bella
*HOT*
- Член од
- 8 јуни 2008
- Мислења
- 407
- Поени од реакции
- 27
Додека го читав ова се расплакав,бидејки и мојот татко е починат пред 4години,и не бече како другите татковци,строг,он стално ми попушташе,беше силен,јак,добар и нежен татко!!!колку би сакала да е со мене да го прегрнам,се би дала!Бидејќи гледам има теми вашата мајка,вашата баба па дури и вашиот дедо јас решив да отворам тема вашиот татко.Ме поттикна да отворам ваква тема затоа што јас мојот татко го изгубив кога бев 16 години и де4н денес се уште многу ми недостига.Ми недостигаат неговите совети и шали.Дури ми недостига и неговото пререкување во врска со работите што ги правам.Со ова сакам да оддадам почит за татко ми затоа што беше важна личност во мојот живот и иако го нема се потсетувам што совет би ми дал да е до мене.Се тоа што сум денес сум поради татко ми.Се гордеам што имам сличности како него.Беше личност која уживаше да ја прави околината среќна.Сакаше да помогне а не очекуваше ништо за возврат.Беше прекрасна личност.Секогаш ќе ми недостига! Кажете вие нешто за вашиот татко?
затоа сакајте си ги вашите татковци,не се карајте,бидејки може да биде некогаш предоцна да жалиме!

lee: