Smallville

• Креатор на темата Креатор на темата Helo
  • Време на започнување Време на започнување
Кој ќе се понуди да ги срежа и да ги даде сите сезони??????? :):):)

Како што глеам ке се емитува на АЛФА ТВ секоја Сабота..тоа е добро..

Како што глеам ке се емитува на АЛФА ТВ секоја Сабота..тоа е добро..

СЕКОЈА САБОТА????

Значи последната сезона ќе ја догледаат нашите внуци :)

Леле бе на Алфа!

ШТО НА АЛФА! Незнам зошто ама ако некоја серија не се даде на А1 ќе полудам дека А1 сите ја гледаат а на Алфа никој не ја гледа дека глупости даваат на Алфа! Куќа на Плажа се утепаа давајќи ја а таа прекината е во Америка нема ни да снимаат веќе друга сезона. Објаснете ми што се глупостиве зошто на Алфа мислам не глеам Алфа ама не ни сум ја видел на реклама а кажете ми можно е од септември на А1 да ја даваат и Уан Три Хил дека тоа се популарни серии за А1 и уште ја даваат на Алфа сеа значи за два дена сабота ќе биде да глеам у 8 или веќе нема не разбирам ОБЈАСНЕТЕ МИ! И може некако да се прати молба до А1 да давааат серии јас праќам мејлови на А1 ама никако да добијам повратен мејл позз Игорпп од Википедија што си така?

Мене ми е страшно неинтересна. Отидов..

Не знам што им е финтата на Алфа што ја даваат во термин од 16:30 :toe:
Еднаш ја фатив, не беше лоша ама терминов им е ужасен!

Серијава е закон.. првите 3 сезони ги немам гледано и сеа кога почна на алфа во недели не можам да ја гледам во 16:30, а саботи кога ја дават терминот им се поклопува и исто време серијава оди и на нова.. и таму ја гледам :tapp:

Супер серија. Ја изгледав маратонски и сега чекам нова епизода на 15 јануари. :)

серијава е закон,ја гледав на нова тв ама многу малце акција има во епизодите

Денес почнав да ја симнувам. Гледам многу епизоди има, ама ако е интересна ке ја гледам. Некој да каже што се зборува во серијата?

Еве еден траилер за наредната епизода

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom