Еуро 2008 - Група Ц

Кој ќе ја помине групата? (ОДБЕРИ 2 селекции)

• Вкупно гласачи
    143
Статус
Затворена за нови мислења.

CurvaSud_Milan

rossoner4life
Член од
21 март 2008
Мислења
622
Поени од реакции
4
Или преведено: Колку патетична изјава на Чезаре...

Изјавата воопшто не е патетична! Пораката е многу убава, ако Ван Бастен и го разбере правото значење. Не се работи тука за Милан, туку се работи дали Ван Бастен ќе биде пожелна личност во Италија после ова европско или не.

Ако намерно го изгуби овој натпревар, Ван Басен ќе биде прогласен за персона нон-грата во Италија, а со тоа значително да си ги намали шансите некогаш да води некој клуб во Италија. Да те потсетам само што се деси со корејскиот играч кој непосредно пред светскот во 2002 потпиша со Перуџа!?

Веднаш после светското му беше раскинат договорот и беше пратен да си бара нов клуб!!!!

Италијанците не простуваат некои работи!!

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Ако намерно го изгуби овој натпревар, Ван Басен ќе биде прогласен за персона нон-грата во Италија
А ти да ми објасниш за каква личност ќе биде прогласен ако Холандија победи со Романија, Италија победи со Франција, потоа Италија победи со Шпанија и на крај се сретнуваат во полуфинале и губи од Италија?

За каква личност ќе биде тогаш прогласен во Холандија?

V

Viktoranius

Гостин
Незнам зошто лета Чезаре Малдини со такви изјави, а сеуште не се ја победиле Франција.
Кога ќе ја победат Франција тогаш дури можат да зборат за такви работи. Иначе да сум на местото на Ван Бастен к*р ме заболел дека нема да можам да работам во Италија, во најкорумпираното првенство, и намерно ќе им пуштам на романците.

CurvaSud_Milan

rossoner4life
Член од
21 март 2008
Мислења
622
Поени од реакции
4
Ах тој глупак донадони. ц ц ц. Толко се нервирах преги нема додека. Замброта нема го нигде.Некни го остави кајт да му се каче на главата и дадее гол денеска си "дава автогол".Лука тони неможе гол да даде 2 утакмици по ред од 200% шанси шо се вика. Пирло прогласен играч на мечот?! јас би го прогласил мрзлак на мечот.БУФОН СЕКОЈА ЧЕСТ.Гросо исто така.Дел Пиеро На ниво. Да се надеваме на победа против франција и кикс на романија(За сите навивачи на италија).
Друже стварно ја претера. Како можеш да кажеш дека Дел Пиеро бил на ниво!!??? Јас иако сум фан на Милан, се молев да игра Дел Пиеро, уште кога прочитав дека ќе биде капитен многу се израдував!

АМА Дел Пиеро изигра во најблага форма кажано КАТАСТРОФАЛНО!!

Спор беше, некако недоволно мотивиран, недоволно ангажиран, незнам на што се должеше таквата игра!!! И после таква утакмица да кажеш дека бил на ниво, стварно е срамота. Па што ако си фан на Јуве, биди малце реален!!

...И да, и покрај таквата утакмица, очекувам и сакам Дел Пиеро пак да игра против Франција, затоа што верувам дека ќе има многу подобар меч!

CurvaSud_Milan

rossoner4life
Член од
21 март 2008
Мислења
622
Поени од реакции
4
А ти да ми објасниш за каква личност ќе биде прогласен ако Холандија победи со Романија, Италија победи со Франција, потоа Италија победи со Шпанија и на крај се сретнуваат во полуфинале и губи од Италија?

За каква личност ќе биде тогаш прогласен во Холандија?
Па прво ќе биде запамтен дека освоил 9 бода во групата на смртта!!!!

Второ, ако оди Романија понатаму, голема е веројатноста дека Шпанија ќе му биде противник на Ван Бастен, значи како и да е, ќе биде некоја јака екипа. Кога ќе видиш дека ги победија Италијанците со 3-0, може повеќе би му одговарала Италија отколку Шпанија!?

Јас верувам дека ќе одмори неколку првотимци, ама дека ќе им даде задача да изгубат намерно, е во такво сценарија баш и не верувам. Башка што ова е натпреварување каде се присутни огромен број на скаути, и некое младо момче ако добие шанса да игра Ван Бастен ќе треба да му рече дека треба да изгуби вечерта??!!!

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Изјавата воопшто не е патетична! Пораката е многу убава, ако Ван Бастен и го разбере правото значење. Не се работи тука за Милан, туку се работи дали Ван Бастен ќе биде пожелна личност во Италија после ова европско или не.

Ако намерно го изгуби овој натпревар, Ван Басен ќе биде прогласен за персона нон-грата во Италија, а со тоа значително да си ги намали шансите некогаш да води некој клуб во Италија. Да те потсетам само што се деси со корејскиот играч кој непосредно пред светскот во 2002 потпиша со Перуџа!?

Веднаш после светското му беше раскинат договорот и беше пратен да си бара нов клуб!!!!

а ти мислиш Ван Бастен намерно ќе им ја пушти на Романија?ќе играат за Холандија нема да играат за Романија,ти да си у иста ситуација ,би ја предал целата нација само ради тоа да не иде друг

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Башка што ова е натпреварување каде се присутни огромен број на скаути, и некое младо момче ако добие шанса да игра Ван Бастен ќе треба да му рече дека треба да изгуби вечерта??!!!
Нема да им рече. Но сепак Романија не е толку тиња тим, за да изгуби од младите момчиња...

Кој знае, можеби.
Сепак јас навивам за Романија.

п.с. Италија ќе го крка од Французите па џабе е муабетот

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.594
Нема да им рече. Но сепак Романија не е толку тиња тим, за да изгуби од младите момчиња...

Кој знае, можеби.

Прво скокај, па викај оп..Стварно, има ронка, колку толку надеж за Италија..Победа над Франција, и да не загуби Холандија..Па, и замените не се толку заникаде од Холандија, и тие ќе сакаат да се докажат..Но, ватевер..А дали слушнавте дека судијата што го судел мечот меѓу Италија и Романија добил 10смртни закани по лична и фамилијарна безбедност?Прееска на радио слушав..

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
cekajte malku ednas pobedete ja francija ili obratno da ne se desi da izigrat nereseno fr-i it a i holandija i ro sepak holangjanite go imaat klucot tie sto sakaat ke pravat ako sakaat da odi italija ili francija treba da ja tepaat romanija ako sakaat da odi ro ke izigraat so 2 postava i ke im ja dat igrata na romancite tolku

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
Прво скокај, па викај оп..Стварно, има ронка, колку толку надеж за Италија..Победа над Франција, и да не загуби Холандија..Па, и замените не се толку заникаде од Холандија, и тие ќе сакаат да се докажат..Но, ватевер..А дали слушнавте дека судијата што го судел мечот меѓу Италија и Романија добил 10смртни закани по лична и фамилијарна безбедност?Прееска на радио слушав..

da ama i priznal deka ponistil regularen gol na jakinta vo 44min

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.594
[/b]
da ama i priznal deka ponistil regularen gol na jakinta vo 44min
Тоа ќе смени нешто ?Со тоа што ќе признае ништо нема да помогне..Мала исправка, Лука Тони, а не Јакинта!

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839

psss ne bidi tolku naiven ako ne go sakaat italjanite i francuzite ima mnogu drugi koi mozat da go angaziraat osobeno ako napravi dobar rezultat so hol mislam da stigne do fin

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
Тоа ќе смени нешто ?Со тоа што ќе признае ништо нема да помогне..Мала исправка, Лука Тони, а не Јакинта!
da na nego mislev . ova go kaza glavniot sudija koj kazal deka koga ja videl snimkata uvidel na greskata na pomosnikot no veke bilo kasno

CurvaSud_Milan

rossoner4life
Член од
21 март 2008
Мислења
622
Поени од реакции
4
а ти мислиш Ван Бастен намерно ќе им ја пушти на Романија?ќе играат за Холандија нема да играат за Романија,ти да си у иста ситуација ,би ја предал целата нација само ради тоа да не иде друг
Абе ништо неможеш да знаеш, дај боже погрешно да мислам, ама се е во игра, и затоа се плашам,да се надеваме дека нема да испадне така.

Кој знае, можеби.

Тие млади момчиња се играчи од типот на Хунтелаар, Афелај, па тука е Боума кој не е млад ама е одличен играч, значи втората постава на Холандија е одличен тим кој и повеќе од рамноправно може да се носи со тимот на Романија. Само работата е да не добијат наредба натпераварот да биде изгубен, ако ги пушти слободно да играат, мислам дека во најмала рака ќе извадат нерешено, иако според мене се способни и да победат!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom