Negatifo
...keep Jazzing...
- Член од
- 25 мај 2005
- Мислења
- 180
- Поени од реакции
- 4
Провери си маил (Aura_Cold@hotmail.com).ПС. Ако некој најде кракуван batch compiler пп одмаа
Провери си маил (Aura_Cold@hotmail.com).ПС. Ако некој најде кракуван batch compiler пп одмаа
3.Бришење на Recycle Bin од десктоп
"Start па "Run" внесете "regedit"
Потоа влезете
HKEY_LOCAL_MACHINE/ SOFTWARE/ Microsoft/ Windows/CurrentVersion/explorer/ Desktop/NameSpace
Tретиот по ред фолдер во регистри вредноста ќе ја покаже Recycle Bin. Избришете го и Voila
Абе што толку комплицирате живот? Ако нешто што е апла просто, вие го направите на најсложениот можен начин, не ве прави тоа хакери.Со тоа потоа кантата се враќа тешко, за полесно ислучување/уклучување на кантата пишете во Run: gpedit.msc . После ќе ви се отвори Gpoup Policy, и одете на User Configuration, после Administrative Templates, после Desktop, и таму ќе видете Remove Recycle Bin icon from desktop, кликнете два пати, и каде што е направено Not Configured, ставете го на Enabled и после неколку секунди ке ја снема кантана, а за враќање само вратете го тоа пак на Not Configured..
Koга правиш вирус, обично треба да си направиш и соодветна одбрана, или контрола врз него...Абе Мие сме хакеришта.
Негатифо,фала брат ама вирус ми наоѓа. Среќа сеа сум на стариот комп. Новиот го заебав со мај селф мејд вирус :S
па го нема Recycle Bin-от таму бе....само My Network Places; My Computer; My Documents и Internet Explorer...........Абе што толку комплицирате живот? Ако нешто што е апла просто, вие го направите на најсложениот можен начин, не ве прави тоа хакери.
1.Десен клик на Desktop па на Properties.
2.Во табот Desktop кликни на Customize Desktop.
3.Таму кај Desktop icons, одштиклирај ги тие икони што нејќеш да ги има на десктоп (видиш, можеш да го "избришеш" и My Computer [hacker сум ] )
4.Толку, дај му OK
:helou:
па го нема Recycle Bin-от таму бе....само My Network Places; My Computer; My Documents и Internet Explorer...........
а сеа.....Корун изгледа имаш Виста па затоа има, на XP нема види сам:
види погоре...а сеа.....