Дали на женската "и бараш" , и колку "ти дава"

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Ете така.
Сеа е појасно.

Значи интересно ви е и нема да се жалите кога некоја ве мота.
Така бе Брат, ти ако не објасниш кој :icon_bigg

:pipi:

Ako ме пали ќе му дадам.
Ако не ме пали нема да му дадам.
цџз.

Не е точно ова болдираново.

Бидејќи откако запознаеш некое машко, можеби на прв поглед не би му дала, меѓутоа за некое време би се согласила.

Затоа ние не се откажуваме лесно :) понекогаш може да се осети шансата, знам дека во моментов си на не, ама си имам свои начини со кои ќе го добијам тоа што го сакам. Може ќе потрае и месец, но ќе те добијам.

Потоа задоволството е двојно, само сега тебе* ти е бед, бидејќи сега ти се свиѓам, а мене ми беше само до сексот.

П.С. Вие ги мотате само оние за кои сте 100% сигурни дека ве сакаат (легнат) и си поигрувате со нив.

* само за пример

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Зошто со таков тон? Како да се гордеете. Демек способни сте да смотувате.
Интересно кога некој ја игра вашата игра, ве дига, се бори, му ДАДЕТЕ, па другиот ден не го гледате.

Е ова е смотување.
nemoj be toa ne e smotuvanje,toa e MASHKITE SE IDIOTI,a koga oni ke napravat takv nesto toags e ZENSKITE SE PAMETNI i gi motaat mashkite:pos2:

Член од
7 март 2009
Мислења
247
Поени од реакции
32
Од кога сексот стана постигнивање од страна на мажот, а добродушност и „ај ќе се смилувам вечер“ од страна на женското?!
Кога престана да биде обострано уживање?
Цитати од љубовни проблеми:

Ммм мислам дека од моментот кога жената научи да го користи сексот за да добие некои работи од мажот кои што инаку никогаш не би ги добила!!
Ке пробам објаснувањето да биде што поедноставно!!

Машките(мнозинството) во врската сакаат:
Секс,секс,секс,верност,секс,секс,забава,секс,секс

Девојките(мнозинството) во врската сакаат:
Секс,верност,романтичност,гушкање,посветеност, љубов ...

На мажите никогаш не им било до романтичност или посветеност!! Ама на девојкиве им текнало како да ги натераат да им стане приоритет. Како?? Ако не бидат маживе романтични и посветени кон девојката, тогаш нема да го ДОБИЈАТ она што најмногу го сакаат, а тоа е сексот. И така и волкот сит и овците на број. Се е тоа ок, само проблемот е што некои девојки(особено тука) премногу бараат и премногу се навлезени во филмот ,,он уште не заслужил, не направил доволно за да ме легне``:tapp:. Се работи за секс бре жени, за взаемно уживање!! Нема да ви ги вадиме бубрезите!!

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Ако те пали, а не ти побара? Дај барем објасни ни до крај како иде оваа работа.
Ако ме пали и ако знам дека сака (дали ми кажал директно или индиректно небитно) ќе му дадам.
Пошо според сите мои пресметки на двајцата ќе ни биде убаво и не глеам причина да се мучи он или јас.
Jeз да прочитав дека девојките шо давале без машкото да се препоти 100 пати немаат свое јас :(

@wot
Со каков тон бе пиле?
:pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Ммм...ај ако не прочитај ги моите постови и ќе видиш дека ако некој е против мотање тоа бев јас.:smir:
jas gi ispoprocitav site tvoi postovi i samo go potvrdiv ona sto go kazav,vekje ni samata ne znaesh sto zboruvash,kontradiktornosti eden kup...:)

КиреМали 1911

Модератор Неимар
Член од
23 јуни 2007
Мислења
1.313
Поени од реакции
223
Ако ме пали и ако знам дека сака (дали ми кажал директно или индиректно небитно) ќе му дадам.
Пошо според сите мои пресметки на двајцата ќе ни биде убаво и не глеам причина да се мучи он или јас.
Jeз да прочитав дека девојките шо давале без машкото да се препоти 100 пати немаат свое јас :(

@wot
Со каков тон бе пиле?
:pos:
Чеј сеа, ти не го сфати прашањето, или неубо ти го поставив. Ама... убо ти го поставив де, во една реченица, обично прашање.

Ако тебе ти се сака со него, а он не ти каже дали му се сака или не, како ќе му дадеш? Шо е тоа директно или индиректно сакање? Директно е ако ти рече „Магде, дај да те клецнам“ а индиректно ако ти се полигави малку, ама нема да спомне секс? А шо ако нит ти се лигави, нит ти побара. А му се сака мачорче во пештерче? Шо прајме тогаш? (земи го во предвид фактот дека тебе ти се сака во случајов, пример)

Остај го тонот шо го прашвит њот, овде е во право. Си се истрипа мадамата на нешо фиктивно. Као „јухуу, гледаш какви јаки пизди сме ние жените?“

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Девојките(мнозинството) во врската сакаат:
Секс,верност,романтичност,гушкање,посветеност, љубов ...
Не е така...

Ти сакаш бакнежи
Сакаш милувања
Ху-уставри сакаш да
Те лежам јаааа...
Јеиии-јеии-јеа!

Дуо Трио - Биљана сајла немаше

болдирав да се утне

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Бидејќи откако запознаеш некое машко, можеби на прв поглед не би му дала, меѓутоа за некое време би се согласила.
Не е битно дали на прв поглед би му дала или не.
Може да се сменат работите, не велам не.
Поентата ми беше дека ако не ме пали некој тип (у моментот кога се дешава сето тоа) , нема да му дадам.
Ако ме пали, нема да го терам да го помести Водно.
Чеј сеа, ти не го сфати прашањето, или неубо ти го поставив. Ама... убо ти го поставив де, во една реченица, обично прашање.

Ако тебе ти се сака со него, а он не ти каже дали му се сака или не, како ќе му дадеш? Шо е тоа директно или индиректно сакање? Директно е ако ти рече „Магде, дај да те клецнам“ а индиректно ако ти се полигави малку, ама нема да спомне секс? А шо ако нит ти се лигави, нит ти побара. А му се сака мачорче во пештерче? Шо прајме тогаш? (земи го во предвид фактот дека тебе ти се сака во случајов, пример)

Остај го тонот шо го прашвит њот, овде е во право. Си се истрипа мадамата на нешо фиктивно. Као „јухуу, гледаш какви јаки пизди сме ние жените?“
Епа не знам да читам мисли.
Ако му се сака, ќе покаже на некој начин.

Ако мене ми се сака, ќе го прашам дали му се сака.
Ама ипак, треба и двајцата да дадат на дознаење некако, нали?

Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.380
Поени од реакции
1.973
Океј, мене никад не ми било јасно што поточно ние жените „Даваме„ а шо мажите бараат да им дадеме?
Пошто мене ме учеле дека машко и женски имаат секс, а не дека женава дава нешо вау којзнае шо.

Да не треба да даваме бомбончиња после секоја партија а мене никој не ми кажал?!умм:
Сериозно, незгодно ќе ми падне ако требало да му дадам бомбончиња за постигнувањата.

Од кога сексот стана постигнивање од страна на мажот, а добродушност и „ај ќе се смилувам вечер“ од страна на женското?!
Кога престана да биде обострано уживање?
Цитати од љубовни проблеми:

итн. ит.

Мене ми е јасно дека ние жените знаеме колку мажите се смотани и дека ако сакаат да легнат нешто ќе направат се, па често знаеме да го искористиме тоа за да ни се удоволат други каприци, ама ме нервира кога машкото се понаша ко да го освоил Монт Еверест коа ќе ја легне девојката.
Или кога ќе ги слушам како си даваат совети за да успеат во намерите.
Мислам дека кај и да е ќе излезе прирачник:
99 чекори за женското да ти ДАДЕ!
Нагласок за давање.

Најврв на се беше братучед ми кој по некоја случајност има 14 години, на фејсбук стави клип и текст од песната кој иде:
What do I have to do?
To get inside of you.
to get inside of you,
......

Озбилно, шо треба да направите вие мажите за да направите двајцата да уживате?!

Револтиран пост. цџз.
Magde,zaebi ti zosto,kako,od koga,do koga i.t.n, rabudi go pretpriemackiot duh vo sebe i namesto da trosis energija na besplatno prosvetluvanje zemi poraboti malku na toa priracnikot,naslovot veke go imas(odlicen e),malku reklama i ima da odi kako alva. :back:

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Зависи од тоа како девојката и машкото ќе го сфатат сексот. Доктрината за „давањето“ ќе ја погоди само онаа девојка, која вистински мисли дека нешто дава и дека со самото тоа е на некое пониско ниво. Во спротивно, ќе си ужива без воопшто да помисли на таква глупа референца. Инаку, што знам, за да се фалиш „пошто ти дала“ треба да си некое инфантилно суштество, обично 12 - 15 годишно. Сексот меѓу возрасните, останува во креветот и меѓу нив.

?

..........

Гостин
Само оние женски, кој се преценуваат самите себе, коа се дупат мислат дека дават нешто, а усвари плачат за таквото...:toe:

U

UniqueGirl

Гостин
Значи не треба да се фолираме за секс? Само да си прашаме?
Ако да, ова треба да се запише негде. Ке го користам ко аргумент.
Потписи од женските кои се согласуваат:
________
________
________
________
Потпишано.
Само да не испадне после муабетов.

Машкиот фраер е, женска курва....ние го измисливме тоа, вие го прифативте...не се жалете сеа :)
Ок. Фино, дојдовме до компромис. :pipi:

Едит: За да не еготрипате, ако ужитак ви е само нашето дунде, и тоа ни е једини квалитет, не си ласкајте,
измерете си го, кеширајте, па ќе дискутираме за нашите квалитети.
Шовинисти.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Шехерезад за претседател :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom