MIKI1
Поставувач на неодговорени прашања.
- Член од
- 10 јануари 2008
- Мислења
- 20.396
- Поени од реакции
- 3.398
Признавам, на моменти ми е досадно па затоа коментирам само прашања кои во себе имаат барем грам желба за осознавање, а све друго прескокнувам.Малку оф топик
Прашање до мики1...............овде го поставувам пошто гледам последно нешто актуелно е.
Не ли ти е досадно и не ли се замараш со бесконечните објаснувања или го правиш за да има "некаква" дискусија на подфорумов
- Всужшност, не можеш НИШТО да докажеш, а уште помалку дека Земјата не е центар Вселенски во духовна смисла. Уште помалку можеш да ми ДОКАЖЕШ дека Земјата се вртела околу Сонцето. Ај , докажи!Ова дека само на земјата има живот стои на климави нозе...земјата не е центар на Вселената ниту во духовна смисла...ова не можам да ти го докажам исто како што ти не можеш да ми докажеш дека си во право...блиску е денот кога официјално ќе бидат објавени фактите за контакти со вонземни цивилизации, баш ме интересира во кој ќош тогаш ќе се напикате...какви лаги ќе смислите зашто доволно ни беше од вашиот синдром "Тие му се смеат на Галилео"...
- Јас не ти докажувам ништо, туку пред се, ВЕУВАМ, а мојата вер(б)а ја споредувам со други категории, за да биде поприемчива и поразбирлива з аоние кои не веруваат.
- „Блиску се денот?„...Ај, биди посериозен. Ниту е блиску, ниту е далеку, туку тој ден НЕ ПОСТОИ. А блиску е само денот за второто Христово пришествие. А во тој Ден, НИЕДЕН ќош нема да ни биде доволно мрачен, за да не сокрие од славата Божја.