Дали на женската "и бараш" , и колку "ти дава"

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
ауу темава еј :)

пичка ко пичка, влажна топла посакувана :)
има жени кои даваат без проблем, има жени кои даваат според некој нивни критериум и има жени кои не даваат без притоа да осетат вистински емоции кон оној на кој му даваат.

Мажите обично даваат без проблем :)

Е сега жените кои даваат без проблем се ефтини :toe: тие немаат свое Јас.
Жените кои даваат според некои нивни критериуми се наивни и често мажите успеваат да ги исполнат нивните критериуми - ги исполнуваат со намера и лажно само за да дојдат до таа пичка.

Жените пак кои се ретки и кои успеваат вистински да го проценат мажот дали е тој со нив само ради пичка или ради тоа шо ја сакаат жената и ценат поради тоа шо Е и каква личност Е се правите жени кои јас би ги сакал :toe:

ова у кратки црти онака :smir:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Добро бе озбилно, што не е јасно овде?

Значи женската иако сака секс, се контролира и прави тоа да изгледа како тешко заработена награда за машкото - па затоа кога машкото ќе ја добие наградата, се осеќа така. И ја мислев дека ова ви е добра тактика, пошто машкото се мачи на да добие нешто за крај, а вие не. Т.е. и вие сакате исто колку него, ама правите како он да сака повеќе од вас.

И сеа искача дека не ни било намерно тоа? :devil3:
Боже сачувај значи, на каква глупа тематика се трошат постови, стварно луѓе.

Едит - аман, не мислев на сите женски офкорс. :)

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Не не, тоа што не трчаме наоколу напалени по кур не значи дека глумиме. Да се исконтролираш или воздржиш не е исто со глумење пичка и да одбиеш секс ако сакаш да го имаш.
Некако, како да не ја капираш поентата?
Никој не зборува за неконтролирање, и мислење само на секс константно, или x-ray vision of a pussieh while she's tallkin. Али ОБЈАСНИ МИ, зашо, коа мене ми се ебе, и тебе ти се ебе, мора да ме гњавиш?

Член од
6 декември 2009
Мислења
235
Поени од реакции
18
Од што толку се контролираш па и ти. Од колење? Бесење? Аман од вас мајки Терези што глумите.
Човеку, кој ти глуми нешто, што ти е.. Човечки е да си ги исконтролираш нагоните, иначе не би биле многу различни од животните:pos2:
Ако не ме сфаќаш што сакам да ти кажам, еве ти пример: Ако јас сакам да имам односи у моментов, сигурно нема да излезам и да легнам со било кој. Во ни еден момент не реков дека ќе глумам мајка Тереза и ќе се правам дека не ми е до тоа, ако ми е.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Човеку, кој ти глуми нешто, што ти е.. Човечки е да си ги исконтролираш нагоните, иначе не би биле многу различни од животните:pos2:
Ако не ме сфаќаш што сакам да ти кажам, еве ти пример: Ако јас сакам да имам односи у моментов, сигурно нема да излезам и да легнам со било кој. Во ни еден момент не реков дека ќе глумам мајка Тереза и ќе се правам дека не ми е до тоа, ако ми е.
А машките сакаат така?

Аиде бе, ќе отворите тема демек као "еииии вие од машкиов пол што сте" и на крај сами се бламирате. Аман не пишуј веќе овде. :)

Член од
6 декември 2009
Мислења
235
Поени од реакции
18
Некако, како да не ја капираш поентата?
Никој не зборува за неконтролирање, и мислење само на секс константно, или x-ray vision of a pussieh while she's tallkin. Али ОБЈАСНИ МИ, зашо, коа мене ми се ебе, и тебе ти се ебе, мора да ме гњавиш?

Не, ти мене не ме капираш. Повеќето од моите одговори беа до Никола. Не реков дека ако сакам да имам секс, нема да го имам. Само за да сакам да имам секс, покрај курот и ти треба да си ми битен..

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238

:pos: :pos: :pos:

Леле, на различна тема говориме очигледно.

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
ауу темава еј :)

пичка ко пичка, влажна топла посакувана :)
има жени кои даваат без проблем, има жени кои даваат според некој нивни критериум и има жени кои не даваат без притоа да осетат вистински емоции кон оној на кој му даваат.

Мажите обично даваат без проблем :)

Е сега жените кои даваат без проблем се ефтини :toe: тие немаат свое Јас.
Жените кои даваат според некои нивни критериуми се наивни и често мажите успеваат да ги исполнат нивните критериуми - ги исполнуваат со намера и лажно само за да дојдат до таа пичка.

Жените пак кои се ретки и кои успеваат вистински да го проценат мажот дали е тој со нив само ради пичка или ради тоа шо ја сакаат жената и ценат поради тоа шо Е и каква личност Е се правите жени кои јас би ги сакал :toe:

ова у кратки црти онака :smir:
:bravo: за болдираниот дел, убаво срочено постојат жени што можат инстинктивно да проценат и да осетат лажна од вистинска намера:wink:

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
:pos: :pos: :pos:

Леле, на различна тема говориме очигледно.
А мислам дека џомбава треба да се одмори, премногу реплицирања и приватни пораки. А она мора да се возрджи и контролира, нели :)

Чое4е.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Па и животните си го бираат партнерот, женките обично ги бираат најмажествените најавторитативните (алфа)мажјаци во стадото кои ќе можат сигурно да ги оплодат.

Значи не се разликуваш многу од животните.

Ниту ние машките излагаме и имаме односи со било кого, да беше така тогаш ќе можевте да речете дека никоја жена досега не била одбиена од маж. Немојте толку да се возвишувате, кога сте спремни и во газот да го земете само за да не придобиете и да бидеме со вас.

Член од
6 декември 2009
Мислења
235
Поени од реакции
18
А машките сакаат така?

Аиде бе, ќе отворите тема демек као "еииии вие од машкиов пол што сте" и на крај сами се бламирате. Аман не пишуј веќе овде. :)
Оф леле!
Кој рече нешто против машкиот пол? Му се обратив на Никола, според него ние женските не сме луѓе, туку полов орган. Ако веќе се отвара тема, боље нека се вика "еиии вие од женскиов пол што сте..", сигурна сум дека Николче ќе има што да напише.:smir:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Не, ти мене не ме капираш. Повеќето од моите одговори беа до Никола. Не реков дека ако сакам да имам секс, нема да го имам. Само за да сакам да имам секс, покрај курот и ти треба да си ми битен..
Ма супер све тоа, си се свиѓаме и битни сме си, све то по ред..
Ондак, ако ме сакаш, зашо ме гњавиш? Сашо мора гз да потам за да ми рашириш нозе?
Зашо мора да ми "дадеш" туку едноставно коа веќе и 2цата сакаме, не се бенгаме ко луѓе без проблеми...
Или тоа "давање" туку така ти го јебе егото?

Црвено

Am I pissin' u off-fa-fa?
Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81
Мислам дека тотално ја промашивте темата. Магде не сакаше да отвори дискусија за тоа кој како "дава" или се воздржува да не "даде", туку за самата фраза. Зошто велите дека е работи за давање, што има тука за давање? Колку што знам јас половите органи не се даваат, само се користат за взаемно задоволство на партнерите. Ама вие ипак продолжувате со муабетите на темава од стилот жените глумат јаки пи*чки не даваат, мажите бараат дрн дрн...

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Од што толку се контролираш па и ти. Од колење? Бесење? Аман од вас мајки Терези што глумите.
da be gledam se toa mashkite se so minici gakjite da im se gledaat,dekolte do pupak i sl...toa e se porado podobro kontroliranje :pos2:...a be kakvo kontroliranje,mashkite povekje se kontroliraat,zenskite samo glumat i normalno gubat

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Ма супер све тоа, си се свиѓаме и битни сме си, све то по ред..
Ондак, ако ме сакаш, зашо ме гњавиш? Сашо мора гз да потам за да ми рашириш нозе?
Зашо мора да ми "дадеш" туку едноставно коа веќе и 2цата сакаме, не се бенгаме ко луѓе без проблеми...
Или тоа "давање" туку така ти го јебе егото?
Не бе, мора да и докажеш дека ти си тој на кој таа својата бесценета пичка ќе ја даде.
Проблемот е што жените не се на јасно со себе си прво, после и со останатите.
Општетсвото ги научило дека пичката има огромна моќ и тоа тие го користат.
При тоа забораваат дека и има и други жени со други пички и со тоа тие не се нешто којзнае колку специјални.
Затоа наместо да се бламираат, подобро е да се јасни од старт.. ми се допаѓаш, еби ме..онака како запознавање, не да се маткаме со нивните сплектарии, фрустрации и неразрешени комплекси.

Kajgana Shop

На врв Bottom