Еуро 2008 - Група Д

Кој ќе ја помине групата? (ОДБЕРИ 2 селекции)

• Вкупно гласачи
    102
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Епа најверојатно и последни ќе се. :wink:

Не знам утре дали Шпанија ќе победи, интересен дуел ќе биде.
А Шведска мислам дека ќе ги победи циганите.

В

Вори

Гостин
Да даде господ,еден гол да не дадат мамето нивно циганско,а иначе мислам дека Русија ке ги победи Шпанија!!

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Гласав за Шпанија и Шведска иако сакам Русите да пројдат.Сакам и да се врати изреката од порано ''губат ко Грчка'' и да изгубат циганиве од сите со по 3 разлика...племето нивно!

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Абе дај боже грција сите утакмици да ги изгуби... :je:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Ajde denes cela Evroap ocekuva pobeda na Furijata. Kvalitetot i nadmokta sto ja imaat vo odnos na Rusive im go ovozmozuva toa, taka da statisticki gleano ne bi trebalo da imaat nikakvi problemi. Ama sekad onie sto se favoriti na hartija, ne pobeduvaat bas, taka da se e mozno i Zbornajata predvodena na celo so Hidink, lesno bi mozela da im gi zamrsi smetkite na Spancive. Navisitina ovoj natprevar ne e bas tolku lesen kolku sto izglea, taka da potrebna e dobra analiza (zboram pred se za onie koi sto planirat da ja uplakaat).

A duelot megu Svedska i Grcija, e dosta neizvesen. Na terenot ke se sudrat dve sosema razlicni fudbalski filozofii. Tuka e Svedska koja od sekad e igrala napacki i ofanzivno, potpirajki se na svoite brzi i spretni igraci so koi raspolaga. Od druga strana pak se naogaat Grcive predvodeni od covekot vo koj sto tie gledaat Bog - Otto Rehagel. Toj Grcija ke ja postavi i na ova EURO nisto porazlicno vo odnos na minatoto, a toa e : Cvrsta i disciplinirana odbrana & Strplivo cekanje na sopstvenata sansa koja koga togas ke mora da dojde. Taka da ne ocekuva dosta interesen natprevar koj bas i ne e lesen za prognoziranje, ama se ocekuvaat golovi i toa edno 3-4 komada, a vo cija mreza ke zavrsat poveketo, toa ke vidime ... !!!* :wink:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Во анкетана горе има гласано и за Грците :tapp:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Зашто и мене ме пишува?
По грешка гласав за сите, ми беше избришан гласот за циганите, ама гледам пак ме има таму...

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Циганиве нека се манат и да не ги гледам!Грчки ѓубриња!Криво ми е Русите ако не одат!

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.594
Добро мислиш:smir:

Се обложувам дека 4и4 гласал:wink:
Стегни на бројките, ги дава сите гласови..Кој за кој гласал...Три гласа има за грцине!:toe:А пишува два..Море море...Бројачот не чини...Ебаго

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Стегни на бројките, ги дава сите гласови..Кој за кој гласал...Три гласа има за грцине!:toe:А пишува два..Море море...Бројачот не чини...Ебаго
аа не бил он:)

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.594
А каква парола истакнале грците на трибините, коментаторите нешто спомнаа?Не успеав да ја забележам!

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
bravo svedi pojako dosega za vas nemav navivano mi go storivte kejfot sto gi opnavte grcistana bravo larson za godinite e zver

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom