Гради, рамо и трицепссклековите во развој на кои мускули помагаат уствари...
Тоа што ми треба и на мене.Гради, рамо и трицепс
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:абе ај на мене како на нов у спортов да ми кажете....како на куров да ги праам а да не ми иде цела крв у глава
абе ај на мене како на нов у спортов да ми кажете....како на куров да ги праам а да не ми иде цела крв у глава
го свати прашањето,или не???:pos2: јове арно ти кажа. диши,т.е коа се креваш издишувај пробај:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Одамна не сум се смеел вака на пост:pos2::pos2::pos2::pos2:
Кога се прави напор се издишува.абе ај на мене како на нов у спортов да ми кажете....како на куров да ги праам а да не ми иде цела крв у глава
Остај ги ти овие билдерите, шо сакаш прај ти дишел не дишел склекојте се неприродна вежба. Се гушиш за воздух и ти прска глата пошто се згрчваш во стомакот и колку сакаш диши ти пак некомфортно е.абе ај на мене како на нов у спортов да ми кажете....како на куров да ги праам а да не ми иде цела крв у глава
Нема поприродна вежба од склекови, стомачни, чучњеви. Својата тежина што ја имаш си ја креваш, а со бенчови и срања ставаш тегови и си го оптеретуваш телотоОстај ги ти овие билдерите, шо сакаш прај ти дишел не дишел склекојте се неприродна вежба. Се гушиш за воздух и ти прска глата пошто се згрчваш во стомакот и колку сакаш диши ти пак некомфортно е.
Ако мојш оди на фитнес и прај си на бенч ко чоек, без да се давиш. Ако не бериќат ќе крепиш, то е то.
пуши истовремено :pos2: ако не си по цигарите пробај со другоабе ај на мене како на нов у спортов да ми кажете....како на куров да ги праам а да не ми иде цела крв у глава