Склекови

Статус
Затворена за нови мислења.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
лани ова време сум праел по 40 и нешо склека ,сеа оддвај 25 праам
дека престанав да вежбам
иначе сум праел и со една рака,со споени кога се рацете сеа тешко тоа

blaster1

Искусен Кајганџија
Член од
16 декември 2008
Мислења
777
Поени од реакции
26
Сум правел,и до ден денес правам.Пред заспивање и насабајле по 10 во комбинација со стомачни по 10 си ја одржувам формата.:)
:salut:

pirlo21

којотот
Член од
12 јануари 2008
Мислења
2.052
Поени од реакции
2.055
А ги прај некој ко Роки??? ако ги прави дај нека каже кој е рецептот да ги совладам...

Член од
30 декември 2008
Мислења
131
Поени од реакции
20
И јас првпат дознавам дека е лошо за срцето,а правам секогаш пред спиење или кога ќе станам од спиење.(околу 10 склека)!

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
на оние што ги праи со една рака...знаеш?
ааа тие,и ја коа вежбав праев такви,преку 10 со десна со лева не сум пробал,а иначе рецепт,нема бе брат ако можеш да праиш над 30 склека-обични, ќе можеш и тоа, сигурно,плус тегчиња нешо ќе дигаш ,на почеток малце ќе го бацуеш подот али ќе ти се исплати това после:salut:

Член од
14 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
162
хмммм,ја пред спиење си правам, у последно време не али порано секој 2ри ден, а шо е лошо за срцето??зашо??од каде ти е тоа инфо???
И јас првпат дознавам дека е лошо за срцето,а правам секогаш пред спиење или кога ќе станам од спиење.(околу 10 склека)!
Pa dobro, loso e zasto go kacuva adrenalinot pred spienje.
Ke se citiram =)

M

Mario Gómez

Гостин
хмммм,ја пред спиење си правам, у последно време не али порано секој 2ри ден, а шо е лошо за срцето??зашо??од каде ти е тоа инфо???
Така ми имаат кажувано,зашто од многу напор на срцето веднаш го смируваш и треба постепено да менуваш темпо.
Прво вежбај после , движи се па после седи или лежи.!!

Член од
26 јануари 2009
Мислења
230
Поени од реакции
10
50 i ni eden pojke :) Se voshituvam na edno detence tuka , drugarce mi e . 16 godini ima . 200 so dve i 70 - 80 so edna raka . Na vratilo 240 pati se krena . Edno sovrseno telo so ima na nego abe merak da go gledas . Ali gledam bratceto Boss postana , pocna mnogu marihuana da pusi . Ete kako propagjaat nerazumnite fenomeni . Tajson ne mu ramen ali so noviov sport ne znam so ke se sluci :uvo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom