Петре Прличко -Мандана, ова ти треба?Ај малце помош.
барам по јутуб ама никако да најдам, може не знам како да побарам
Ми треба видео, дел од филмот Мис Стон, каде што Петар Прличко го Благословува новороденчето.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Петре Прличко -Мандана, ова ти треба?Ај малце помош.
барам по јутуб ама никако да најдам, може не знам како да побарам
Ми треба видео, дел од филмот Мис Стон, каде што Петар Прличко го Благословува новороденчето.
Дали случувањето е у Кина негде низ пустелиите за време некој нивни празник со стари верувања и духови?E имае еден хорор релативно нов знам дека дечко и девојка патуваа, и ги нападна еден човек и се заглавија после во шумата и имаше многу снег. После им се појавуваа како духови така нешто како да сакаа да ги предупредат.
Дали случувањето е у Кина негде низ пустелиите за време некој нивни празник со стари верувања и духови?
Уф, тешко, овој го имам гледано, со халуцинации, духови...Не не во Америка на еден пат. И тоа цел филм е во зима снег така морничава атмосфера. Ќе им се расипе колата па дечкото ќе отиде да бара помош по снегот, па на девојката ќе почнат да и се појавуваат духови пред се за да ја предупредат од тој лошиот шо ги отепуел.
Уф, тешко, овој го имам гледано, со халуцинации, духови...
Wind chill 2007
Крис Колорадо?Барам, ако се сеќава некој, името на една цртана/анимирана серија што се даваше на а1 со црна течност која ја пијат луѓе некои па полудуваат од неа.Течноста од некој метеор мислам потекнуваше.Кај нас на француски беше аудиото и ја користеа О Фортуна во шпиците?