Помош: Барам еден филм!

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Филмов одамна го имам гледано ,француски мислам беше и се работеше за еден вработен кој ке биде избркан од фирмата...комшијата(мислам) ке му рече да се прави педер и дека ке го вратат овие на работа као демек го дискриминирале овие ради хомосексуалноста.И тоа се случи,истите колеги кои го мразеа предходно и не му обврнуваја внимание ке го засaкаат и
мислам дека ке се плесне со една колегиница :)
,само името не ми текнува :)
Le Placard?

http://www.imdb.com/title/tt0243493/

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Никогаш не помислив дека јас ќе треба да го правам ова. Али како и да е :)

Филмов е хорор, 85-95 година од прилика,Американски.

3/4 пара идат на излет у викендица у сред шума ако не се лажам,по некое време почнува да врне и грми. Ноќта кога веќе ке се сместат,здогледуваат во моментот кога ќе загрми сенка од човек како стои со срп во раката. После некое време снемува една девојка и паровите дознаваат дека жителите на тоа место се ментално пормеетени.убици,деформисани. Нешто како Вронг трн филм кој е рип оф од овој. Исто така знам дека има една сцена каде што добиваат касета на која е снимано како девојката која е исчезната ја мачат. Во тој момент они истрчуваат од куќата се упатуваат до амбарот каде што ќе биде извршено мачењето одма до нивната куаќа но таму ништо не наоѓаат само траги од крв. Кога ќе се вратат после некое време од подкровјето на куќата каде што ќе бидат сместени ќе падне трупот на девојката.

Ако некој знае за кој филм се работи многу ќе ми помогне :vozbud:
Па многу сличен филм на Wrong Turn е The Texas Chain Saw Massacre. Овие другите ги немам гледано, ама пробај си ја среќата. Случајно ги најдов.
http://www.imdb.com/title/tt0068833/
http://www.imdb.com/title/tt0068473/

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Јок, ги имам гледано тие не е тој. Генерално ги имам гледано сите добри стари хорори. (гледам многу филмови) ама за овој абсолутно никакви информации не можам да најдам. Ако помага знам дека паровите што ке бидат нападнати во филмот т.е момците имаа оужје со нив т.е узи машинки ако не се лажам.

Фала на помошта у секој случај.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Како се викаше та емисијата на Весна Петрушевска, нешто беше со деца разлигавени, имаше и мали и големи деца

Член од
18 јануари 2009
Мислења
1.407
Поени од реакции
339
Како се викаше та емисијата на Весна Петрушевска, нешто беше со деца разлигавени, имаше и мали и големи деца
Имаше една "Бејби Шоу", мислам на Канал 5 одеше. Се надевам дека таа е таа што ја бараш.

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Германски филм,стар,хорор се работи за некаква секта си купуваат мртовци или откупуваат и со нив си живеат си мислат како да се живи...
Однапред фала.:smir:

Член од
28 март 2006
Мислења
17.855
Поени од реакции
12.393
Германски филм,стар,хорор се работи за некаква секта си купуваат мртовци или откупуваат и со нив си живеат си мислат како да се живи...
Однапред фала.:smir:
Види да не е некој од овие
Nekromantik 1987
Seven Servants 1996

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.444
Поени од реакции
6.120
Уште една помош ми треба-британска комедија , за еден директор кој ке и ја "киднапира" колата на една од ученичките од неговото училиште,затоа што неговата кола ја има жена му која вози 3 баби како на прошетка...а директорот мора да отиде на некој директорски совет...на тв 1000 десет пати го имам гледано али никогаш од почеток :) Имаше една сцена кога ке оди во манастир ако ви погвит :)?

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
Уште една помош ми треба-британска комедија , за еден директор кој ке и ја "киднапира" колата на една од ученичките од неговото училиште,затоа што неговата кола ја има жена му која вози 3 баби како на прошетка...а директорот мора да отиде на некој директорски совет...на тв 1000 десет пати го имам гледано али никогаш од почеток :) Имаше една сцена кога ке оди во манастир ако ви погвит :)?
Ваљда е овој со Џон Клиз од Монти Пајтон :
Clockwise (1986)
:helou:

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Филмов е со Ентони Хопкинс и уште еден познат глумец е ама не ми текнува ни на лик ни на име кој беше.
Одат во шума и ќе ги нападне мечка,суштината не му ја знам одамна го гледав ама не цел ако знае некој...??? На ТВ 1000 го имаат давано.

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Филмов е со Ентони Хопкинс и уште еден познат глумец е ама не ми текнува ни на лик ни на име кој беше.
Одат во шума и ќе ги нападне мечка,суштината не му ја знам одамна го гледав ама не цел ако знае некој...??? На ТВ 1000 го имаат давано.
The Edge (1997)

B

Beck's

Гостин
e sea odamna baram film koj go imam gledano nekade pred 15-16 god.Nekoi delovi taka preku magla mi se sekavaat,so motori niz planina,pa ima edna scena koa negativniot lik na eden drug mu ja gasi cigarata na uvoto,pa glumi pamtam edna stara zena so celosno beli vlakna( :) ) koja celo vreme mislam sedi u edna dvizecka stolica,a na krajot i taa e ubiena od pozitivniot lik.Uste edno najvazno nekoj od glavnite likovi vo filmot se vikase JOSHUA.....alal mu vera ako nekoj znae za koj film zboram:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom