Divider
Seraphim
- Член од
- 24 февруари 2005
- Мислења
- 27.337
- Поени од реакции
- 3.062
Почни! Ја ќе донесам уште некое буре масло. Кастрол ли?Незнам,ваљда не...
Ако е така...ќе ги подмачкуваме гасениците на булдужерот.
Почни! Ја ќе донесам уште некое буре масло. Кастрол ли?Незнам,ваљда не...
Ако е така...ќе ги подмачкуваме гасениците на булдужерот.
Не е вистина.Во Недела ќе бидат заокружени 500 000 гласачки ливчиња за ВМРО-ДПМНЕ.:helou:100 000 гласачки ливчиња веќе заокружени за ДПМНЕ???!
Се шушна сабајлево, вистина ли е???!!
Бел ден да не види тој што ќе се обиде да го искористи моето право на глас.Во наше име нели, да не се мачиме да гласаме, да не мора од кревет да стануваме.
А овие 100 000 се за нас, од странција, да не се трошиме пари за да доаѓаме на гласање. Нели!
Уште една појака причина за да гласам за ВМРО-ДПМНЕAj za dobra nokj
Заборави да им напоменеш дека без разлика дали ќе гласаат за гвујо или за шеќерката секако ќе гласаат за нашиот и нивниот пораз како нардо, македонски.Кажи муго тоа на војвода број два!
П.С. ПОКРАЈ ФАКТОТ ШТО ШЕЌЕРИНСКА Е ПОФИЉАН МАЖ ОД ГРУЕВСКИ И ГОРДАНА ЈАНКУЛОВСКА Е ПОМУСТАЌЛИЈА ОД ГРУЕВСКИ!
THE TWO LADIES IN HIS POLITICAL LIFE ARE MORE MANLY THAT HIM!
Glasajte za nasiot i vas poraz!!!
Otidov! Se citame po falsifikatot.
Тажно ... Тажно ... :nesum:Кажи муго тоа на војвода број два!
П.С. ПОКРАЈ ФАКТОТ ШТО ШЕЌЕРИНСКА Е ПОФИЉАН МАЖ ОД ГРУЕВСКИ И ГОРДАНА ЈАНКУЛОВСКА Е ПОМУСТАЌЛИЈА ОД ГРУЕВСКИ!
THE TWO LADIES IN HIS POLITICAL LIFE ARE MORE MANLY THAT HIM!
Glasajte za nasiot i vas poraz!!!
Otidov! Se citame po falsifikatot.
500 001 вклучувајки и мене:helou:,Не е вистина.Во Недела ќе бидат заокружени 500 000 гласачки ливчиња за ВМРО-ДПМНЕ.:helou:
Па иди пробај на автомобилизам и моторциклизам има интересни работи, освен тоа ако си за добри дебати, тогаш одвреме на време има добри дебати на форумот за филозофија какои и на форумот религија.i so ke pravam sega 2 dena....nekoj forum da mi preporacate :jaj:
odam na istorija togas )))))))Па иди пробај на автомобилизам и моторциклизам има интересни работи, освен тоа ако си за добри дебати, тогаш одвреме на време има добри дебати на форумот за филозофија какои и на форумот религија.
Инаку ако сакаш да се караш секогаш ги имаш пробугарите, просрбите и пред се бугарите-фашисти на форумот историја.