Еуро 2008 - Група Ц

Кој ќе ја помине групата? (ОДБЕРИ 2 селекции)

• Вкупно гласачи
    143
Статус
Затворена за нови мислења.

CurvaSud_Milan

rossoner4life
Член од
21 март 2008
Мислења
622
Поени од реакции
4
А дали слушнавте дека судијата што го судел мечот меѓу Италија и Романија добил 10смртни закани по лична и фамилијарна безбедност?Прееска на радио слушав..
Море да ако има некој да го зачука малце и да полежи некој ден во болница нема да биде лошо!!! За другпат такви одлуки да не носи!!!

Абе дуелот за пеналот пред очи му се одвиваше!!!!! Убаво виде дека немаше ништо и пак свирна!!

Јас сепак стојам на ставот дека ова судење има позадина, а позадината е УЕФА и Платини, јас не верувам во случајности!

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.594
Море да ако има некој да го зачука малце и да полежи некој ден во болница нема да биде лошо!!! За другпат такви одлуки да не носи!!!

Абе дуелот за пеналот пред очи му се одвиваше!!!!! Убаво виде дека немаше ништо и пак свирна!!

Јас сепак стојам на ставот дека ова судење има позадина, а позадината е УЕФА и Платини, јас не верувам во случајности!
А што би имал ќар Платини и Уефа поради судиските пропусти?:toe:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Види сега, кога против Австралија на СП свирна пенал непостоечки каде бевте тогаш?
Се прават грешки во фудбалот, кога против кога за тебе, тоа е реалноста.
Инаку мислам дека холандија намерно ќе загуби од Романија за да не му дозволи на Италија и Франција да одат понатаму. Зошто ако се сретнат понатаму со една од овие две селекции, ќе го примат!

CurvaSud_Milan

rossoner4life
Член од
21 март 2008
Мислења
622
Поени од реакции
4
А што би имал ќар Платини и Уефа поради судиските пропусти?:toe:
Па чисто онака би те потсетил дека Платини е французин.:)

Види сега, кога против Австралија на СП свирна пенал непостоечки каде бевте тогаш?
Се прават грешки во фудбалот, кога против кога за тебе, тоа е реалноста.
Инаку мислам дека холандија намерно ќе загуби од Романија за да не му дозволи на Италија и Франција да одат понатаму. Зошто ако се сретнат понатаму со една од овие две селекции, ќе го примат!
Аман веќе со тој пенал за Италија 2006та!!!!! А црвениот картон на Матераци демек беше заслужен??!!

А се сеќавате што се случуваше 2002 со Италија на светското? Или сите ги паметите моментите кои биле во корист на Италија. Пардон, момент, а не моменти!!!!

А за тие кои не се сеќаваат на таа 2002ра, им препорачувам со особено внимание да го проследат следново видео...

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Па чисто онака би те потсетил дека Платини е французин.:)

Аман веќе со тој пенал за Италија 2006та!!!!! А црвениот картон на Матераци демек беше заслужен??!!

А се сеќавате што се случуваше 2002 со Италија на светското? Или сите ги паметите моментите кои биле во корист на Италија. Пардон, момент, а не моменти!!!!

А за тие кои не се сеќаваат на таа 2002ра, им препорачувам со особено внимание да го проследат следново видео...

Па тоа ти напишав, има судиски грешки, кога во твоја кога во нивна корист, тоа е фудбалот:toe:

CurvaSud_Milan

rossoner4life
Член од
21 март 2008
Мислења
622
Поени од реакции
4
Па тоа ти напишав, има судиски грешки, кога во твоја кога во нивна корист, тоа е фудбалот:toe:
Не треба да биде во ничија корист! Едноставно треба да биде како што си е реално, правилно и регуларно. Никој не бара нешто екстра, само се бара правдина!

На мечот со Романија, Лука Тони беше добар метар, можеби и два во регуларна позиција, а сепак помошникот дигна офсајд!! Епа неможе да каже дека не видел, не се работеше за 10-20 или 30 цм, се работеше за убав метар, може и два!

Јас сепак стојам на тоа дека ваквото судење има позадина!

...иначе судијата кој го судеше мечот Италија-Кореа, заработи 20 месечна суспензија поради лошото судење на тој натпревар!! И нормално сиде одлуки беа контра Италија.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Не треба да биде во ничија корист! Едноставно треба да биде како што си е реално, правилно и регуларно. Никој не бара нешто екстра, само се бара правдина!

На мечот со Романија, Лука Тони беше добар метар, можеби и два во регуларна позиција, а сепак помошникот дигна офсајд!! Епа неможе да каже дека не видел, не се работеше за 10-20 или 30 цм, се работеше за убав метар, може и два!

Јас сепак стојам на тоа дека ваквото судење има позадина!

...иначе судијата кој го судеше мечот Италија-Кореа, заработи 20 месечна суспензија поради лошото судење на тој натпревар!! И нормално сиде одлуки беа контра Италија.
Јас скокнав од радост, имав ставено големи пари на Италија ама тоа е!
Јас такви примери можам да ти набројам многу ама не е за тоа темава!

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
поубаво е да си ја тепаат романија

Франција и Италија се веке Испукан Куршум им се одржа лекциа со 4-1 3-0

F

fantomX

Гостин
Елементи за пенал ИМАШЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Некој судија би сврнал, некој не. Овај се погоди таков и свирна.

Италија - Кореа, така? А знајш дека кореа беше домаќин? Знајш и другите шо играа со Кореа какви проблеми со судиите имаа? Знајш на мечо Австрија - Хрватска шо се случуваше на крајо? Домаќино секош е фаворизиран!

И Лука Тони беше околу 20 cm во регуларна позиција, не метар или два. Барем биди објективен во конкретни ситуации, кога не си во другите...

Единствена неправда нанесена врз Италија е непризнатио гол на Тони!!!
Е сеа, грешки се прават шо да се прај. И то во многу поочигледни ситуации...

И пак че ти речам, ај дај ми снимки од „легендарните“ настапи на Италија на ЕП 2004. Особено сакам да го видам плукањето на гнасата Тоти!

CurvaSud_Milan

rossoner4life
Член од
21 март 2008
Мислења
622
Поени од реакции
4
Елементи за пенал ИМАШЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Некој судија би сврнал, некој не. Овај се погоди таков и свирна.

Италија - Кореа, така? А знајш дека кореа беше домаќин? Знајш и другите шо играа со Кореа какви проблеми со судиите имаа? Знајш на мечо Австрија - Хрватска шо се случуваше на крајо? Домаќино секош е фаворизиран!

И Лука Тони беше околу 20 cm во регуларна позиција, не метар или два. Барем биди објективен во конкретни ситуации, кога не си во другите...

Единствена неправда нанесена врз Италија е непризнатио гол на Тони!!!
Е сеа, грешки се прават шо да се прај. И то во многу поочигледни ситуации...

И пак че ти речам, ај дај ми снимки од „легендарните“ настапи на Италија на ЕП 2004. Особено сакам да го видам плукањето на гнасата Тоти!

Елементи за пенал имало?! Па дај молимте, елементи имаше на дуелот Австрија-Полска, затоа што имаше влечење за дрес, на дуелот Италија-Романија, немаше ни влечење, туку романецот се пикаше во Панучи за да избори подобра позиција и на крај виде не виде падна. Нејсе....

...Иначе видеото за кореа 2002ра не се однесува само на натпреварот со Кореа, погледни го убаво...

И што толку си запнал за Тоти?! Па тоти си го доби тоа што и требаше , си доби 3 меча суспензија на европското!!!

Италија што доби заради лошите судиски одлуки? Излегување од еуро 2008!

Ама не се даваме сеуште!!

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Многу интересно е како италијанската мафија почнува да дејствува кога нешто не се слупучува по нејзин мерак во фудбалот.
Нормално тој што најмногу стаои зад италијанската мафија го ставил и внучето фудбалерче во италијанската мафија на аватар, Гатузо. Респекат никој ништо не му смее да ми пререче во италија на Гатузо.

CurvaSud_Milan

rossoner4life
Член од
21 март 2008
Мислења
622
Поени од реакции
4
Многу интересно е како италијанската мафија почнува да дејствува кога нешто не се слупучува по нејзин мерак во фудбалот.
Нормално тој што најмногу стаои зад италијанската мафија го ставил и внучето фудбалерче во италијанската мафија на аватар, Гатузо. Респекат никој ништо не му смее да ми пререче во италија на Гатузо.
Баш би сакал да ми ја објасниш целта и значењето на постов?! :uvo:

F

fantomX

Гостин
Елементи за пенал имало?! Па дај молимте, елементи имаше на дуелот Австрија-Полска, затоа што имаше влечење за дрес, на дуелот Италија-Романија, немаше ни влечење, туку романецот се пикаше во Панучи за да избори подобра позиција и на крај виде не виде падна. Нејсе....

...Иначе видеото за кореа 2002ра не се однесува само на натпреварот со Кореа, погледни го убаво...

И што толку си запнал за Тоти?! Па тоти си го доби тоа што и требаше , си доби 3 меча суспензија на европското!!!

Италија што доби заради лошите судиски одлуки? Излегување од еуро 2008!

Ама не се даваме сеуште!!
Романецо се пикна во Панучи и ја доби раката на Панучи на неговиот врат, така шо беше повлечен.
Еве ти и снимка: http://goalvision.blogspot.com/2008/06/euro-2008-italy-romania.html
(третио клип гледај го внимателно цело време)

Сум запнал за Тоти, оти заради педерските методи на жабарите ги замразив. То со Тоти беше врв на се.
Италија можи да се жали само за поништенио гол на Тони!!! ЗА НИШТО ДРУГО!!!!!

FromSunWithLove

dance or die
Член од
1 февруари 2007
Мислења
524
Поени од реакции
13
да не комплицираме по мн мн
КОЈ ГУБИ ИМА ПРАВО ДА ПЛАЧЕ
ај со здравје

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Опааа, Италијанциве и Французиве почнале да го молат ван Бастен. Повеќе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom