Врска со "лесна" девојка?

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Foxy колку и да мислиш дека не е така,секој ќе ти го каже истото и јас не сум за тоа ама секој втор има размислување дека на машкото му е се допуштено зошто е машко,и да ебе 10 девојки во една вечер пак си е истиот дури и го наградуваат со титула најголем ебач на денот и тоа го поштуваат еден кај друг.А кај женските ако се најдеш во истата ситуација тогаш си дроља и никој не те цени и тогаш си за една употреба,гнасна и без карактер а воопшто не те упознале.И мислам дека после една таква ноќ неможе да се створи љубов поради горенаведеното...кој би идел и сакал некоја што дава при прво мување?Дава впечаток дека е лесна,со тоа и дека се дава на секој втор и слично.Точни или не,така е според моја гледна точка.

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
И после ова ќе идат у подфорум религија и ќе плукаат по муслиманите смееле да имаат по неколку жени. се повлекувам нејќу да се нервирам.

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
Абе немора па ни да значи дека и на другиот одма ќе му даде, може моментот ја натерал да ти даде уште од прва вечер, била ептен загорена неможела да се соземе.... има милион причини не е само таа едната вашата работа, абе остај ја курва е на сите дава, па дај освестете се еднаш мајку му како што вас ви гори душата да се плеснете исто се случува и кај нас, и после фрустрации, епа ете ви од тоа се случуваат, мушко ако ебе повеќе бил фраер, женскиве нека не се ебат нека дремат дур да дојде принцот на белиот коњ, или можда да се погоди само коњ, па кур од уживање и оргазми ке си го клати врз неа, а оваа ко кукла на надувавање ќе пуши и ќе ќути само утре курва да не биде пред народот.
Ептен забегувате со муабетов, а сите барате некои такви кои би ви дале од прва.

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
само на оваа тема или на сите теми до димче? ако е н сите ја ќе се изнапијам.
И после ова ќе идат у подфорум религија и ќе плукаат по муслиманите смееле да имаат по неколку жени. се повлекувам нејќу да се нервирам.
А пивото? :kez:

Да не испадне дудлање, ќе морам и колку - толку он топик да пишам :kez: :

Види... тоа ти се стереотипи, застарени сфаќања и стие тие слични глупости кои што, колку и да сакаш, колку и да се трудиш, не можеш така лесно да ги искорениш.
Најчесто, многу полесно е да се прилагодиш кон “очекувањата на општеството“ отколку да се бориш против нив.
Е сега, дали и кога ќе се предадеш... тоа е тотално друг муабет (како што е друг муабет и понатамошно разглобување на оваа моја мини-констатација)

B. Boop

Princ: Најозбилна...
Член од
19 мај 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
263
Дали би започнале (озбилна) врска до девојка што сте ја легнале истата вечер коа сте се запознале??
Другарка ми го омажи тој што го легна уште првата вечер. Живеат мнооогу поубав живот отколку некои кои си биле први едни на други, верни, се знаеле векови...

Ништо од твоите заклучоци за карактерот на девојката/дечкото не држат (лесна била, ќе му даела и на друг...).
Немаш проверена формула за ова. :poklonuva:

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Стварно не ми е јасен муабетов.Да има дискриминирање и затоа постојат термините "курва" и "фраер".Но сите име сексуални желби и нагони.Како што машките имаат потреби па и ние женските имаме.Не е работата со колку легнала туку со колку ќе легне додека е во врска.

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Foxy колку и да мислиш дека не е така,секој ќе ти го каже истото и јас не сум за тоа ама секој втор има размислување дека на машкото му е се допуштено зошто е машко,и да ебе 10 девојки во една вечер пак си е истиот дури и го наградуваат со титула најголем ебач на денот и тоа го поштуваат еден кај друг.А кај женските ако се најдеш во истата ситуација тогаш си дроља и никој не те цени и тогаш си за една употреба,гнасна и без карактер а воопшто не те упознале.И мислам дека после една таква ноќ неможе да се створи љубов поради горенаведеното...кој би идел и сакал некоја што дава при прво мување?Дава впечаток дека е лесна,со тоа и дека се дава на секој втор и слично.Точни или не,така е според моја гледна точка.

Колку не е така. Тоа само името останало дека ако е ебач е и фраер но во реалноста и не е баш така. Јас на пример а и сите тие со кои сум разговарала на оваа тема најискрено ама никој не ги цени тие што се прават ебачи и секој ден се со различни девојки. Мене ми се таквите лигуши кои не се способни да најдат саглам девојка.

За мене ебач е тој што ќе успее да најде девојка што вреди и кој што ќе се труди да ја задржи таквата девојка крај себе. Е тоа е фраер. А овие наводно ебачи се лигуши најголеми.

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Колку не е така. Тоа само името останало дека ако е ебач е и фраер но во реалноста и не е баш така. Јас на пример а и сите тие со кои сум разговарала на оваа тема најискрено ама никој не ги цени тие што се прават ебачи и секој ден се со различни девојки. Мене ми се таквите лигуши кои не се способни да најдат саглам девојка.

