Фак, секогаш некој нешто бара, но не секојпат му се дава. Уствари, кога подобро ќе размислам, луѓево повеќе сакаат да даваат, одошто да земаат. Некои си даваат веронаучни лекции, совети како да се дојде до просветлување, а никогаш нема да разберат дека она што за нив е просветлување е некоја оптичка варка, или црна дупка во нивниот и онака закржлавен мозок, која на моменти успева да ги измами и создаде илузија дека е просветлување. Други пак, сакаат да дадат слика на супериорност на одредени теми, со тоа што демнат цело време чекајќи некој сам да си се поебе (не дека се толку паметни тие да го поебат) и во наредните неколку коментари да изиграваат фаца, да даваат слика во нас која не прашува "how cool i'm?", или пак некој реткоупотреблив збор ќе го искористат во тотално утната конотација, за некој што го нема дотогаш сретнато да си рече "ауу, кај јас бе можам на крај со ова, дури и зборовите не ги разбирам". Третите пак, примиле некоја си грешна претстава од некој си уличен рап, преполн со вулгаризми, навредливи зборови, мислејќи дека ако и самите тие така се однесуваат, ќе ја сменат сликата која ја даваат за себе и ќе создадат слика на луѓе кои не ебат жива сила, беземоционални суштества кој никој не може да ги повреди, перфектни мали чоечиња кои се секогаш во право (а тој што е во право, во многуте случаи се знае што добива) и безгрешни. Од сите тие работи и желби да се емитира профил на форумџија кој маните од реалниот свет успешно (или делумно) ги прикрива на форум и на чиј профил малите деца деноноќно
мене ми се лоши.
И да не сум скроз офф, јас не баран, нит давам. Прашувам, дали сакаш да се ебеме, да имаме жежок секс, кај што двајцата ќе уживаме и ќе ни биде убаво, каде што ќе си дадеме меѓусебно се` што имаме.