БИБЛ лига

• Креатор на темата Креатор на темата marcus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
1. Panathin. 23-3 2. Olympiak. 22-4 3. Aris 18-8 4. Panionios 14-12 5. Panellinios 14-12 6. Maroussi 13-13 7. AEK 13-13 8. Olimpia L. 12-14 9. Egaleo 12-14 10. AEL 11-15 11. Kolossos 9-17 12. PAOK 9-17 13. Rethimno 9-17 14. Olimpiada P. 3-23
Еве Димитар сам процени кој е прв претставник кој е втор претставник или пак Паок намерно губеше оваа сезона само да биде втор претставник за да не ги посрамотат Лозари или пак Амир ја намести ждрепката за групите во БИБЛ ц ц ц ногу се револтирав од овој твој пост и затоа еве ди давам факти кои го говорат спротивното и ви иднина не пишувај некои глупости да не ти се смеат.
Ај ве молам не ми зборете за ГРЧКИ екипи овде....Боле ме куро кој ќе е грчкиот претставник важно знам ко ќе играме против ГРЦИТЕ тука тава ќе е .....:wink: :wink: Исто сакам да биде и во Кавадарци...И да испратиме една порака ЕДНО ИМЕ ИМАМЕ ВО ДУШАТА ГО НОСИМЕ !!!:wink:

Ај ве молам не ми зборете за ГРЧКИ екипи овде....Боле ме куро кој ќе е грчкиот претставник важно знам ко ќе играме против ГРЦИТЕ тука тава ќе е .....:wink: :wink: Исто сакам да биде и во Кавадарци...И да испратиме една порака ЕДНО ИМЕ ИМАМЕ ВО ДУШАТА ГО НОСИМЕ !!!:wink:

За него живот даваме оооо МАКЕДОНИЈОО.:helou:

Абе ние да ги расцепиме на терен та ме боли таквото мене како ќе не викаат, едно убаво плескање па нека не пишат како сакат по весници.

Абе ние да ги расцепиме на терен та ме боли таквото мене како ќе не викаат, едно убаво плескање па нека не пишат како сакат по весници.
Пффф,поубаво ќе ми биде да ги видам во молк ако доаѓаат навивачи од Грција со едно ГОЛЕМО ЗНАМЕ како цела ТРИБИНА...:helou: :helou: Секако дека ми е важно да победиме но,сакам да ги видам како си плачат:pos2: :pos2:

Добра замисла најдобар начин да ги отепаме само на теренот едно јако трескање да не знаат од кај му фуре ка шо си викаме ни Кавадарчани после нека не пишат Кавадарци не расцепи на пола.:pos2::pos2:

Ајде за тебе Галактикос еве ти го расоредот на Струмица:
1.Коло 08.10.2008
СТРУМИЦА-Фершпед Р.
2.Коло 15.10.2008
Динамо(Б)-СТРУМИЦА (Одиме за Романија:vozbud:)
3.Коло 29.10.2008
СТРУМИЦА-Грција-2(незнам која е втората утакмица)
4.Коло 05.11.2008
Мега Баскет-СТРУМИЦА
5.Коло 19.11.2008
Левски-СТРУМИЦА
6.Коло 26.11.2008
Фершпед Р-СТРУМИЦА
7.Коло 10.12.2008
СТРУМИЦА-Динамо Букурешт
8.Коло 21.01.2009
Грција-2-СТРУМИЦА
9.Коло 28.01.2009
СТРУМИЦА-Мега Баскет
10.Коло 18.02.2009
СТРУМИЦА-Левски

Ајде,ајде !!!:vozbud:

Епа добро де твое мислење си е тоа, јас на теренот ништо неможам да направам, ама сакам да ги расцепеме на трибина ако дојдат, да замолчат и само да гледат. Е тоа ќе ми е мерак !

Епа добро де твое мислење си е тоа, јас на теренот ништо неможам да направам, ама сакам да ги расцепеме на трибина ако дојдат, да замолчат и само да гледат. Е тоа ќе ми е мерак !

Сепак мислам дека вас како Ајдуци ви треба уште многу искуство да се носите со навивачите на Паок, истото важи и за Лозарите....

Eве го и од нашата група од група А.

1коло.Раднички Крагуевац-Фени Индустри
2коло.Фени Индустри-Рапид Букурешт
3коло.Лариса-Фени ИНдустри
4коло.Фени Индустри-Свислион Таково
5коло.Фени Индустри-Черно море
6коло.Фени ИНдустри-Раднички Крагуевац
7коло.Рапид Букурешт-Фени ИНдустри
8коло.Фени Индустри-Лариса
9коло.Свислион Таково-Фени Индустри
10коло.Черно море-Фени Индустри.

Btw еве ви го линкот од официјалниот веб сајт на БИБЛ.
http://www.balkanleague.net/en/index.php

Ајде за тебе Галактикос еве ти го расоредот на Струмица:
1.Коло 08.10.2008
СТРУМИЦА-Фершпед Р.
2.Коло 15.10.2008
Динамо(Б)-СТРУМИЦА (Одиме за Романија:vozbud:)
3.Коло 29.10.2008
СТРУМИЦА-Грција-2(незнам која е втората утакмица)
4.Коло 05.11.2008
Мега Баскет-СТРУМИЦА
5.Коло 19.11.2008
Левски-СТРУМИЦА
6.Коло 26.11.2008
Фершпед Р-СТРУМИЦА
7.Коло 10.12.2008
СТРУМИЦА-Динамо Букурешт
8.Коло 21.01.2009
Грција-2-СТРУМИЦА
9.Коло 28.01.2009
СТРУМИЦА-Мега Баскет
10.Коло 18.02.2009
СТРУМИЦА-Левски

Ајде,ајде !!!:vozbud:

Фала Фалаа. убаво убаво. уф едвај чекам да видам како ќе изгледа нашиот иден ростер (се надевам на подобар). и да започне таа БИБЛ лига.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom