Ddime
████████████████████
- Член од
- 18 февруари 2007
- Мислења
- 5.076
- Поени од реакции
- 212
Не можи и Шнидер веќе, остаре. Не можи да се носи со останатите. Сите шо се во ТОП 10 се помлади од 25 години. Инаку има добар стил на играњеГо фледав натпреварот, и двете тенисерки беа многу нервозни но сепак иако бев да изгуби Иванович поштено си победи, и од понеделник број 1 во свет е, нека продолжи така. Инаку мене омилена ми е Пати Шнидер ама изгуби али тоа е толку и се силите.
И ти тоа што викаш стара е 29 има и неможе да се носи со младиве тенисерки евентуално четвртфинале, полуфинале највеќе, за 2-3 год ќе се повлече. Инаку да добар стил има.Не можи и Шнидер веќе, остаре. Не можи да се носи со останатите. Сите шо се во ТОП 10 се помлади од 25 години. Инаку има добар стил на играње
Дефинитивно е најубаванајубава (АКО НЕ НАЈУБАВА У ПРВИТЕ 3 ПО УБАВИНА Е),најдобра во моментов, што друго може да посака??![]()
Незнам зошто ама мене најубава ми е Марија Кириленко.Дефинитивно е најубава
Незнам зошто ама мене најубава ми е Марија Кириленко.
pa lani mislam deka ispadna vo 1/8 finale na wimbledon iako pred toa igrase vo finaleto vo pariz...А како игра Ивановиќ на трева?
Ја немам гледано, па не знам дали е исто толку добра како на земја и како на тврда подлога?