Еуро 2008 - Група Ц

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја помине групата? (ОДБЕРИ 2 селекции)

• Вкупно гласачи
    143
Статус
Затворена за нови мислења.
Ги гледав прес конференциите и на Франција, и на Италија, и на Холандија. Французите викаат ќе победиме, Италијанците исто викаат ќе победиме, Донадони даваше изјави каков човек е Ван Бастен (тој е чесна, совесна личност и излупа уште нешто во тој стил). Како не му беше срам да му се упикува на Ван Бастен?! Демек биле добри пријатели од времето кога играле заедно во Милан.
На пресот на Холандија и Ван Бастен, и Нистелрој изјавија дека нема да има пуштање на мечот (па сигурно нема да кажат ќе им го пуштиме), а Бастен кажа дека ќе го изберел најдобриот можен состав.
Btw се надевам дека Италија и Франција ќе си ги пакуваат куферите!

Ги гледав прес конференциите и на Франција, и на Италија, и на Холандија. Французите викаат ќе победиме, Италијанците исто викаат ќе победиме, Донадони даваше изјави каков човек е Ван Бастен (тој е чесна, совесна личност и излупа уште нешто слично). Како не му беше срам да му се упикува на тој начин?! Демек биле добри пријатели од времето кога играле заедно во МИлан.
На пресот на Холандија и Ван Бастен и Нистелрој изјавија дека нема да има пуштање на мечот (па сигурно нема да кажат ќе им го пуштиме), а Бастен кажа дека ќе го изберел најдобриот можен состав.
Btw се надевам дека Италија и Франција ќе си ги пакуваат куферите!

И јас се надевам на истото.Само нека победи Романија.А ако Романија изгуби, а Франција и Италија изиграат нерешено кој иде?

Гол разликата ќе решава мислам кој има дадено повеке гола од Франција и италија тај ќе флезе .. Инаку фаворит од оваа група Холандија а и од остантатите групи фаворит ми е Холандија..

Е па тогаш се молам за 2 нерешени денес!

Ако Романија изгуби од Холандија 1-0 или 2-0,а Франција игра нерешено,во 1/4 финале оди Романија поради подобрата гол разлика..

Италија 2 - 0 Франција
Честито Италјанци бев за Франција се надевав на нерешено но ајде нема веза

Де Роси мен оф де меч.

Прво, слободно може да ми честитате и тука :)

Второ, би сакал некој да ми го опише тој фамозен втор или трет тим на Холандија кој немотивирано би настапил против Романија.

Трето, HUP HOLLAND! Преродбата продолжува бе... До бојата е изглеа :)

Холандија ќе игра со 3 тим.

напоменав горе
1. Не им треба натпреварот
2. Повеќе им одговара да помине Романија, од Франција или Италија (за во полуфинале)

Пример, и тој наведен тим во кој ќе има 10 момци кои ќе сакаат да се покажат и докажат пред Ван Бастен може да ја смачка Романија.

Не е само мотивот, ама за пуштање на утакмица... Посебно кога фаворитите се во ваква форма... :)

Фала :smir:

Case closed.

Ете, уште една честитка за жабарите, после онаа која им беше испратена со три таксени марки пред 8 дена :)

Не секав да тепат Италјаните не можам да ги поднесам .. Сакав да биде нерешено или победа за Франција али ајде... Нека им е честито победата.. и да не им се множат/..

Италија имаше многу среќа што оди понатаму. Се надевам Шпанија ќе ги знаги во четвртфинале, а ако не Шпанија, тогаш Холандија во полуфинале. Да им покажат малку како се игра фудбал (а не глумење, лигавење, плачење...).

Италија имаше многу среќа што оди понатаму. Се надевам Шпанија ќе ги знаги во четвртфинале, а ако не Шпанија, тогаш Холандија во полуфинале. Да им покажат малку како се игра фудбал (а не глумење, лигавење, плачење...).

Те молам да ми кажеш каде го виде глумењето, лигавањето и плачењето во трите натпревари кои до сега ги одигра Италија?

Секогаш вака на среќа ке влезат во 1/4 финале и сега ке стигнат до Финале.

Кога не би навивал за Италија не би бил пристрасен и секое нивно легнување на теренот кога е одглумено ќе го гледаш поинаку.

И на светското вака беа во групите и Италија и Франција па на крај во финале играа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom