- Член од
- 19 септември 2005
- Мислења
- 5.616
- Поени од реакции
- 180
Или преведено: Колку патетична изјава на Чезаре...Еве една многу јака порака од Чезаре Малдини кон Марко Ван Бастен!
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=737460
Или преведено: Колку патетична изјава на Чезаре...Еве една многу јака порака од Чезаре Малдини кон Марко Ван Бастен!
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=737460
Изјавата воопшто не е патетична! Пораката е многу убава, ако Ван Бастен и го разбере правото значење. Не се работи тука за Милан, туку се работи дали Ван Бастен ќе биде пожелна личност во Италија после ова европско или не.Или преведено: Колку патетична изјава на Чезаре...
А ти да ми објасниш за каква личност ќе биде прогласен ако Холандија победи со Романија, Италија победи со Франција, потоа Италија победи со Шпанија и на крај се сретнуваат во полуфинале и губи од Италија?Ако намерно го изгуби овој натпревар, Ван Басен ќе биде прогласен за персона нон-грата во Италија
Друже стварно ја претера. Како можеш да кажеш дека Дел Пиеро бил на ниво!!??? Јас иако сум фан на Милан, се молев да игра Дел Пиеро, уште кога прочитав дека ќе биде капитен многу се израдував!Ах тој глупак донадони. ц ц ц. Толко се нервирах преги нема додека. Замброта нема го нигде.Некни го остави кајт да му се каче на главата и дадее гол денеска си "дава автогол".Лука тони неможе гол да даде 2 утакмици по ред од 200% шанси шо се вика. Пирло прогласен играч на мечот?! јас би го прогласил мрзлак на мечот.БУФОН СЕКОЈА ЧЕСТ.Гросо исто така.Дел Пиеро На ниво. Да се надеваме на победа против франција и кикс на романија(За сите навивачи на италија).
Па прво ќе биде запамтен дека освоил 9 бода во групата на смртта!!!!А ти да ми објасниш за каква личност ќе биде прогласен ако Холандија победи со Романија, Италија победи со Франција, потоа Италија победи со Шпанија и на крај се сретнуваат во полуфинале и губи од Италија?
За каква личност ќе биде тогаш прогласен во Холандија?
Изјавата воопшто не е патетична! Пораката е многу убава, ако Ван Бастен и го разбере правото значење. Не се работи тука за Милан, туку се работи дали Ван Бастен ќе биде пожелна личност во Италија после ова европско или не.
Ако намерно го изгуби овој натпревар, Ван Басен ќе биде прогласен за персона нон-грата во Италија, а со тоа значително да си ги намали шансите некогаш да води некој клуб во Италија. Да те потсетам само што се деси со корејскиот играч кој непосредно пред светскот во 2002 потпиша со Перуџа!?
Веднаш после светското му беше раскинат договорот и беше пратен да си бара нов клуб!!!!
Италијанците не простуваат некои работи!!
Нема да им рече. Но сепак Романија не е толку тиња тим, за да изгуби од младите момчиња...Башка што ова е натпреварување каде се присутни огромен број на скаути, и некое младо момче ако добие шанса да игра Ван Бастен ќе треба да му рече дека треба да изгуби вечерта??!!!
Прво скокај, па викај оп..Стварно, има ронка, колку толку надеж за Италија..Победа над Франција, и да не загуби Холандија..Па, и замените не се толку заникаде од Холандија, и тие ќе сакаат да се докажат..Но, ватевер..А дали слушнавте дека судијата што го судел мечот меѓу Италија и Романија добил 10смртни закани по лична и фамилијарна безбедност?Прееска на радио слушав..Нема да им рече. Но сепак Романија не е толку тиња тим, за да изгуби од младите момчиња...
Кој знае, можеби.
Сепак јас навивам за Романија.
п.с. Италија ќе го крка од Французите па џабе е муабетот
Прво скокај, па викај оп..Стварно, има ронка, колку толку надеж за Италија..Победа над Франција, и да не загуби Холандија..Па, и замените не се толку заникаде од Холандија, и тие ќе сакаат да се докажат..Но, ватевер..А дали слушнавте дека судијата што го судел мечот меѓу Италија и Романија добил 10смртни закани по лична и фамилијарна безбедност?Прееска на радио слушав..
Тоа ќе смени нешто ?Со тоа што ќе признае ништо нема да помогне..Мала исправка, Лука Тони, а не Јакинта![/b]
da ama i priznal deka ponistil regularen gol na jakinta vo 44min
psss ne bidi tolku naiven ako ne go sakaat italjanite i francuzite ima mnogu drugi koi mozat da go angaziraat osobeno ako napravi dobar rezultat so hol mislam da stigne do finИзјавата воопшто не е патетична! Пораката е многу убава, ако Ван Бастен и го разбере правото значење. Не се работи тука за Милан, туку се работи дали Ван Бастен ќе биде пожелна личност во Италија после ова европско или не.
Ако намерно го изгуби овој натпревар, Ван Басен ќе биде прогласен за персона нон-грата во Италија, а со тоа значително да си ги намали шансите некогаш да води некој клуб во Италија. Да те потсетам само што се деси со корејскиот играч кој непосредно пред светскот во 2002 потпиша со Перуџа!?
Веднаш после светското му беше раскинат договорот и беше пратен да си бара нов клуб!!!!
Италијанците не простуваат некои работи!!
da na nego mislev . ova go kaza glavniot sudija koj kazal deka koga ja videl snimkata uvidel na greskata na pomosnikot no veke bilo kasnoТоа ќе смени нешто ?Со тоа што ќе признае ништо нема да помогне..Мала исправка, Лука Тони, а не Јакинта!
Абе ништо неможеш да знаеш, дај боже погрешно да мислам, ама се е во игра, и затоа се плашам,да се надеваме дека нема да испадне така.а ти мислиш Ван Бастен намерно ќе им ја пушти на Романија?ќе играат за Холандија нема да играат за Романија,ти да си у иста ситуација ,би ја предал целата нација само ради тоа да не иде друг
Тие млади момчиња се играчи од типот на Хунтелаар, Афелај, па тука е Боума кој не е млад ама е одличен играч, значи втората постава на Холандија е одличен тим кој и повеќе од рамноправно може да се носи со тимот на Романија. Само работата е да не добијат наредба натпераварот да биде изгубен, ако ги пушти слободно да играат, мислам дека во најмала рака ќе извадат нерешено, иако според мене се способни и да победат!Нема да им рече. Но сепак Романија не е толку тиња тим, за да изгуби од младите момчиња...
Кој знае, можеби.
Сепак јас навивам за Романија.
п.с. Италија ќе го крка од Французите па џабе е муабетот