Дали на женската "и бараш" , и колку "ти дава"

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Е ајде де, пичка има за давање...:toe: Ко ние од сожалување или као награда зашто биле фини и се умилкувале, треба на крај пичка да им дадеме... Ние не сакаме секс, тоа го правиме со замижани очи и едвај чекаме да заврши... Ај ве молам...:pos2:
Дадете? Чеј, нели не давате вие пичка?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Па зарем не е награда? За да заслужиш пичка треба прво да ја изреспектираш, а и да и покажеш љубов, како што рече еден форумџија погоре како што елените во шума си ги кршат своите рогови за наградата спарување на еленката кој ќе победи ќе ја спари еленката така ли е истото е и со луѓето basic instincts се у питање.:smir:
Епа што прашува тогаш Магде?
Ете ви го одговорот, само од многу мислење, не ви текна најлогичното решение - зашто ние викаме "давање".

Крај на темата сеа?

Член од
6 декември 2009
Мислења
235
Поени од реакции
18
sonce i koj gubi so ova sto go pravat zensite?sakaat seks ama nema da go imaat

Тоа и се обидувам да го кажам... Секој човек си е индивидуа, не може да не делите како карактери според полот. Оние девојки што мислат дека треба да имаат секс со дечкото откако овој и ја симнал месечината за мене е глупост. Не сакам да мислам дека се што прави тој за мене е со умисла или цел, а не поради тоа што сака.

Дадете? Чеј, нели не давате вие пичка?

иронијаа....:pipi:

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Тоа и се обидувам да го кажам... Секој човек си е индивидуа, не може да не делите како карактери според полот. Оние девојки што мислат дека треба да имаат секс со дечкото откако овој и ја симнал месечината за мене е глупост. Не сакам да мислам дека се што прави тој за мене е со умисла или цел, а не поради тоа што сака.
Секогаш е со умисла и со цел.
Ако си добра и привлечна, секое машко ќе сака да те опне.
Ако не си, не ни троши време и текст.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
иронијаа....:pipi:
сите женски на темава сте вака иронични? или пипиво требаше да ме заслепи нешо? Пошо сите се буните против давање, и на крај пак кажавте дека “давате“ п*чка...а ние бе к*р шо ви даваме? шо е нашиот полов орган? предметче за јавање?

КиреМали 1911

Модератор Неимар
Член од
23 јуни 2007
Мислења
1.313
Поени од реакции
223
Колку пати на темава се деси touché ситуација? И до кога ќе продолжит „сам себе го убијал“ моментот од женските членој?

Магде, сега сфаќаш шо сакав да кажам со делот кој ми го болдираше во твојот цитат?

Женки, од секаков вид, бараат заштита и внимание. Кога ќе сфатат дека ја имаат, викаат „ај, сега и јас да му дадам нешто на мажјаков... а што да му дадам? па тоа што имам, нормално“. И тоа е еден циклус, кој се повторува неброени пати, во текот на целата историја на живиот свет. И тука немат ништо нејасно.

Да, преценета ви е дундата како орган. И да, ние сме криви за тоа. Али јебига, така стојат работите. Никој не рече дека не уживате и вие во сексот. Само, бидејќи имате многу помалку да понудите за возврат, ставате големи акции на тие сто грама месо, па затоа и дивидентада касни малку.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Абе пиче може и да се купи ако имаш пари спонзоруши ово оно курви ти реков ми рече секоја моеш да ја легнеш ама прашање е колку памет има ?е сега за кого како памет или пиче битно да даде?

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
зашо, коа мене ми се ебе, и тебе ти се ебе, мора да ме гњавиш?
АЛЕЛУЈА!
*светлина од сите страни*
Поентата на муабетот уствари.

Општетсвото ги научило дека пичката има огромна моќ и тоа тие го користат.
При тоа забораваат дека и има и други жени со други пички и со тоа тие не се нешто којзнае колку специјални.
Затоа наместо да се бламираат, подобро е да се јасни од старт.. ми се допаѓаш, еби ме..онака како запознавање, не да се маткаме со нивните сплектарии, фрустрации и неразрешени комплекси.
Не, не.
Да се разбереме, нас не не учи општеството туку машката популација.
Кога ние глеаме колку се трудите и се притресувате околу нашите дунди, зашо да не го иускористиме тоа?
Ти да знаеш дека некоја типка се ќе напраи за твојот пенис, ондак и ти ќе го искористиш тоа.

А за болдот, па ако вие имате ваков став,

Е сега жените кои даваат без проблем се ефтини :toe: тие немаат свое Јас.
ондак која ќе сака да ти рече „ми се сфиѓаш, еби ме„?!

И мац)), пер, ако не ти се допаѓа темава и ако ја сметаш за глупа зашо имаш 8 поста у неа?

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Епа што прашува тогаш Магде?
Ете ви го одговорот, само од многу мислење, не ви текна најлогичното решение - зашто ние викаме "давање".

Крај на темата сеа?
Абе да ама само во смисол на конкуренцијата:wink: као што реков let the best man win а не и на самиот секс, нормално дека и жената ужива во сексот не е како што вие мислите обврска.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
И мац)), пер, ако не ти се допаѓа темава и ако ја сметаш за глупа зашо имаш 8 поста у неа?
Тие постови се катализатор за да ви одговорам на толку очигледното прашање и да се затвори оваа безвезна тема.

Ене, праша и Кире, колку пати се деси туше момент досеа? 10-15 пати најмалце?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Абе да ама само во смисол на конкуренцијата:wink: као што реков let the best man win а не и на самиот секс, нормално дека и жената ужива во сексот не е како што вие мислите обврска.

се согласувам темава може да :locked:
Сума сумарум: Нека најдобриот ја има мојата п*чка!

п.с. темава ме потсеќа на марсовка -.- вулгаризми :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069

се согласувам темава може да :locked:
А добро, вие за глупи не сметате нас?
Јебига, не сме толку глупи како што мислите. Ако играме по ваши правила, не значи дека тотално ви веруваме.

Не дај боже да има некое машко кое мисли дека женската му прави услуга со тоа што има секс со него. Тоа е ваша илузија, не мешај поими.

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
АЛЕЛУЈА!
*светлина од сите страни*
Поентата на муабетот уствари.

Не, не.
Да се разбереме, нас не не учи општеството туку машката популација.
Кога ние глеаме колку се трудите и се притресувате околу нашите дунди, зашо да не го иускористиме тоа?
Ти да знаеш дека некоја типка се ќе напраи за твојот пенис, ондак и ти ќе го искористиш тоа.

А за болдот, па ако вие имате ваков став,

ондак која ќе сака да ти рече „ми се сфиѓаш, еби ме„?!

Тачно така сам себе убијал сте мажи :pos2:
Ееее магде бравос за ова мислев конкуренцијата на пениси си го прави своето, нели никола:wink: тоа што ниедна не го засметала твојот пенис за доволно вреден да се бори за него не значи и дека доколку не би се нашол во таква ситуација не би ги искористил благодетите на таа ситуација:smir:

Член од
6 декември 2009
Мислења
235
Поени од реакции
18
А добро, вие за глупи не сметате нас?
Јебига, не сме толку глупи како што мислите. Ако играме по ваши правила, не значи дека тотално ви веруваме.

Не дај боже да има некое машко кое мисли дека женската му прави услуга со тоа што има секс со него. Тоа е ваша илузија, не мешај поими.

Па да, се согласувам со тебе, таман работа ако мојата пичка дава услуги... Ќе имам секс затоа што САКАМ да имам, поради ништо друго.

Kajgana Shop

На врв Bottom