Дали на женската "и бараш" , и колку "ти дава"

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Ако не им бараш ќе те напраат педер, смотан, папучар или не знам каков
Од муабетите шо ги ијам слушано од сите девојки, ако не им бара онда он многу ги почитува, ги цени, бла бла.
Не знам на шо си налетал ти чим те сметале за педер и папучар.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Не бе вие сте божици и не не гледате нас како полов орган. Шо се дешава кога на машкото не му се сака бе? Глаа го боли пример (незнам такво машко ама еве)
Имаше на Симпсонови епизода за ова, и Марџ одма се смува со Нед Флендерс.

И ај сеа, поука? :)

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Не бе вие сте божици и не не гледате нас како полов орган. Шо се дешава кога на машкото не му се сака бе? Глаа го боли пример (незнам такво машко ама еве)
Јас знам.
:icon_bigg

Член од
6 декември 2009
Мислења
235
Поени од реакции
18

Е добро де, не глеам каква врска има ова сеа... Не можеш, не можеш.
Следен пат. И плис, Марџ? :pos2:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Е добро де, не глеам каква врска има ова сеа... Не можеш, не можеш.
Следен пат. И плис, Марџ? :pos2:
Следен пат?
Е вака...
Следен пат ке ти каже дека ти уствари си со мене само заради сексот и се што сакаш од мене е мојот пенис (take that!) и дека ти уствари не ме сакаш и почитуваш!
Ко вие шо праите...и шо сеа? Не ебани ке останеме?

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Од муабетите шо ги ијам слушано од сите девојки, ако не им бара онда он многу ги почитува, ги цени, бла бла.
i od muabetite od zenski(a sum se iznalslusal muabeti i muabet),sekogas ispadnalo deka se samo muabeti i nisto drugo,vo praksa nisto ne se pokazalo verno na toa sto go zborat vo svoite muabeti

Член од
18 август 2008
Мислења
680
Поени од реакции
34
Финтата отсекад била дека и тие и тие потсвесно циљаат кон размножување.

Тоа е потреба.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Финтата отсекад била дека и тие и тие потсвесно циљаат кон размножување.

Тоа е потреба.
Потсвесно-шмотсвесно...остај тоа.
Темава циља на тоа дека пичката (не) е предмет и не смее да се однесуваш добро ако сакаш да го добиеш....туку треба да прашаш, а не значи дека ке ти ја дае, туку ти прашај си...

Член од
6 декември 2009
Мислења
235
Поени од реакции
18
Следен пат?
Е вака...
Следен пат ке ти каже дека ти уствари си со мене само заради сексот и се што сакаш од мене е мојот пенис (take that!) и дека ти уствари не ме сакаш и почитуваш!
Ко вие шо праите...и шо сеа? Не ебани ке останеме?
Муабетов ќе ти држеше доколку мојот одговор беше дека ќе направам како Марџ- ќе си најдам замена. Или ако напишав дека би инсистирала.
Вака ова што го кажа ти е гола вода. Работава ако мене ми се сака, тебе не, аутоматски е крај зашто јас сум со тебе ради секс?
Не! Исто и во обратна ситуација, ако мене не ми се сака, тоа е тоа, следен пат. Нема тука префрлања и слично.

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Муабетов ќе ти држеше доколку мојот одговор беше дека ќе направам како Марџ- ќе си најдам замена. Или ако напишав дека би инсистирала.
Вака ова што го кажа ти е гола вода. Работава ако мене ми се сака, тебе не, аутоматски е крај зашто јас сум со тебе ради секс?
Не! Исто и во обратна ситуација, ако мене не ми се сака, тоа е тоа, следен пат. Нема тука префрлања и слично.
a ako ti se saka ama pocnes da glumis ludilo samo zaradi toa sto i mene nmi se saka?

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Значи!
Ти глеаш некоја типка и сакаш да ја легнеш.
Онда и даваш на дознаење дека поради тоа шо го има меѓу нозе ти ќе напраиш се и сфашта.
ТИ си тој шо симнува ѕвезди ебаго, како она да прекине да се понаша така коа ти и даваш услови така да се понаша.

Значи не е поентата да контраш само, често треба да има смисла.
Но Магде, па да бидеме реални, ако истиот тој отиде и, наместо да и симнува ѕвезди, и рече... „Ти приоѓам ради она што го имаш меѓу нозе“... Тек тогаш ние машките ќе испаднеме дрски, вакви и такви, нели? Или ако и рече така, одма ќе му „даде“, без двоумење, м?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Исто и во обратна ситуација, ако мене не ми се сака, тоа е тоа, следен пат. Нема тука префрлања и слично.
значи вака би изгледало тоа:

A: Can I get some?
B: No. Not now.
A: Okk.....
B: ....
A: What about now?
B: I said NO!
A: When will u say yes?
B: When I want to.
A: Е ТОГАШ ЈА НЕМА ДА САКАМ! :devil3:

најсериозно...вака до утре ке се вртиме...
сума сумаре, п*чката ви е п*чка, к*рот ни е к*р...убаво се си функционираше до сеа, ние се мачевме, вие не вртевте на мал прст....
Ние не најдовме за сходно да се жалиме, вие се жалите...

AdRi*

Obscenely Delicious
Член од
10 декември 2007
Мислења
651
Поени од реакции
41
На темата за идеален партнер сите пишувале да е добра,фина,паметна..:pos2:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Нека не ве лажат жениве, во практика тоа никогаш не се “побарува“ така директно како што го претставуваат овде.

Башка ние машките сакаме да освојуваме, сакаме предизвици, а не да ебеме мртви трупови.

Најдобро е тоа да се сфати наједноставно, дека и двајцата знаете што ќе се случи и што сакате, меѓутоа тоа да не се нагласува туку да се создава прилика и амбиент.

Имам еден другар од Чешка, Богдан се вика, не е некој типац, меѓутоа не се замара многу и оди без да се срами и прашува директно и можам да речам дека на 100 девојќи во еден клуб ќе му се погоди една што ќе му даде, каква таква битно времето кое го заштедил со директното прашање е непроценливо. :wink:

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Јас налетувам само на Рајки Радодајки!:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom