Матура...

• Креатор на темата Креатор на темата Ханзо
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ВИСТИНА Е-ВО ПОНЕДЕЛНИК 14 ЈУЛИ,РЕЗЛУТАТИ ЗА ЕКСТЕРНИТЕ!!ако и вие ми се со петка цела недела ке славам,поцнувајки од денес оти мие роденден!!

Ај среќен роденден, се најубаво и екстерните да ти бидат петки :) Значи да чекам резултати за неколку дена. А ова официјално е или од „извори блиски на владата“ ?

ВИСТИНА Е-ВО ПОНЕДЕЛНИК 14 ЈУЛИ,РЕЗЛУТАТИ ЗА ЕКСТЕРНИТЕ!!ако и вие ми се со петка цела недела ке славам,поцнувајки од денес оти мие роденден!!

Среќен Роденден :smir:

П.С а ќе ги има ли резултатите на bro.gov.mk

Ц ц ц ... сега гледам, за поднесување на еден приговор треба да се изврши уплата од 2.000 денари :angry2:
Инаку резултати од екстерните предмети се очекуваат да пристигнат утре низ училиштата. Good luck дечки - пошто пари за приговори тешко дека ќе се најдат

Ај среќен роденден, се најубаво и екстерните да ти бидат петки :) Значи да чекам резултати за неколку дена. А ова официјално е или од „извори блиски на владата“ ?
ФАЛА,ФАЛА,воа ми беше НАЈУБАВ РОДЕНДЕН,со дечко ми само во еден ресторант,супер!
Иначе утре 100% ми кажа класната и одам во 12часот ја решавам судбината!

Да бе, од 12 имало разултати! Па дали се тие нормални, во 12 по жештината да одам резултати да земам?

Да бе, од 12 имало разултати! Па дали се тие нормални, во 12 по жештината да одам резултати да земам?

Не се секирај, заедно ќе идеме приквечер ..........

Ц ц ц ... сега гледам, за поднесување на еден приговор треба да се изврши уплата од 2.000 денари :angry2:
Инаку резултати од екстерните предмети се очекуваат да пристигнат утре низ училиштата. Good luck дечки - пошто пари за приговори тешко дека ќе се најдат

Тежок апажлук ќе излезе оваа, ќе си платиш 2000 и ќе ти го прифатат приговорот :vozbud: замисли имаш само два дена на приговор.

Па, се надевам дека сите ќе имаме јак успех на матурата. Со среќа, радосни да бидеме утре!
П.С. Всушност, тоа му доаѓа веќе денес :)

Тежок апажлук ќе излезе оваа, ќе си платиш 2000 и ќе ти го прифатат приговорот :vozbud: замисли имаш само два дена на приговор.
Пишува дека ако ти го прифатат приговорот, ти ги враќаат парите така да не ти држи вода ова:smir:. Ама ако не ти го прифатат ќе останеш ем без подобра оценка, ем без 2000:vozbud:

Пишува дека ако ти го прифатат приговорот, ти ги враќаат парите така да не ти држи вода ова:smir:. Ама ако не ти го прифатат ќе останеш ем без подобра оценка, ем без 2000:vozbud:

хехе епа не го дочитав тоа шо го пишува на бро.гов.мк хаха моја грешка.

Малку коцкарски покварено звучи ова? Мислам, па ако враќаат пари за прифатен приговор, а за одбиен не, па на кого бе ќе му вратат пари? Сите ќе ги одбијат само парите да ги земат:)
Апашлук!

si gi vidov rezultatite pred 15 minuti =)
mak iam 82% ( 4)
angliski 90% (5)
ti ebem makedonski c c c :nerv::nerv:

глупости, македонски имаше 5-6 петки ко шо видов:nesvest:
јас имав:
македонски 4 (перцентилен ранг-шо не ни знам шо значит -74%)
англиски 5 (94%)

можеше и поубо али јбг, прифатливо е:jaj:

македонски - 4
математика напредно - 5
Ова со македонски малку претерале :nerv:

Kaj nas makedonski imase samo 8-9 petki, a glupo bese so 5 kata pocnuvase od 95 poeni, a angliski kolku so vidov od 70.
A jas imav:
Makedonski 4 so 78%
Matematika 5 so 85%

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom