27 мај 2008
Мислења
1.025
Поени од реакции
42
YouTube Say Macedonia

YouTube Кажи Македонија е кампања на македонските YouTube членови, направена со цел промена на официјалната политиката на YouTube да не именува со Macedonia - The Former Yugoslav Republic of. YouTube Кажи Македонија!

YouTube Say Macedonia is a Macedonian YouTube users campaign for changing the official policy of YouTube naming us as Macedonia - The Former Yugoslav Republic of. YouTube Say Macedonia!
...................................................................................................................
YOUTUBE we respect your name, we respect your owners and your service by using the name that YOU want to be your trademark, you have the right to it. Why is so hard to respect someones basic right to be called by the name he want, by the name that he used with generations. As i don't have the right to change someones name, no one has the right to change mine. So call me by my name SAY MACEDONIA
http://uk.youtube.com/watch?v=yK2G6kGhqSk

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Мене ми дојде една Гркинка на мсн, неам поим од каде и се испокаравме, на крај и лупнав блок! Кутрата немаше поим од англиски, едвај тумачев што сака да каже. А јас бев толку добра што почна да ми вика дека мама и тато ми кажувале што да пишувам :kesa: За руски да ми помогнат - да, ама англиски :uvo:
И ани4, која е допирната точка со темава?

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Мене ми дојде една Гркинка на мсн, неам поим од каде и се испокаравме, на крај и лупнав блок! Кутрата немаше поим од англиски, едвај тумачев што сака да каже. А јас бев толку добра што почна да ми вика дека мама и тато ми кажувале што да пишувам :kesa: За руски да ми помогнат - да, ама англиски :uvo:
Кој си учи, си учи.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Браво ИМР за кампањава
давам целосна моја поддршка

Македонија
Македонско
Македонци

САМО ТОА ПРИФАЌАМЕ!!!

Член од
18 јануари 2009
Мислења
1.407
Поени од реакции
339
Дечки ај кој е поспремен така да направи ново клипче за оваа иницијативата. Како идеја еве може да е на повеќе јазици да пишува YouTube Say Macedonia, a ,може и со повеќе бои. Инаку има и групи на Фејсбук таму сме над 700 члена и на Хи5. Поздрав до сите.

Член од
27 мај 2008
Мислења
1.025
Поени од реакции
42
крсте се роди
уште малку ќе воскресни
ама мајкаму нешто му соли памет
...
војводо како е
ајде брате уште малку до револуција
спремај се
...до манастирот
Манастир „Св. Богородица - Пречиста“ е посветен на Св. Богородица - Пречиста. Претставува духовен центар на Кичево и регионот. Сместен e планината Цоцан, на надморска височина од 920 метри. До него се стигнува кога излегувате од Кичево и одите по магистралниот пат кон Битола, на 10 километри јужно од градот. Само петстотини метри под денешниот манастир, некогаш се издигал Крнинскиот, кој заедно со манастирот Свети Ѓорѓија во село Кнежино, биле центри на ширењето на христијанската мисла во овој дел од Македонија. Но и едниот и другиот денес ги нема. Според преданијата на местото на некогашниот древен храм, во близината на светата чешма, која и денес ја посетуваат оние кои веруваат во исцелителната моќ на нејзините води, во 1316 - та година е изграден манастир посветен на Пресвета Богородица. Но ако чешмата и денес постои и ја гаси духовната жед на намерниците, манастирот во 1558 - та година го палат Османлиите (Сарацените), во времето кога во Кичевско се уништени голем број цркви и манастири. Само неколку години подоцна, односно 1564 - тата, месното христијанско население, се обидува на старите темели да изгради нов манастир кој веднаш ја доживува истата судбина.
__до војводата кичевски

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
поздрав брате од војводата супер е, се спремаме и за револуција знаеш дека јас секогаш сум тука
еве за тебе некои страничиња апдејтирани од едно другарче :vozbud:
http://athena.hellaschat.gr/

http://cs.guild.gr/

http://saloniki.snn.gr/

инаку ме израдува со постов за манастиров, најубаво е за празникот св Пречиста кога има најмногу народ инаку убо си е да се посети секогаш кога човек има време.
А ти како си ми

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.588
Поени од реакции
6.750
До сега сум се препукавал со Педеррите и заклучив дека се само времето си го трошам,,,дали има некој начин да се одстранат клиповите нивни гадни...пример овој

Macedonia is greese (пребарајте го со најмногу гледаност и коментари)

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
До сега сум се препукавал со Педеррите и заклучив дека се само времето си го трошам,,,дали има некој начин да се одстранат клиповите нивни гадни...пример овој

Macedonia is greese (пребарајте го со најмногу гледаност и коментари)
тешко таа работа многупати сме го флагирале али нивната пропаганда сеуште е јака, ама нашата тек е во подем
ама ако ме стават мене како админ на јутјуб сигурно дека ќе ги отсранам тие клипови :wink:

Член од
18 јануари 2009
Мислења
1.407
Поени од реакции
339
Дечки организацијата ни е многу слаба затоа не ни успева, а ко шо гледам сите сме запалени да направиме нешто ама не ни оди ко шо треба. Јас пишав до многумина ама се сите некој изговор си имаа за да не се организираме. Како и да е сега се собравме групичка од десетина души па ќе дејствуваме организирано. Уште малку треба да изорганизираме се па за некое време ќе слушнете џза нашите акции. :helou:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Јас сум за пишување коментари, имам направено јутјуб акаунт, lovemacedonia95.

Kajgana Shop

На врв Bottom