Дали на женската "и бараш" , и колку "ти дава"

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Е тука си во голема заблуда, зашто секој секс надвор од бракот е прељуба и неморал, а друго и не за џабе во библијата пишува
Значи ти ако си имал секс до сеа си грешен, а и самото тоа шо ми понуди и уште шо сакаше да ми платиш е грев.
Глеам дека убаво си ја сфатил работата.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
знаењето треба да се прошири и да се просветлат луѓето кои се во темнина и не гледаат каде одат. значи јас тоа сум го сватил, сум ја дознал вистината и сега ја споделувам со вас, вие самите одлучувате што ќе одберете. секој човек што просветлува не мора да биде духовен водач, просветлители се и професорите и наставниците во школите и така натаму.

Зошто мислиш дека ти имаш повеќе знаење од некој друг?

Јас свесно го живеам својот живот, јас превземам одговорност за него. Но сигурно не пред тебе и пред она што си го прочитал во библијата или било која друга книга.

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Муабетов со давањево е ко демек женскиве неќат да се изеб*т добро па треба со молење и со 300 чуда и прирачници :toe:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Значи ти ако си имал секс до сеа си грешен, а и самото тоа шо ми понуди и уште шо сакаше да ми платиш е грев.
Глеам дека убаво си ја сфатил работата.

Сум згрешил и сакам сега да се исправам, а еве на тебе ти барам без пари ќе ми дадеш?

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Фак, секогаш некој нешто бара, но не секојпат му се дава. Уствари, кога подобро ќе размислам, луѓево повеќе сакаат да даваат, одошто да земаат. Некои си даваат веронаучни лекции, совети како да се дојде до просветлување, а никогаш нема да разберат дека она што за нив е просветлување е некоја оптичка варка, или црна дупка во нивниот и онака закржлавен мозок, која на моменти успева да ги измами и создаде илузија дека е просветлување. Други пак, сакаат да дадат слика на супериорност на одредени теми, со тоа што демнат цело време чекајќи некој сам да си се поебе (не дека се толку паметни тие да го поебат) и во наредните неколку коментари да изиграваат фаца, да даваат слика во нас која не прашува "how cool i'm?", или пак некој реткоупотреблив збор ќе го искористат во тотално утната конотација, за некој што го нема дотогаш сретнато да си рече "ауу, кај јас бе можам на крај со ова, дури и зборовите не ги разбирам". Третите пак, примиле некоја си грешна претстава од некој си уличен рап, преполн со вулгаризми, навредливи зборови, мислејќи дека ако и самите тие така се однесуваат, ќе ја сменат сликата која ја даваат за себе и ќе создадат слика на луѓе кои не ебат жива сила, беземоционални суштества кој никој не може да ги повреди, перфектни мали чоечиња кои се секогаш во право (а тој што е во право, во многуте случаи се знае што добива) и безгрешни. Од сите тие работи и желби да се емитира профил на форумџија кој маните од реалниот свет успешно (или делумно) ги прикрива на форум и на чиј профил малите деца деноноќно :drk: мене ми се лоши.

И да не сум скроз офф, јас не баран, нит давам. Прашувам, дали сакаш да се ебеме, да имаме жежок секс, кај што двајцата ќе уживаме и ќе ни биде убаво, каде што ќе си дадеме меѓусебно се` што имаме.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Сум згрешил и сакам сега да се исправам, а еве на тебе ти барам без пари ќе ми дадеш?
Добро бе мајкуму, ЗОЖДО!?
Имаш пост у кој пишуваш дека секс пред брак не чини бла бла бла бла библија бла бла бла, и после ме прашуваш дали ќе ти дадам?
:uvo:
Одлучи се на шо став ќе бидеш!

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Добро бе мајкуму, ЗОЖДО!?
Имаш пост у кој пишуваш дека секс пред брак не чини бла бла бла бла библија бла бла бла, и после ме прашуваш дали ќе ти дадам?
:uvo:
Одлучи се на шо став ќе бидеш!

Епа ти ме убеди дека си во право и сега сакам да уживам во сексот со тебе, пиши ми на п.п. ако сакаш да ми дадеш.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
ја не се согласувам дека само машките им бараат на женските и они не даваат ... еве матријални докази
:pos2:

The One

Оној шо ќутит а све знајт
Член од
16 март 2008
Мислења
189
Поени од реакции
39
Ауу респекат за клипов иначе он топик нема женски шо не даваат постојат само машки шо не бараат :vozbud:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Е тука си во голема заблуда, зашто секој секс надвор од бракот е прељуба и неморал, а друго и не за џабе во библијата пишува и не учи дека прлевање на невина крв не треба да се прави без потреба и затоа не случајно вие девојките не се раѓате отворени туку невини. мое е јас да те просветлам со вистината а твое дали ќе прифатиш да одиш по тој пат. борбата е секогаш со нас самите и гревот што го имаме во своите тела е да го победиме и страстите да ги надвладеаме.
Зоте!!!!!

Жити мајка што пиеше?:pos2:
Вакви бисери од трезна глава не излегуваат.:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom