Пропагандата на youtube

• Креатор на темата Креатор на темата InternetMR
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе биде, ама се мора да биде со факти, и напаѓање од околу, НИКАКО директно на грчки форуми пред првин да ја прикажеме вистината и на други форуми,.

Може во напаѓање на форуми да помогнам и јас.Честопати се имам карани со гејците на ЈуТјуб, интересно ми е:bip:
Можеме да ги реметиме.Башка тоа горе долу добро знам грчки и можам да разберам нешто што пишуваат.

ajde i jas sum za ova rabota da uspej
samo kazuvajte kade, koga i sto da se napravi i ke bide napraveno

i'm in...само pls не ме тепајте ако заебам нешто.

Само песната е грешка, НИШТО НЕ Е ПРОСТЕНО !

супер шо има заинтересирани,пишете текстови се шо треба тука сум,имам многу мој accounti плус многу пријатели од youtube,можите да видите дека добро ни оди но сепак секој помош е добредојдена,и предлогот за напаѓање по форуми е добар
да видиме прво колку ќе го прифатат ова и организирано да нападниме е најдобро
на војната и нема крај??? ова ќе биди добар почеток доколку се организираме

Добро кажано и нема веќе што да цепидлачиме...
Постирајте текстови...

Само песната е грешка, НИШТО НЕ Е ПРОСТЕНО !
Сега на истово видео. од некој кој се разбира да му се извади песната и да се стави зборување на англиски, германски и француски, и да се апоудира повторно на јутјуб.

hmmm,veke imam acount na youtube, LokoMn ,poveketo me znaat ,i odamna se pcujam so grci t.e lom se pravam,taka da mozat samo da ni se fatat:drk:

Пишете линкови од Грчко/Бугарски форуми. Исто ако знаете и политички форуми (интернационални) наведете ги тука. Ќе им влезам under cover.

HCL јас си играв исто со тие .tr страните грчки. Ама еднаш со ХЅЅ код влегувам и ми вика се е снимено ќе бидете пријавени. Јас скриен со прокси и сокети,ама страв ме фати у пичку материна. Трауми ми внесе пак сеа ти коа ме наврати :nesum:

Не бе пред некој месец беше. Ама ми беше сменета ајпи како да сум од карпош и плус скриен со сокети. Ама пак...Знаеш како е :S

дајте предлог-некој добар текст на англиски
да го искористиме против гејласите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom