Помош: Барам еден филм!

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Мене ми е жал што не се стават сите овие убави работи на ДВД, значи старите мак филмови и ваквите серии, зошто навистина има што да се види.

Тоа баш не ни помага многу пошто Чоре глумеше секаде, додуша, 6-7 актери се појавуваа во сите програми...
Јас ја имам дајте музика на видео ленти сите епизоди.:baeh:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Ах, осеќам нема да има спиење вечер, цело време ќе ја мислам и ќе се обидам да си го повратам сеќавањето..
А се` мислам дека беше као црвенкапа облечена аман зошто не знам:pos:

Член од
1 август 2009
Мислења
453
Поени од реакции
960
Ах, осеќам нема да има спиење вечер, цело време ќе ја мислам и ќе се обидам да си го повратам сеќавањето..
Да не е можеби „Чук, чук, Стојанче"?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
А ти треба за нешто посебно или само те фаќа с'клет што не можеш да се сетиш :)

Член од
28 март 2006
Мислења
17.877
Поени од реакции
12.410
Уште едно, задње потпрашање. Емисија -мислиш на филм, серија или театарска претстава на мтв?

Член од
1 август 2009
Мислења
453
Поени од реакции
960
Lurtz ме потсети - мислам дека се работи за една театарска претстава, се сеќавам дека ја гледав во театар како мала. Црвенкапа. Мислам дека глумеше и Силвија Стојановска.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Lurtz ме потсети - мислам дека се работи за една театарска претстава, се сеќавам дека ја гледав во театар како мала. Црвенкапа. Мислам дека глумеше и Силвија Стојановска.
Мислам дека беше театарска престава......имаше нешо другарка една и ко и раскажуваше нешо со ЈАС ТРГАМ,ТОЈ ТРГА,ЈАСТ ТРГАМ,ТОЈ ТРГА....ќе да е Црвенкапа излеа:toe:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Ќе да беше некоја театарска претстава..
Како и да е, не можам нигде да ја најдам а толку сакав да ја гледам:(
@IOsonoINTERISTA - ме фаќа склет зошто не можам да се сетам, секогаш се напнувам за вакви ситници:icon_lol:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.957
Поени од реакции
23.477
Барам еден постар филм, се работи за едно слепо дете кое ќе научи да свири ептен добро клавир, и ќе се здружи со една постара типка од него плава и ќе иде она кај него сваки ден и ќе го слуша како свири.
Незнам шо друго би можел да напишем.....
Ако му текнуе на некој случајно фала однапред

Абе, никој ??

D

DartWader

Гостин
Барам еден филм , со двајца англичани за време на втора светска војна , тие се воени претставиници во Југославија , имаше нешто партизани , сум го гледал одамна но не се сеќам :nesvest:

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Барам еден филм , со двајца англичани за време на втора светска војна , тие се воени претставиници во Југославија , имаше нешто партизани , сум го гледал одамна но не се сеќам :nesvest:
Да не е тој со Харисон Форд... Не ми текнува името да побарам......
Најдов. Force 10 from Navarone

А има еден друг со слично име The Guns of Navarone. Не го знам ама види да не е тој случајно.

-Rubik-

>>{- _ -}<<
Член од
31 октомври 2009
Мислења
315
Поени од реакции
101
знам дека не е за овде прашањево, ама не знам кај да го поставам...
вака: дали некој знае каде можам да го најдам клипот од к-15 каде што седат католички и православен поп(тошо и цаци), и православниот поп (тошо) му вика на цаци : христос се роди! а цаци: нашиот цица веќе 2 недели!!???
ако знае некој нека пише.фала.

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Не е филм ами серија и тоа шпанска, знам дека беше во старо време со барони и бароници, таа една бароница баронот ќе ја чува заробен по дома, па после ќе ја отепаат, па синот и баронот ќе се вљубат во една курва па баронот ќе ја ожени, а ќе се сакаат со синот. Имаше и бела робинка што бегаше од тој лошиот, а тој лошиот беше оженет со Барбара на крај шо испадна дека е убиецот.

Е ме интересира како се викаше серијата и тоа на шпански на српски мислам дека беше (Strast i Cheznja) ама не сум сигурен.

Kajgana Shop

На врв Bottom