- Член од
- 30 јуни 2008
- Мислења
- 136
- Поени од реакции
- 3
kolku ke dades tolku ke ti dadat ...taka ide taa rabota
Не сака да ми даде, сеа проблемот незнам што е како да ја наведам да ја излажам и незнам уште што
Што има она да му дава, сам ако не си побара не ни вреди да му даде
Значи, побарај и`.
итн. ит.да ти даде секс, за да се зближите повеќе
Секогаш било така, не се прави недоветна.Мене ми е јасно дека ние жените знаеме колку мажите се смотани и дека ако сакаат да легнат нешто ќе направат се, па често знаеме да го искористиме тоа за да ни се удоволат други каприци, ама ме нервира кога машкото се понаша ко да го освоил Монт Еверест коа ќе ја легне девојката.
Не. Пу, пу, скраја да е, не се дрзнав да мислам такво нешто, ама сепак не ми е јасна фрката околу давањето.Не се залажувајте дека некој ве гледа ко личност.
Нека си ужива, тоа е плус и гаранција дека ќе има и следен пат.Не. Пу, пу, скраја да е, не се дрзнав да мислам такво нешто, ама сепак не ми е јасна фрката околу давањето.
Според твоево, ти ќе глумиш лудило и ќе се понашаш прекрасно со неа и ќе целиш кон тоа да ти даде без да си свесен за тоа дека она не ти дава нишо посебно туку ужива дур се онадите.
и така.
dusho se soglasugvam so tvojot post,osven so toa boldiuranoto...mashkite se smotani?od kade ovoj zaklucok?Океј, мене никад не ми било јасно што поточно ние жените „Даваме„ а шо мажите бараат да им дадеме?
Пошто мене ме учеле дека машко и женски имаат секс, а не дека женава дава нешо вау којзнае шо.
Да не треба да даваме бомбончиња после секоја партија а мене никој не ми кажал?!умм:
Сериозно, незгодно ќе ми падне ако требало да му дадам бомбончиња за постигнувањата.
Од кога сексот стана постигнивање од страна на мажот, а добродушност и „ај ќе се смилувам вечер“ од страна на женското?!
Кога престана да биде обострано уживање?
Цитати од љубовни проблеми:
итн. ит.
Мене ми е јасно дека ние жените знаеме колку мажите се смотани и дека ако сакаат да легнат нешто ќе направат се, па често знаеме да го искористиме тоа за да ни се удоволат други каприци, ама ме нервира кога машкото се понаша ко да го освоил Монт Еверест коа ќе ја легне девојката.
Или кога ќе ги слушам како си даваат совети за да успеат во намерите.
Мислам дека кај и да е ќе излезе прирачник:
99 чекори за женското да ти ДАДЕ!
Нагласок за давање.
Најврв на се беше братучед ми кој по некоја случајност има 14 години, на фејсбук стави клип и текст од песната кој иде:
What do I have to do?
To get inside of you.
to get inside of you,
......
Озбилно, шо треба да направите вие мажите за да направите двајцата да уживате?!
Револтиран пост. цџз.
Од кај на кај излезе дека ти не треба да уживаш.-.-
Не ми беше целта изразот, ми беше поентата на фамата околу давањето.
Шо толку давам?
Смеам да уживам или не пошо нели, сум решила да бидам фина и да му дадам и он треба да ужива, значи јас не?!
Ти објаснувам ама никако да ме сватиш!!!-.-
Не ми беше целта изразот, ми беше поентата на фамата околу давањето.
Шо толку давам?
Смеам да уживам или не пошо нели, сум решила да бидам фина и да му дадам и он треба да ужива, значи јас не?!
My point exactly.zasto devojkatra e taa koja treba da e osvoena i da dade,zasto ona ne e taa koja bara za da zeme?bneli i dvajcata uzivaat,neli ne dava nisto,zasto togash ceka da i baraat,zasto ne bara...?
болдот: Да.Штована актерка на тема, да прашам. Дали мислеше дека ти навира гејзер на интелигенција кога помисли дека ќе отвориш тема во која машките ќе кажат што сакаме да ни дадат женските, и следствено ќе бидат бришани поради безобразен јазик, а женските ќе продолжуваат да се прават наудрени и ќе го повторуваат твоево прашање во уште стотици завиткани форми?