За мене ебач е тој што ќе успее да најде девојка што вреди и кој што ќе се труди да ја задржи таквата девојка крај себе. Е тоа е фраер. А овие наводно ебачи се лигуши најголеми.
Зборев однос машко - машко колку тие се ценат под ова прашање.Познавам многу такви недораснати другари што мислат дека се фаци ако легнат некоја,а уствари немале асална врска и несакаат женска....

Епа моето мислење го спомнав на почетокот нормално дека сакам приземно машко што не посега без да знае каква е личноста.Реално гледано повеќе се издига машкото ако го прави тоа и не е чудо ако го прави.Кај женските не е така(бар тие јас што ги знам сега за сегаkiki: ) .

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
И “курвите“ и “фраерите“ се исти курац,не можеле да најдат саглам партнер/ка па затоа прошле 100.И најобично фраер увек фаќа курва и обратно,курвата фаќа фраер,зошто “нормалните“ да ги наречам,ги знаат какви се и не се замараат со нив,си бараат нормален партнер.

Инаку на темава,ако ти дала од прва не значи дека ќе даде и на друг исто од прва,може со тебе и било убаво,па сметала дека може тебе да ти даде,а ти си протолкувал погрешно.Ова како што си објаснил ти не е лесна девојка,појќе ми иде на наивна.
Лесните се обично познати по тоа дека се лесни,не можеш ти да донесеш заклучок дека е лесна,тоа треба да донесат заклучок повеќе луѓе :pos:
Лесните женски се познаваат оддалеку,не можеш да почнеш врска со нив бидејќи тие нема да сакаат,ќе им ја земеш слободата и утре ќе нема да можат да легнат тројца у една вечер.И најчесто те забораваат утредента.

И да,ја да сум машко не би почнала врска со лесна девојка,easy comes easy goes се тие,денеска со тебе,утре со уште 10.

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Ахаха, ви ги обожавам и темите, и ставовите, и се! Си ебало мајката од бистроќа на форумов!
Значи, јас зашто на една друга тема се изјаснив дека сум сосема океј со помислата за секс со човек кој го запознавам таа вечер (и, така нали по автоматизам сум „лесна девојка“), им давам на знаење на сите да не ја земаат како можност врската со мене, без разлика што повеќето не би успеале ни да ме бакнат, а не да ме легнат, без разлика која вечер по ред и кое искачање по ред ќе биде тоа. Значи, лесноќа е тоа брат, не е заебанција!
Ама затоа DimceY, како алтимејт фраер и јебо на форумов ќе си плеска на рандом типки што ги знае една вечер, пола вечер или дури и четврт вечер... После истиот тој DimceY ќе си најде добра домаќинка, и жена на добар глас за да му народи дечиња.

Без лични навреди. - Crazy in Love

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Оти да не?
Не е мерило дали дала или не првата вечер.

Член од
4 јуни 2008
Мислења
36
Поени од реакции
3
Logicki gledano za da ima "fraeri" koi so sekoja vecer bi legnuvale razlicni devojki, bi trebalo i da ima "lesni" devojki koi so bi spile so niv... Znaci, za da ima fraeri mora da ima lesni devojki. Ili pak ne?!

Od druga strana gledano ako nekoja legne so tebe uste prvata vecer, ne mozis odma da sudis deka se raboti za lesna devojka. Mozebi ti si edinstveniot tip so koj taa ima legnato uste prvata vecer, a tipkata da nema nekoe burno minato.

Sto vsusnost se podrazbira pod "lesna" devojka? Devojka koja sto moze sekoj da ja legne ili devojka koj sto nekoj uspeal da ja legne?

Jas licno naogam mala kontradikcija vo nacinot na koj so e postavena temata: Врска со "лесна" девојка? Дали би започнале (озбилна) врска до девојка што сте ја легнале истата вечер коа сте се запознале??

Spored mene ne moses da gi izednacis poimite "lesna" devojka i devojka sto ste ja legnale istata vecer koga ste ja zapoznale.

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Постои лесен дечко или пак ти е темава само за мажи наменета?
Статистички гледано далеку поголеми се шансите да едно женско ако сака да легне некој тип првата вечер тоа и да го стори, отколку тип кој сака да ја легне женската на првата вечер.

Инаку не е никаков критериум дали е можна или дали е осудена на пропаст сериозна врска со партнер/ка кој/а ти дал/а првата вечер.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
еми сг..сме се закачиле тоа е...
инаку морав да постирам се осеќам дискриминирано.

балканско просто размислување.Не е така.
Не е така, машкото е курв ако го легнеш од прва.
Девојките ги имаат поставено тие стандарди сами за себе-а сега не им се допаѓаат.

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
Не е така, машкото е курв ако го легнеш од прва.
Девојките ги имаат поставено тие стандарди сами за себе-а сега не им се допаѓаат.
Едно е да си постависх стандард, што е релативна и индивидуална работа друго е некој да ми лепи етикета.

Kajgana Shop

На врв Bottom